Esnek Diyet Arkadaşlığı

arkadaşlar mrb yarın bildriim günümüz bakalım drumlar ne alemde merakla beliyorum bende tık yok...

selamlar canım..Ben yarın bildirim yapıcam canım..Aslında regli,m bitti ama kabızlık var 3 gündür tık yok ..Bugün bişiler yapıp çıkıcam inş..yarın sabahda tartılırım inş..

bence merak ettt ve aldıysan bir an önce vermeye uğraşmaya başlaaaa.....ben gibi
Haklısın canım..Dank etmesi lazım.. aynaya bakmak istemiyorum..Aslında plates yapmak istiyorum akşamları bir 10 15 dk da olsa yapsam iyi olacak heralde..Özledim aslında platesi..Çok güzel şekle sokuyor vücudu..

Haklısın canım..Dank etmesi lazım.. aynaya bakmak istemiyorum..Aslında plates yapmak istiyorum akşamları bir 10 15 dk da olsa yapsam iyi olacak heralde..Özledim aslında platesi..Çok güzel şekle sokuyor vücudu..
ben hiç yapmadım plates alsam nasıl yaparım bilmiyorum bile acaba kolaymı nasıl bir kısaca bilgi verirmisin işin yoksa? birde seninkinin boyutu kaç santim ne kadarlık önerirsin?

ben hiç yapmadım plates alsam nasıl yaparım bilmiyorum bile acaba kolaymı nasıl bir kısaca bilgi verirmisin işin yoksa? birde seninkinin boyutu kaç santim ne kadarlık önerirsin?
Canım çok kolay değil..Karnını içine çekerek kendini sıkarak yapıyorsun hareketleri..Doğru nefes alıp vermek önemli..Bende baya bir ara verdimsanırsam zorlanacağım..benim plates lastik ve topum var..65 cm di sanırsam topum..boya göre alıyorsun ebatını..lastiğim biraz zor seviyeye göre benim..Ama yapılsa süper bir spo..Acayip sıkılaştıryor..kilo vermesende vermiş gibi görünüyorsun..Ozaman ruhen insan çok mutlu oluyor..Ben diyet yapmadan sadece platesle sıkılaşıyordum yaparken..Gören kilo verdiğimi sanıyordu..Anla işte süper bi spor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…