Esnek Diyet Arkadaşlığı

ben bugün bundan içiyom hayde breee....
Eki Görüntüle 1902333
Ödem attırıyormuş yaptım ama limon tansiyonumu çok düşürdü bide çok ekşiyi sevmediğim için iki gün içebilmiştim şimdilik sarımsak kürünü yapıyorum yemeğe dikkat edemiyorum zaten çok yiyemiyorum bide yoğunluk var tartıya bakınca gittiğini görüyorum bakalım bildirim gününe kadar ne kadar olacak

aa ne güzel sarımsak kürü nasıl yapılıyor acaba? bide kokmuyormu sonra başkalarına?

aa ne güzel sarımsak kürü nasıl yapılıyor acaba? bide kokmuyormu sonra başkalarına?
Can'ım ezilmiş üç dört baş doğal sarımsak doğal yarım lt elma sirkesi koyup on beş gün ışık görmeden kapalı bekletiyorsun ben gün iki kere sabah akşam bir tatlı kaşığı içiyorum hemen ardından su içiyorum bu ara yemeklerden en az on on beş dk önce içiyorum koku olmuyor bir aydır nerdeyse içiyorum idrar enfeksiyonuna iyide geliyormuş ve kabızlık sorunuda olmadı şuan için dört kilo gitti nerdeyse

aa ok canım yaa sağol anlattığın için..

Olsun bazen takılıyor kilolar bi daha kine daha fazla gider inş
inşallah diyetisyende çok kilo vermen önemli değil önemli olan kilo vermekte değil asıl olan düzenli beslenmek ve yaşam şekli haline getirmek dedi bakalım zamanla yeme içme alışkanlığımda düzene girer inşallah
leslie 3 milden 5 mile geçtim bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…