Esnek Diyet Arkadaşlığı

olsun takma kafana hemen iyileştirme çabalarına başla canım
zararın neresinden dönersek kar hesabı hemen harekete geç
Kafama taktım canım amma velakin harekete geçemiyorum bir türlüBugün doğumgünüm benim..İşyerinde kızlar pasta almışlar .. Gel de yeme:)akşaamda evde yicez kesin neyse yarın başlıyacağım artık.. Benim göbek pörtledi en çok

ooo canım doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun geç gördüm kusuruma bakma canım

bugün sınırsız ye hiç kısma bugün senin doğum günün bugün yemicen ne zaman yicen?...

Kilolar gitmemek için direniyor resmen dikkat ettiğim halde akşam altıdan sonra yemiyorum gün içinde bakıyorum bişey yememişim ama tartıda ciddi bi kayıp yok çalışmaya başladım zorunlu hareketle gider diye umut ediyorum

Bende 71 kiloya çıkmışım diyetisyene gidiyorum yardım alma vakti diye düşündüm üç gün oldu alışmaya çalışıyorum inşallah başarırım

Bende 71 kiloya çıkmışım diyetisyene gidiyorum yardım alma vakti diye düşündüm üç gün oldu alışmaya çalışıyorum inşallah başarırım
eh işte bakın yaz geldimi hepimizçıkıyoruz yoldan Allah yardımcın olsun canım epey bekledim bildirim yapın dedim ama ses gelmeyince silmek zorunda kaldım tekrar dönmek istersen tekrar ekleyim boyunu hedef kilonu tekrar yazarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…