- 3 Ağustos 2015
- 63
- 58
- 18
- 28
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.481
Hayatım ne zaman bir listeye uygun diyet yapmaya çalışsam hep hüsranIsvec diyeti yapıyoruz 6 gunluk gel sende istersen bugün ilk gundu yarin başlarsın istersen
Sok diyet sonrasi insanin istahi aciliyo verdiginin fazlasini aliyo cnm bayramdan sonra kalori sayicam bendeHayatım ne zaman bir listeye uygun diyet yapmaya çalışsam hep hüsrannormal beslenme düzenimle verdim ben şuana kadar verdiklerimi o şekilde devam edicem öyle pişmanım ki o detoxu yaptığıma tüm dengem bozuldu iştahım acayip açıldı halbuki ne güzel ufak ufak veriyodum
Olsun canim hic azmi elden birakma baska caremiz yok cunku arada kacamaklar olacak tabii takma o kadar kafana sonra tekrar devam ettinmi tamamdirHayatım ne zaman bir listeye uygun diyet yapmaya çalışsam hep hüsrannormal beslenme düzenimle verdim ben şuana kadar verdiklerimi o şekilde devam edicem öyle pişmanım ki o detoxu yaptığıma tüm dengem bozuldu iştahım acayip açıldı halbuki ne güzel ufak ufak veriyodum
Hoşgeldin Can'ım herkes yoğın heral okullarda başlayınca benim kilo 75 Can'ımArkadaşlar nerelerdesiniz 1 haftadır kendi kendime konuşuyorummmm!....
Hoşgeldin Can'ım herkes yoğın heral okullarda başlayınca benim kilo 75 Can'ımArkadaşlar nerelerdesiniz 1 haftadır kendi kendime konuşuyorummmm!....
sağol canım hoşbulduk baya bir kilo aldım Allah sonumu hayır eyliyeee....Hoşgeldin Can'ım herkes yoğın heral okullarda başlayınca benim kilo 75 Can'ım
Çok fazla almamışımdır hem tatildeydin tekarar dikkat edip verirsin belki vücudun kilo verme direnci azalmıştır bu arada kaç kilo aldın kiarkadaşlar kendi kendime yazışıyorum ama hep nerdesiniz kiloda aldıysanız sorun değil bakın bende aldım gelin yeniden başlayalım sıfırdannn....
olsun takma kafana hemen iyileştirme çabalarına başla canımGünaydınlar.. Sabah tartıldım.. 54,2(moral 0
3 kilo almışım canım 59 çıkıyom malesefff berbatımmmmÇok fazla almamışımdır hem tatildeydin tekarar dikkat edip verirsin belki vücudun kilo verme direnci azalmıştır bu arada kaç kilo aldın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?