Esnek Diyet Arkadaşlığı

Üye
Yeni
Merhabalar. Diyet yapmak canimizin istedigi seyleri yiyemedigimiz icin psikolojik acidan kendimizi kotu hissettigimiz ve halsizlik getiren bir surectir bu yuzden vucudumuzun ihtiyacinin oldugu dogal proteinprotein omega3 ve lif kaynagi bir ürunu yemeklerden once tüketirsek tokluk hissi verecegi icin diyetimizi rahatlikla uygulayabiliriz. Spor destegi ile de mutlu bir sekilde zayiflayabiliriz. Yoksa diyet uygulamak tam bir işkence. Detayli bilgi isteyen olursa anlatirim.

Günaydın canım..Canım dün wc ye çıkamadım.. sabah da 54,4 geldimama kazbılığın etkiside var bence.. bugün 3,gün tık yok yanapıp edip bugün çıkmam lazım:sinir oluyorum ya..

Günaydın canım..Canım dün wc ye çıkamadım.. sabah da 54,4 geldimama kazbılığın etkiside var bence.. bugün 3,gün tık yok yanapıp edip bugün çıkmam lazım:sinir oluyorum ya..
aynen bende aynı dertten muzdaribim millet hergün muhakkak düzenli çıkıyor bu nasıl oluyor anlamıyorum

aynen bende aynı dertten muzdaribim millet hergün muhakkak düzenli çıkıyor bu nasıl oluyor anlamıyorum
Ouff sorma canım.. Karnım bildiğin taş gibi.. benim dönem dönem değişiyor.. bazen çok güzel hergün çıkıyorum bazende böyle tıkanıyor sankiyediklerime bağlı birazda galiba benim..Katı beslendiğim zaman böyle oluyor sanki..İnş bugün çıkarım ya..

inşallah cıkarsın canım evet yediklerimizle alakalı diye düşünüyorum bende

Aaa bildirim dün müydü ben perşembe diyebiliyorum tarihe hiç bakmadım bir önceki perşembe olunca buda perşembe sandım

Teşekkür ederim hoşbuldum :)

Hedef kilom 55.Bugün bir Pazartesi değil ben bugün başladım ancak her Pazartesi bildirim yapacağım muhakkak :)

Teşekkür ederim hoşbuldum :)

Hedef kilom 55.Bugün bir Pazartesi değil ben bugün başladım ancak her Pazartesi bildirim yapacağım muhakkak :)
ok yanlız şimdilik 10 güne bir her pazartesi değil yani katılımlar düzgün yapılırsa her pazartesi olacak canım ama arada muahbbetede gel sadece bildirimlerde katılma yani

fitkiz arkadaşım kusuruma bakma teknik bir hatadan dolayı tabloya eklemem gecikti şimdi ekleyebildim çok şükür 27 ekimde ilk bildirime seni bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…