Esnek Diyet Arkadaşlığı

kalan sağlar bizimdir diyelim ne yapıyor kilo için özel bi diyet filan varmı
Canım bence herkes kendine göre bişeyler yapmalı çünkü uymuyor tam listeleri ben hiç uygulayamadım bir arkdaşım vardı hep patates diyeti yapardı 3 gün nerdeyse 3 kilo verirdi bırakırdı sonraki günlerde sadece dikkat ederdi bir onu yapabildim ona tam uyabildim çünkü çok kısa sadece 3 gün ondan yapabiliyorum sizlerede tavsiye ederim... başkada hiç birini beceremiyorum

Diyetisyenin verdiği listeye uyunca gerçekten acıkmıyorum üç ana üç ara öğün besleniyorum arada öğünler kaçıyor ama olsun alışırım zamanla bir ayda üç kilo verebilirsin dedi diyetisyen ama illa üç kilo diye şartlandırma kendini dedi bir olur iki olur beş olur yani senin vücudunun tepkisine bağlı dedi inşallah devamını getirip hayatımı düzene sokarım bu ayın sonunda 68 i görmeyi umuyorum şartlanmadan

Uzun diyetler özel mönüler hazırlayamıyorum ben sadece dikkat ediyorum az yeyip tatlı fazla tüketmiyorum bide bir haftadır bir kür var sarımsaklı sirkeli onu içiyorum bir çok şeyede iyi geliyor özellikle idrar yolu enfeksiyonuna bakalım sonuç şuan için az Az gidiyor gün içinde 73 kiloyu görüyorum sadece sabahları şiş ödem olduğundan mı fazla çıkıyor akşam yemeği öncesi düşük çıkıyor

bende öyle ben hep az yiyerek tatlı ve hamur işlerinden kaçarak toplamda 10 kilo verdim birazda sporla leslie falan yaparak çok etkisi oluyor onuda tavsiye ederim yürüme imkanınız veya spor imkanınız yoksa

bende öyle ben hep az yiyerek tatlı ve hamur işlerinden kaçarak toplamda 10 kilo verdim birazda sporla leslie falan yaparak çok etkisi oluyor onuda tavsiye ederim yürüme imkanınız veya spor imkanınız yoksa
Şu sıralar Zaman sıkıntım var ya da evli çocuklu bi çalışan bayan olmayı beceremiyorum heral hiç bişeyi yetiştiremiyorum hep eksik yarım kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…