- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.441
canım buna tamamen katılıyorum kesinlikle erken yemek lazım bendede çok farkediyorCanım bence tam bir hafta olsun ve evet menülü falan çok güzel olur
Bu arada şunu anladım akşam yemegimi ne kadar geç yersem ertesi gün tartıda o kadar çok görüyorum dün akşam yemeğini baya bir erken yedim ve bu sabah 58,9 çıktım tartıda iki gün önce de 59,6 ydım o akşam da baya geç yemiştim bu iki günde de farklı birşey yemedim spor yapmadım yani bu 700 gramlık fark tamamen akşam yemeği saatinden kaynaklıoyüzden sevgili diyet arkadaşlarım; akşam yemeği saatlerimize dikkat edelim
gider canım gider sakın azmi elden bırakma sabırla devam edilince öyle bir güzel gidiyorki ben canlı şahidim yani...Bugün ballı limonlu sıcak su içtim kahvaltı yaptım yeşil çayımı içip biraz sonra leslie yapıcam tartıda fark var mı ? Yok maalesef ama gidecek kilolar sabırla bekliyorum
Çoğu gitti azı kaldı ama o azda inat ediyor gitmemek için bende sabrediyorum zaten sizlerin verdiği kiloları görünce hırslanıyorum sonucu güzel olur hepimiz için inşallahgider canım gider sakın azmi elden bırakma sabırla devam edilince öyle bir güzel gidiyorki ben canlı şahidim yani...
aminnnn banada bir 54 ü görmek nasip olmadı ama inşallah peşini bırakmıcam eylülün sonunda bir başlıcam 54e incem inşallahÇoğu gitti azı kaldı ama o azda inat ediyor gitmemek için bende sabrediyorum zaten sizlerin verdiği kiloları görünce hırslanıyorum sonucu güzel olur hepimiz için inşallah
Çok özür dilerim tatil memlekette olunca herşey aksadı şükür dün evimize geldik ve sabah tartıya çıktım ne yazık ki kilo durumu iç açıcı değil 75.6 umarım düzeni sağlayıp tekrar zayıflama moduna geçerimarkadaşlar 29 ağustostada bildirim yapmayan arkadaşları silicem bilginiz olsun...
Tebrikler cnm iyi direnmissin maşallahGunaydin canlarim
Dun aksam ablamla markete gittik cikolatalar abur cuburlar resmen gozlerimin icine bakiyodu ama almadim tabiki hicbisey ablam da canin istiyosa ye niye yemiyosun ye diye diretiyo falansonra komsu revani getirmis saka gibi yani bu sefer de revaniyi ye diye diretti ben de saat gec oldu yarin sabah yerim diye kactim aslinda baya bi zamandir sekeri hayatimdan cikarttim kizlar nasil diye sorarsaniz bir belgesel izledim hayatim degisti diyebilirim
'That sugar' belgeselin adi 90 dklik bisey kisa yani. Intenette film izleme sitelerinde bulabilirsiniz.sekerle basi dertte olanlara tavsiye ediyorum ozellikle gercekten cok etkileyici eminim siz de beslenme duzeninizi degistiriceksiniz izledikten sonra
Revaniye gelirsek biliyosunuz cuma tartilmistim 58,6 ydim eger bugun de 58,5 veya alti gelirsem bir dilim yeme hakkim olsun diye dusundum ve tartildim58,0
Bugun revani yiycem ama Insallah geri almam kilolari
Mrb Can'ım diyete başladın mı Nasıl bişey bahsetseneTebrikler cnm iyi direnmissin maşallah
Yarın burdan bir diyete başlıyorum beraber yapsakmi 5 gunde 5 kilo diyeti sen yapmistin ama sanırım bu biraz farkli ne dersin
Tebrikler cnm iyi direnmissin maşallah
Yarın burdan bir diyete başlıyorum beraber yapsakmi 5 gunde 5 kilo diyeti sen yapmistin ama sanırım bu biraz farkli ne dersin
Bu diyete başladim topikte arkadaşlarda var onlarda bugun başladıben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;
1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.[/COLOR][/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.
3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR
4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ
5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]
6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...
Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.
Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.
bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:
bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..
DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216
Mrb Can'ım diyete başladın mı Nasıl bişey bahsetsene
Canim hangi diyet o listesini bi yazar misin
arkadaşlar bende katılırım ama şimdi değil eylülün ortalarından itibaren cunku bu hafta yurt dışına çıkıyorum ablama gidiyorum eylül 16 da döneceğim inşallah ondan sonra sıkı giricem Allahın izniyle o zaman değişik yöntemler uygularız yani bende oz aman katılabilirim sizlereTebrikler cnm iyi direnmissin maşallah
Can'ım başladın mı diyete başlamadıysan beraber başlayalım ben daha önce üç gün yapabildim bu diyeti tekarar yapmak istiyorumBu diyete başladim topikte arkadaşlarda var onlarda bugun başladı
ay veriyimde 2-3 kilo ohh derim. Ben mecbur kalmadikca bozmuyacagima ve 30 dk spor yapicagima yemin ettim bugun sebze gunuydu bimin mantar çorbasıni yaptim onu icicem aksama kadar 1(100 gr) kepcesi 20 klbu yöntem baya kilo verdiriyor tam uyulduğu zaman bir arkadaş vardı hep yapardı hepte 2-3 kilo rahat verirdi hemde son günlerini hiç uygulamazdı
beklerim cnm o zmn da yaparız Hayırlı yolculuklar ve tatillerarkadaşlar bende katılırım ama şimdi değil eylülün ortalarından itibaren cunku bu hafta yurt dışına çıkıyorum ablama gidiyorum eylül 16 da döneceğim inşallah ondan sonra sıkı giricem Allahın izniyle o zaman değişik yöntemler uygularız yani bende oz aman katılabilirim sizlere
Dun başladım cnm sende bugun basla bisey olmaz ben cuma sen cmtesi bitirirsinCan'ım başladın mı diyete başlamadıysan beraber başlayalım ben daha önce üç gün yapabildim bu diyeti tekarar yapmak istiyorum
Hayırlı olsun canım inşallah güzel kilo verirsin ben geçenlerde buna benzerini yapmıştım hem baya mide bulantım olmuştu hemde sadece 100 gr vermiştim baya sinirlerim bozulmuştu şuanki beslenme düzenimle gayet iyi kilo veriyorum ama kilo vermem durunca ben de buna benzer bi diyet yapıcamBu diyete başladim topikte arkadaşlarda var onlarda bugun başladı
İyidir Can'ım kilo Nasıl veririz derdindeyim sen seyahatte çıkacaktın değil mi çok güzel ya iki aylık tatili kayınvalide yanında biraz annem yanında yedik şimdi ev işleriyle uğraşıyorum inş 1 eylül itibariyle herşey bi düzene girerslmlar canlar umarım herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?