Esnek Diyet Arkadaşlığı

Tartı günleri benim dikkat etmemi çok etkiliyor bı hafta bildirim yapmayınca bi iki gün kaçtı valla yarın bi tartıya çıkıyım umarım fazla yansımaz da bende gene devam ederim

Tartı günleri benim dikkat etmemi çok etkiliyor bı hafta bildirim yapmayınca bi iki gün kaçtı valla yarın bi tartıya çıkıyım umarım fazla yansımaz da bende gene devam ederim
evet o yüzden bildirm günleri çok önemli
yok yok korkma fazla çıkmazsın canım umarım eksik bile çıkarsın inş.

günaydınn bayanlar bugün tam uygulayamadığım diyetin ikinci günündeyim eksi600 gr şimdide düngece yemediğim kurabiyeden bir tane yiyim çayın yanında

günaydınn bayanlar bugün tam uygulayamadığım diyetin ikinci günündeyim eksi600 gr şimdide düngece yemediğim kurabiyeden bir tane yiyim çayın yanında
aa nasıl dir diyet uygulamıştın canım bu 5 günlük diyetmi hani birinci gün sebze 2. gün patates falan olan?

Ben de yaptım dördüncü günü bıraktım şu sıralar hafta da iki gün yoğurt kürü yapıyorum yatmadan önce bağırsakları temizliyor ve ertesi güne susatıyor ama şimdilik dikkat ediyorum yediklerime haftaya istersen şu beş günlük diyeti yapalım beraber

haydin bakalım hanımlar Ramazanımıza giriyoruz az kaldı
Ramazanda bir başında bir ortasında bildirim alacam inşallah oruç tutabilnler ilk gün iftar vaktine yakın tarılıp bildirimlerini yapsın birde ortasında birde sonunda bildirim alıcam inş.

tamam canım inş.. Ama ben galiba tamda o gün regl olucağım.. fazla çıkarım.. neyse ben bildiririm canım sana..

Merhaba azimli bayanlar bende yeni dogum yaptim sayilir iki ay oldu ama gelin gorunki dogum kilolarim yapisti gitmiyor helegobegim aldi basini gidiyor bende diyete baslamak istiyorum oneriniz varmi acaba benide araniza alirsaniz memnun olurum

Artık 57leri görünce kaçmaya başladım sayfadan ama dün dikkat etmeye başladım yeniden 55,8le bugüne start verdim. Bakalım ay sonuna toparlıcam yine. Ben oruç tutmuyorum, ramazan bakalım hangimize ne verecek merak ediyorum kiloları :)

Merhaba azimli bayanlar bende yeni dogum yaptim sayilir iki ay oldu ama gelin gorunki dogum kilolarim yapisti gitmiyor helegobegim aldi basini gidiyor bende diyete baslamak istiyorum oneriniz varmi acaba benide araniza alirsaniz memnun olurum
İki ay kısa bir süre Can'ım biraz bekle bence sütünü filan etkiler

Herkes sıkı sıkı yarın ki bildirim için diyette yapıyor spor yapıyor ben beşik salladım durdum bu gün özellikle kollarımda ki yağlar gitmiştir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…