Esnek Diyet Arkadaşlığı

Arkadaşlar mrb ben yeni başladım diyete ilaçlarla baya bi kilo aldım çok şükür tedavim bitdi vermm gereken 30kilo var inş veririm
çok geçmiş olsun hayırdır ne hastalığınız var? bizimle devam etmek isterseniz sizide tablomuza ekleriz yanlız biz adımız üstümüzde esneğiz çok aşırı kasmıyoruz kendimizi bilginiz olsun..

Vardı çok şükür gecti hormon ilaçları kullanmak zorundaydım fazla kilo aldım malesef çok şükür şimdi iyiyim artık ekleyin ben çalıştıhım için col fazla sıkı diyet yapamıyorum

Ben beş günlük diyeti dördüncü gün bıraktım tansiyon düştü Bebek'te olunca zorlamayayım dedim ama hala yediklerime dikkat ediyorum zayıflamaya devam

merhabalar bizim topikte kimseler kalmadı bende yeni arkadaşlar arıyorum 10 kilo verdim 10 kilom daha var listenizde banada yer varmı kızlar

Kızlar günaydın, yeni uyandım ben. Aklımdan çıkmış tartı günü de uyanınca bi bardak ananas suyu içtim. Şimdi tartıldım 55,3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…