- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.581
aynen bende aynı dertten muzdaribim millet hergün muhakkak düzenli çıkıyor bu nasıl oluyor anlamıyorumGünaydın canım..Canım dün wc ye çıkamadım.. sabah da 54,4 geldimama kazbılığın etkiside var bence.. bugün 3,gün tık yok ya napıp edip bugün çıkmam lazım: sinir oluyorum ya..
Ouff sorma canım.. Karnım bildiğin taş gibi.. benim dönem dönem değişiyor.. bazen çok güzel hergün çıkıyorum bazende böyle tıkanıyor sankiaynen bende aynı dertten muzdaribim millet hergün muhakkak düzenli çıkıyor bu nasıl oluyor anlamıyorum
inşallah cıkarsın canım evet yediklerimizle alakalı diye düşünüyorum bendeOuff sorma canım.. Karnım bildiğin taş gibi.. benim dönem dönem değişiyor.. bazen çok güzel hergün çıkıyorum bazende böyle tıkanıyor sankiyediklerime bağlı birazda galiba benim..Katı beslendiğim zaman böyle oluyor sanki..İnş bugün çıkarım ya..
Bende de oluyordu sürekli nerdeyse bi iki ay gece ve sabah aç karnına kefir içtim düzene girdi şimdi bazen sıkıntı oluyor tavsiye ederim kefiri kızlar hem zayıflamaya da etkisi oluyoraynen bende aynı dertten muzdaribim millet hergün muhakkak düzenli çıkıyor bu nasıl oluyor anlamıyorum
tabiiki alırız ncelikle hoşgeldiniz hedef kilonuzu yazarsanız siide tablomuza eklerim yanlız kilo bildirim günlerinde bildirmeyi unutmazsanız sevinirimMerhaba,
Beni de aranıza alır mısınız lütfen :) Boyum 1.72 kilom ise 69,5
ok yanlız şimdilik 10 güne bir her pazartesi değil yani katılımlar düzgün yapılırsa her pazartesi olacak canım ama arada muahbbetede gel sadece bildirimlerde katılma yaniTeşekkür ederim hoşbuldum :)
Hedef kilom 55.Bugün bir Pazartesi değil ben bugün başladım ancak her Pazartesi bildirim yapacağım muhakkak :)
olsun canım önemli değil hatırlayınca yazmanda güzel dönmek istersen tekrar eklerim canımKızlar, bu grup tamamen aklımdan çıkmış. Şimdi geldi aklıma. Komple herkesten özür dilerim, ilgilenemedim. Yolunuz açık olsun. Boool eksiler.
Teşekkür ederim :) <3olsun canım önemli değil hatırlayınca yazmanda güzel dönmek istersen tekrar eklerim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?