- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.161
aa canım merhaba nasılsın özletin kendini yeniden dönmeye niyetin varsa ekliyim tekrar canımcımEylem merhaba...
Mrb hoşgeldin Can'ım iyiyim demek isterdim ama üşütmüşüm hastalıkla uğraşıyorum sen nasılsınbu arada selamlar umarım çok iyisinizdir
aa canım Allah acil şifalar versinnMrb hoşgeldin Can'ım iyiyim demek isterdim ama üşütmüşüm hastalıkla uğraşıyorum sen nasılsın
inşallah dahada bişey yememşsindir inşallah canımmmSabah iki haşlanmış yumurta salatalık zeytin çay
Ara öğün leblebi yeşil çay
Ikinci ara:)) çikolata kahve malum gündeyimde
Akşam pilav nohut yemeği bir tabak yoğurt
Yeşil çay
Dahada bir şey yemem inşallah
ben burdayım canım kimseler yok nasıl motive olucaz bilmem.bugün beşte beş diyetine başladım yumurta ile sırf yumurta yemem gerek ama sabahtan bozdum bileslmlar topiğin güzel bayanları nerelerdesinizzz*???
arada böyle ilgisizlikler oluyor neden mi ? çok yemekten yiyenler topiğe uğramıyorben burdayım canım kimseler yok nasıl motive olucaz bilmem.bugün beşte beş diyetine başladım yumurta ile sırf yumurta yemem gerek ama sabahtan bozdum bileama devam edicem pes etmek yok
bencede tamamen bırakmamalıyız ki hedefe ulaşalım ve koruyalımm .bozmaya niyetim yok inşallah sıkıldım şu kalan fazlalıklardanarada böyle ilgisizlikler oluyor neden mi ? çok yemekten yiyenler topiğe uğramıyor
ben işi çözdümm ama gelin bayanlarr yesenizde gelin lütfennnnnn
en azından daha beter yemekten korunuruzzzzz
inşallah canım sende bozma sağlam adım atmaya gayret ettt
yalnızz haftaya ben şehir dışında olabilirim belki sorun olmaz dimiArkadaşlar 24 mayıs bildirimini kaldırdım 31 mayıs Salı gününe erteledim
çünkü bu bildirimdede pek kişi bildirmedi o yüzden unutmayınız lütfen 31 Mayıs salı günü tablomuzdada yazıyor bildirim günümüzdür yani yarın değil haftaya salı bilginiz olsunn canlar....
kalori hiç saymakta zor olsa gerek. canım senin bir buçuk kilonmu kaldı kaç kilodan düştünbende artık kalori saymayı bıraktım kalori saymayın diyor bakalım nasıl olacak birde bu yöntemi deniyecem bakalım
canım ben 65 klodan düştüm evet benim hedefim 54kalori hiç saymakta zor olsa gerek. canım senin bir buçuk kilonmu kaldı kaç kilodan düştün
Yemin ederim doğru tespitarada böyle ilgisizlikler oluyor neden mi ? çok yemekten yiyenler topiğe uğramıyor
ben işi çözdümm ama gelin bayanlarr yesenizde gelin lütfennnnnn
en azından daha beter yemekten korunuruzzzzz
inşallah canım sende bozma sağlam adım atmaya gayret ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?