Esnek Diyet Arkadaşlığı

Isvec diyeti yapıyoruz 6 gunluk gel sende istersen bugün ilk gundu yarin başlarsın istersen
Hayatım ne zaman bir listeye uygun diyet yapmaya çalışsam hep hüsran normal beslenme düzenimle verdim ben şuana kadar verdiklerimi o şekilde devam edicem öyle pişmanım ki o detoxu yaptığıma tüm dengem bozuldu iştahım acayip açıldı halbuki ne güzel ufak ufak veriyodum

Sok diyet sonrasi insanin istahi aciliyo verdiginin fazlasini aliyo cnm bayramdan sonra kalori sayicam bende

Olsun canim hic azmi elden birakma baska caremiz yok cunku arada kacamaklar olacak tabii takma o kadar kafana sonra tekrar devam ettinmi tamamdir

Arkadaslar kusura bakmayin telden guncel kilolarinizi giremiyorum doner donmez son kilonuzu isteyip tabloyaveklicem sonrada her hafta kilo bildirimi yapacaz iki kez ust uste kilo alan veya veremeyen atilacak bilginiz olsun 20 si gibi ordayim insallah

Arkadaslar selamlar herkes bana guncel kilolarini yazabilir mi yarin donuyorum Turkiye'ye ilk etapta elim deger tablomuzu duzeleyip kulolarinizi eklicem hepiniz bir bir kilolarinizi yazarsaniz sevinirim canlar...

ARKADAŞLAR BEN 58.4 olarak geri döndümm malesessffff
haydin tablomuzu yeniliyorum yeni kilolarınızı acill bildirin arkadaşlarrr

arkadaşlar bundan sonra her perşembe bildirim günümüz bilginiz olsun bildirim yapmayanları direk siliyorum malesef kusuruma bakmayın yoksa tadı kaçıyor

arkadaşlar kendi kendime yazışıyorum ama hep nerdesiniz kiloda aldıysanız sorun değil bakın bende aldım gelin yeniden başlayalım sıfırdannn....

canım selam.. Sorma bende kötüyüm.. acil 2 kilo vermem şartkendimi ruhen kötü hissediyorum..Bir an önce toparlamam gerek ama diyet modunda değilim. nasıl vercem bilmiyorum.Bir an önce kendime gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…