Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bugün ballı limonlu sıcak su içtim kahvaltı yaptım yeşil çayımı içip biraz sonra leslie yapıcam tartıda fark var mı ? Yok maalesef ama gidecek kilolar sabırla bekliyorum

canım buna tamamen katılıyorum kesinlikle erken yemek lazım bendede çok farkediyor

Bugün ballı limonlu sıcak su içtim kahvaltı yaptım yeşil çayımı içip biraz sonra leslie yapıcam tartıda fark var mı ? Yok maalesef ama gidecek kilolar sabırla bekliyorum
gider canım gider sakın azmi elden bırakma sabırla devam edilince öyle bir güzel gidiyorki ben canlı şahidim yani...

gider canım gider sakın azmi elden bırakma sabırla devam edilince öyle bir güzel gidiyorki ben canlı şahidim yani...
Çoğu gitti azı kaldı ama o azda inat ediyor gitmemek için bende sabrediyorum zaten sizlerin verdiği kiloları görünce hırslanıyorum sonucu güzel olur hepimiz için inşallah

Çoğu gitti azı kaldı ama o azda inat ediyor gitmemek için bende sabrediyorum zaten sizlerin verdiği kiloları görünce hırslanıyorum sonucu güzel olur hepimiz için inşallah
aminnnn banada bir 54 ü görmek nasip olmadı ama inşallah peşini bırakmıcam eylülün sonunda bir başlıcam 54e incem inşallah

arkadaşlar 29 ağustostada bildirim yapmayan arkadaşları silicem bilginiz olsun...
Çok özür dilerim tatil memlekette olunca herşey aksadı şükür dün evimize geldik ve sabah tartıya çıktım ne yazık ki kilo durumu iç açıcı değil 75.6 umarım düzeni sağlayıp tekrar zayıflama moduna geçerim

2-3gündür 7otlu çay içiyorum ben, tuvalete daha rahat çıkabiliyorum ve 56dan 55leri görmeye başladım tokken bile. Deneyen var mı kızlar?

Gunaydin canlarim
Dun aksam ablamla markete gittik cikolatalar abur cuburlar resmen gozlerimin icine bakiyodu ama almadim tabiki hicbisey ablam da canin istiyosa ye niye yemiyosun ye diye diretiyo falan sonra komsu revani getirmis saka gibi yani bu sefer de revaniyi ye diye diretti ben de saat gec oldu yarin sabah yerim diye kactim aslinda baya bi zamandir sekeri hayatimdan cikarttim kizlar nasil diye sorarsaniz bir belgesel izledim hayatim degisti diyebilirim
'That sugar' belgeselin adi 90 dklik bisey kisa yani. Intenette film izleme sitelerinde bulabilirsiniz.sekerle basi dertte olanlara tavsiye ediyorum ozellikle gercekten cok etkileyici eminim siz de beslenme duzeninizi degistiriceksiniz izledikten sonra
Revaniye gelirsek biliyosunuz cuma tartilmistim 58,6 ydim eger bugun de 58,5 veya alti gelirsem bir dilim yeme hakkim olsun diye dusundum ve tartildim 58,0
Bugun revani yiycem ama Insallah geri almam kilolari

Tebrikler cnm iyi direnmissin maşallah
Yarın burdan bir diyete başlıyorum beraber yapsakmi 5 gunde 5 kilo diyeti sen yapmistin ama sanırım bu biraz farkli ne dersin

Bu diyete başladim topikte arkadaşlarda var onlarda bugun başladı

Mrb Can'ım diyete başladın mı Nasıl bişey bahsetsene

Canim hangi diyet o listesini bi yazar misin

bu yöntem baya kilo verdiriyor tam uyulduğu zaman bir arkadaş vardı hep yapardı hepte 2-3 kilo rahat verirdi hemde son günlerini hiç uygulamazdı

Tebrikler cnm iyi direnmissin maşallah
Yarın burdan bir diyete başlıyorum beraber yapsakmi 5 gunde 5 kilo diyeti sen yapmistin ama sanırım bu biraz farkli ne dersin
arkadaşlar bende katılırım ama şimdi değil eylülün ortalarından itibaren cunku bu hafta yurt dışına çıkıyorum ablama gidiyorum eylül 16 da döneceğim inşallah ondan sonra sıkı giricem Allahın izniyle o zaman değişik yöntemler uygularız yani bende oz aman katılabilirim sizlere

bu yöntem baya kilo verdiriyor tam uyulduğu zaman bir arkadaş vardı hep yapardı hepte 2-3 kilo rahat verirdi hemde son günlerini hiç uygulamazdı
ay veriyimde 2-3 kilo ohh derim. Ben mecbur kalmadikca bozmuyacagima ve 30 dk spor yapicagima yemin ettim bugun sebze gunuydu bimin mantar çorbasıni yaptim onu icicem aksama kadar 1(100 gr) kepcesi 20 kl

beklerim cnm o zmn da yaparız Hayırlı yolculuklar ve tatiller

Can'ım başladın mı diyete başlamadıysan beraber başlayalım ben daha önce üç gün yapabildim bu diyeti tekarar yapmak istiyorum
Dun başladım cnm sende bugun basla bisey olmaz ben cuma sen cmtesi bitirirsin

Bu diyete başladim topikte arkadaşlarda var onlarda bugun başladı
Hayırlı olsun canım inşallah güzel kilo verirsin ben geçenlerde buna benzerini yapmıştım hem baya mide bulantım olmuştu hemde sadece 100 gr vermiştim baya sinirlerim bozulmuştu şuanki beslenme düzenimle gayet iyi kilo veriyorum ama kilo vermem durunca ben de buna benzer bi diyet yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…