- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.621
olsun tartılınca son durumu bildiriver canım bu ayki son durumu eklemem gerekiyorCanım günaydın..3 gündür izinliydim..Evde boya badana var.tatılamadım..ama verdiğimide sanmıyorum..
bu ayki 1.miz:
@belenay
tebriklerrrr
Tebrik ederim kilo vermeler devam etsin inşallah bol eksili günlerimiz olsunbu haftaki 1. miz;
@gunyil
tebriklerrrrr
Mrb benim de kızım bir yaşına girmek üzere Doğum kilolarıyla başım dertte yavaş yavaş gidiyor ama sadece şunu demek isterim daha yeni Doğum yapmışın vücuduna izin ver diyeti zayıflamayı çok kafana takma öncelik emzirmen olsun benim kızım 6 aylıkken bıraktı keşke kilolar dursa da gene de emse diyorum emzirmek benim içimde Uhte olarak kaldı ilk ve galiba tek çocuk olacak şükür alerji dışında bişeyimiz yok sağlık konusunda sölediklerimide yanlış anlama ne olurMerhaba arkadaşlar.2 aylik bebegim var. Emzirdigim icin diyet yapmam biraz zor. Normal yiyerek emzirmenin verdigi avantajdan yararlanarak kilo vermek istiyorum. Fakat hep az yiyim derken daha cok kaciriyorum. Kilo vermek yerine bir kilo aldım bile. Tek başına motivasyon olmuyor. Benide aranıza alırsanız daha kolay olacagını düşünüyorum.
Saol canım hep beraber veririz inş yemek yemede çok değişiklik yok Doğum izni sonrası çalışma bebeğimin emeklemesi sofrada her gördünü isteyip ona yedirmem bende fazla iştah bırakmıyor böle kilo kaybı devam ederse yaza inş hamilelik öncesine dönerimTebrik ederim kilo vermeler devam etsin inşallah bol eksili günlerimiz olsun
Buarada tbr arkadaşım önemli olan istikararlı olmak bak az diyon ama bir ay için de iki kilo verdin daha ne olsun az olsun ama kalıcı gitsin yeter benceher ne kadar fazla kilo verememiş olsamda teşekkür ederim
Haklısın canım. tabiki öncelik çocugum ve emmesi. İştahımı kontrol edemiyorum. Ondan biraz takıntı oldu sanırım.Mrb benim de kızım bir yaşına girmek üzere Doğum kilolarıyla başım dertte yavaş yavaş gidiyor ama sadece şunu demek isterim daha yeni Doğum yapmışın vücuduna izin ver diyeti zayıflamayı çok kafana takma öncelik emzirmen olsun benim kızım 6 aylıkken bıraktı keşke kilolar dursa da gene de emse diyorum emzirmek benim içimde Uhte olarak kaldı ilk ve galiba tek çocuk olacak şükür alerji dışında bişeyimiz yok sağlık konusunda sölediklerimide yanlış anlama ne olur
MerhABalar öncelikle hoşgeldiniz bizde yavaş veriyoruz hızlı değiliz içiniz rahat olsun boyunuzu kilonuuzu hedef kilonuzu yazarsdanız sizide tablomuza eklerim ilk bildirim 7 kasımda canım...Haklısın canım. tabiki öncelik çocugum ve emmesi. İştahımı kontrol edemiyorum. Ondan biraz takıntı oldu sanırım.
arada paylaşıyoruz aklımıza geldikçeSabah aç karnına tartılıp net kilomu yazarım :) ben diyet olarak değilde emzirdipim için makul seviyede yemeye çalışıcam. Abur cubur hamur işleri kendimi alamıyorummenülerinizi paylaşıyormusunuz ?
ok canım bu arada bebeğini allah bağışlasın Allah güle güle büyütmek nasip etsin zaten emzirdiğin için biraz dikkat edersen kiloların hızlı bile gider zaten vermen gereken çok aşırıda bir kilon yok o zaman senide ekliyorum haydi hep beraber dEVAM İNŞ.Yavaş olsun acelemiz yok :)) zaten kararında yiyebilsem gidecek. Dikkat ederek yavaş yavaş kilolar gidecek inşallah. Bu arada 64 kiloyum boyum 163 şimdilik 60 olsam yeter :)
ekledim canım tablomuza bir bakarsın düzeltirmesi gereken bişey varsa söylersin düzeltirimYavaş olsun acelemiz yok :)) zaten kararında yiyebilsem gidecek. Dikkat ederek yavaş yavaş kilolar gidecek inşallah. Bu arada 64 kiloyum boyum 163 şimdilik 60 olsam yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?