Esnek Diyet Arkadaşlığı

Merhaba arkadaşlar.2 aylik bebegim var. Emzirdigim icin diyet yapmam biraz zor. Normal yiyerek emzirmenin verdigi avantajdan yararlanarak kilo vermek istiyorum. Fakat hep az yiyim derken daha cok kaciriyorum. Kilo vermek yerine bir kilo aldım bile. Tek başına motivasyon olmuyor. Benide aranıza alırsanız daha kolay olacagını düşünüyorum.

Mrb benim de kızım bir yaşına girmek üzere Doğum kilolarıyla başım dertte yavaş yavaş gidiyor ama sadece şunu demek isterim daha yeni Doğum yapmışın vücuduna izin ver diyeti zayıflamayı çok kafana takma öncelik emzirmen olsun benim kızım 6 aylıkken bıraktı keşke kilolar dursa da gene de emse diyorum emzirmek benim içimde Uhte olarak kaldı ilk ve galiba tek çocuk olacak şükür alerji dışında bişeyimiz yok sağlık konusunda sölediklerimide yanlış anlama ne olur

Tebrik ederim kilo vermeler devam etsin inşallah bol eksili günlerimiz olsun
Saol canım hep beraber veririz inş yemek yemede çok değişiklik yok Doğum izni sonrası çalışma bebeğimin emeklemesi sofrada her gördünü isteyip ona yedirmem bende fazla iştah bırakmıyor böle kilo kaybı devam ederse yaza inş hamilelik öncesine dönerim

Haklısın canım. tabiki öncelik çocugum ve emmesi. İştahımı kontrol edemiyorum. Ondan biraz takıntı oldu sanırım.

Haklısın canım. tabiki öncelik çocugum ve emmesi. İştahımı kontrol edemiyorum. Ondan biraz takıntı oldu sanırım.
MerhABalar öncelikle hoşgeldiniz bizde yavaş veriyoruz hızlı değiliz içiniz rahat olsun boyunuzu kilonuuzu hedef kilonuzu yazarsdanız sizide tablomuza eklerim ilk bildirim 7 kasımda canım...

Sabah aç karnına tartılıp net kilomu yazarım :) ben diyet olarak değilde emzirdipim için makul seviyede yemeye çalışıcam. Abur cubur hamur işleri kendimi alamıyorum menülerinizi paylaşıyormusunuz ?

Sabah aç karnına tartılıp net kilomu yazarım :) ben diyet olarak değilde emzirdipim için makul seviyede yemeye çalışıcam. Abur cubur hamur işleri kendimi alamıyorum menülerinizi paylaşıyormusunuz ?
arada paylaşıyoruz aklımıza geldikçe
devamlı değilde çünkü çok sıkı diyet programı uygulayan nadir çıkıyor aramızda o yüzden
bende senin gibiyim çok sıkı değilim sadece dikkatlliyim o kadar birazda sapor yapıyorum tamam
o yüzdende yavaş gidiyor kilolar

Yavaş olsun acelemiz yok :)) zaten kararında yiyebilsem gidecek. Dikkat ederek yavaş yavaş kilolar gidecek inşallah. Bu arada 64 kiloyum boyum 163 şimdilik 60 olsam yeter :)

Yavaş olsun acelemiz yok :)) zaten kararında yiyebilsem gidecek. Dikkat ederek yavaş yavaş kilolar gidecek inşallah. Bu arada 64 kiloyum boyum 163 şimdilik 60 olsam yeter :)
ok canım bu arada bebeğini allah bağışlasın Allah güle güle büyütmek nasip etsin zaten emzirdiğin için biraz dikkat edersen kiloların hızlı bile gider zaten vermen gereken çok aşırıda bir kilon yok o zaman senide ekliyorum haydi hep beraber dEVAM İNŞ.

ekledim canım tablomuza bir bakarsın düzeltirmesi gereken bişey varsa söylersin düzeltirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…