Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugun son 700 kl lik diyetimdi yalnız cok fena grip olmusum ayakta zor duruyorum yarın tartilicam verdiysemde vermediysem de yazarim

Callenetics +leslie 3 mil yapıyorum her akşam 5 gün oldu diyette az yiyorum öle kalıplara sokamıyorum kendimi bir kibrit kutusu bir el kadar bir kepçe gibi terimler sıkıcı geliyor bana ölçülü yiyorum bakalım hedefe ne kadar sürede vericem

Günaydın kızlar başlangıç kilom farkli farkliydi sabah tartildim 79 olmuşum yuppy 7 leri gordum sonunda haftaya yokum annem karpal tunel ameliyati olucak yardimci olmam lazım

arkadaşlar kusuruma bakmayın işyerimde büyük bir kargaşa yaşadık o yüzden ilgilenemedim en ısa zamanda bilgilerinzi tabloya giricem bildirmeyenler de bildirebilir henüz girmedim zaten

birde arkadaşlar yaz tatili diye uzun tutuyorum bildirimleri yaz tatilinden sonra 10 güne indiririm çünkü 15 gün çok uzun salıyoruz kendimizi 10 güne veya 1 haftaya çekeriz eylülün sonuna doğru 1er haftaya veya 10 güne inidiricem bilginiz olsun canlarr ve menüleri düzenli isticem

Canım bence tam bir hafta olsun ve evet menülü falan çok güzel olur

Bu arada şunu anladım akşam yemegimi ne kadar geç yersem ertesi gün tartıda o kadar çok görüyorum dün akşam yemeğini baya bir erken yedim ve bu sabah 58,9 çıktım tartıda iki gün önce de 59,6 ydım o akşam da baya geç yemiştim bu iki günde de farklı birşey yemedim spor yapmadım yani bu 700 gramlık fark tamamen akşam yemeği saatinden kaynaklı oyüzden sevgili diyet arkadaşlarım; akşam yemeği saatlerimize dikkat edelim

Selam hatunlar Benim kilo durumu karışık. Ayın ilk haftasında spora başladım. 55,5 ile. Ama evdeki tartım 57leri gösteriyordu. Buraya da evdekine göre yazdım hep. Bu sabah da evde 55,8 çıktım. Eve göre yazacağım artık buraya hep. Sporda ayda bir ölçüyorlarmış çünkü. :)

bu haftaki 1.miz
@xxaylxx
tebriklerrrrr
Canım cok sıkkındı bu bikac gun bu habere mutlu oldum.Cok tşkler tatlim pek bir hırslandım ismimi degistirdim sende değiştirirsen listeden sewinirim. Ben bu aldigim muhteşem tebrikle yeni diyet arayışına gireyim

Benim kilo vermem dırdu vücudu şaşırtmam gerekiyor sporu bıraktım iki gündür normal yiyorum yarında böyle devam edip sonrasında spor diyete devam inşallah şaşırtırımda tartıda tekrar mutlu sonları görürüm gerçi alışınca insan spor yapmayınca bi eksiklik hissediyor bir gün daha sonra spora devam bekle beni leslie

Gunaydın kızlar
Nasıl gidiyor bakalım diyetlerinizçok sık tartılmamak gerek ama gene de dayanamadım bi tartılayım dedim dun baya ekmekli yağlı şeyler yemiştim vee 58 ,6 yaşasınn 300 gr daha vermişimtamamen akşam yemeği saatiyle ilgili saat 4 te yemiştim en son yemeği sizde dikkat ederseniz eminim hemen sonuçları görüceksiniz benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…