Esnek Diyet Arkadaşlığı

Benim kilo vermem iyice durdu bu sabah türk kahvesine başladım bir ay içeyim dahaönce işe yaramıştı inşallah yine işe yarar bu sıcaklarda kilo veremicezde ne zaman vercez dimi ama

evet canım cuma günü yolcuyuz Allah kısmet ederse Eylül 16 da dönüyorum ama sizlere yazmaya devam ederim merak etmeyin sadece diyet işi yatacak benim o kadar ama gelince tam gaz başlıcam inşallah

nasıl içiyorsun canım her sabah mı uyanıncamı ?
Sabah aç karnına bir fincan şekersiz içiyorum üstünede iki bardak su sonra kahvaltı tabi iştahın kalırsa :) ben daha önce bir ay yapmıştım faydasını gördüm hem dinç oluyorsun misliklik halsizlik olmuyor bide içine tarçın atın diyorlar tarçında yağ yakımında etkikiymiş bugün unuttum yarın tarçında koyayım tarçınlı kahve nasıl olur ki deneyip göreceğim

evet canım cuma günü yolcuyuz Allah kısmet ederse Eylül 16 da dönüyorum ama sizlere yazmaya devam ederim merak etmeyin sadece diyet işi yatacak benim o kadar ama gelince tam gaz başlıcam inşallah
gelince yaparsın cnm zaten cok kilon yok bizi ihmal etme ama

Bugün kahveme tarçın koydum tadı güzel oldu sonucu da tadı gibi güzel olur inşallah
Hemen deniyorum suanda 2si 1 arada içiyorum az bisey atiyim umarım güzel olur sagol bilgi için

Hayırlı yolculuklar Can'ım sana bende de diyet durdu sadece almamaya özen gösteriyorum şu evi bi toparlayım çalışmaya da başlayacam ozaman tekrar başlayacam sıkı bi şekilde

Canlar iyi aksamlar umarim hersey yolundadir kahvelerinizde hosuma gitti haa...bende katilcam insallah eylulun sonu gibi kendinize cok iyi bakin saglicakla kalin

Günaydın sabah tartıldım 68.5 eh buna da şükür sanki jahve işe yarıyacak gibi hadi hayırlısı bu arada arkadaşlar kahve türk kahvesi olması gerekiyor

Canlarım günaydın dun dışardaydım gene az su içebildim o yuzden dedim ki ayy şimdi kesin fazla çıkıcak tartıda
Ve inanılmaz bişey oldu 57,8 57leri gördüm sonunda
Ben de ne zaman kesin kilo vermişimdir diye tartıya çıksam sonuç hüsran kilo almışımdır diye düşününce de supriz yapıyo vücudum bana anlamadım ben bu işi

Helal cnm tebrik ederim darısı başıma dicem ama en uzak hedefimden bile uzak suan

Gunaydın canlarım bugun iki günlük detoksa başladım bu kürle en az 1 kilo en çok 2,5 kilo vermiş topiktekiler sabah tartıldım 58,1 dim hadi bakalım
Kahvaltımı yaptım şimdi baklagilleri haşlıyorum
Merak edenler %100 detoks diyeti deneyimlerimiz topiğinden bakabilirler detaylara

Ya kızlar çok utanıyorum ama itiraf edicem ben şu detoxu bıraktım ilk günün akşamından çünkü acayip bi şişkinlik ve mide bulantısı yaptı mideme kramplar girdi bildiğiniz

Ya kızlar çok utanıyorum ama itiraf edicem ben şu detoxu bıraktım ilk günün akşamından çünkü acayip bi şişkinlik ve mide bulantısı yaptı mideme kramplar girdi bildiğiniz
Isvec diyeti yapıyoruz 6 gunluk gel sende istersen bugün ilk gundu yarin başlarsın istersen

Wayy isvec diyetleri falan bakiyorum tam gaz gidiyorsunuz masallah bende tik yok malum misafirim cok yemem lazim yogsam ayip olur ama oraya gelince fena cikacak acisi Allah sonumu hayir eylesin size de kolayliklar versin simdilik hoscakalin hersey gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…