- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.181
Fazlası gitmiş ne güzel ah ben o 56 ları görsem daha ne isterimmmcanım ben 65 klodan düştüm evet benim hedefim 54
onu görsem yetecek ama bir türlü görmek nasip olmadı şimdi gene 56.3 e geldim Allah sonumu hayır eylesinnnn.....
yok canım insan istedimi oluyor gerçekten birde azmedince amaFazlası gitmiş ne güzel ah ben o 56 ları görsem daha ne isterimmm
sağolasın canımmm ama lütfen yesenizde gelinn bak ben hemen bir gün dikkat ettimYemin ederim doğru tespit
Tartı günleri benim dikkat etmemi çok etkiliyor bı hafta bildirim yapmayınca bi iki gün kaçtı valla yarın bi tartıya çıkıyım umarım fazla yansımaz da bende gene devam ederimsağolasın canımmm ama lütfen yesenizde gelinn bak ben hemen bir gün dikkat ettim
çok şükür yine bu sabah 55.9 u gördüm çok boşlamamak kaçamak yapınca ertesi gün tam dikkat emek çok faydalı oluyor....
evet o yüzden bildirm günleri çok önemliTartı günleri benim dikkat etmemi çok etkiliyor bı hafta bildirim yapmayınca bi iki gün kaçtı valla yarın bi tartıya çıkıyım umarım fazla yansımaz da bende gene devam ederim
aa nasıl dir diyet uygulamıştın canım bu 5 günlük diyetmi hani birinci gün sebze 2. gün patates falan olan?günaydınn bayanlar bugün tam uygulayamadığım diyetin ikinci günündeyim eksi600 grşimdide düngece yemediğim kurabiyeden bir tane yiyim çayın yanında
Evet o diyet ama bugün tamamen bozdumaa nasıl dir diyet uygulamıştın canım bu 5 günlük diyetmi hani birinci gün sebze 2. gün patates falan olan?
eylemsevcan canım ben ayrılıyorm ilk bildirimi bile yapamadan inşallah herkes istediği kiloya ulaşırhaziranda ilk bildirmimiz 6 haziran pazartesi iftar vakti tutmayanlar sabahına yapar
bilginiz olsun arkadaşlar...
tamam canım inş.. Ama ben galiba tamda o gün regl olucağım.. fazla çıkarım.. neyse ben bildiririm canım sana..haydin bakalım hanımlar Ramazanımıza giriyoruz az kaldı
Ramazanda bir başında bir ortasında bildirim alacam inşallah oruç tutabilnler ilk gün iftar vaktine yakın tarılıp bildirimlerini yapsın birde ortasında birde sonunda bildirim alıcam inş.
Tşkler Can'ım inş Ramazan'da daha fazla kilolar veririzhaziranda ilk bildirmimiz 6 haziran pazartesi iftar vakti tutmayanlar sabahına yapar
bilginiz olsun arkadaşlar...
İki ay kısa bir süre Can'ım biraz bekle bence sütünü filan etkilerMerhaba azimli bayanlar bende yeni dogum yaptim sayilir iki ay oldu ama gelin gorunki dogum kilolarim yapisti gitmiyor helegobegim aldi basini gidiyor bende diyete baslamak istiyorum oneriniz varmi acaba benide araniza alirsaniz memnun olurum
Bunu bi kaç gün yaptım limonu çok sevmediğim halde zorladım ama tansiyon düşürüyor eşim beğendi tadını özellikle soğuk içince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?