- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.561
canım bak bu yazıştığımız yerin altında dosya yükle varya ordan seçip ekliyorsun telde de aynıTelefonumdan buraya resim nasıl yükleniyor ben beceremedim
ok canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için görüşmek dileğiyle Allaha emanet olasın...selamlar canım..Ben yarın bildirim yapıcam canım..Aslında regli,m bitti ama kabızlık var 3 gündür tık yok ..Bugün bişiler yapıp çıkıcam inş..yarın sabahda tartılırım inş..
evet çok şükür ama hani bariz bir iniş yok ondan canım sıkılıyor gerçi diyecen diyet falan yapıyondamı veremiyon hayır yapmadığım halde genede kilo verebilmeyi bekliyom ne iyi dimi???yok be canım iyisin bence.. 59 dun genede vermişsin .. ben belkide aldım gene
tebrikler canım maşallahhh süpersinnnnGünaydın kızlar benim kilo 73.4
ne güzel işte..Diyet yapmadığın halde azda yavaş yavaş da olsa gidiyo.. bence gayet ii..:)evet çok şükür ama hani bariz bir iniş yok ondan canım sıkılıyor gerçi diyecen diyet falan yapıyondamı veremiyon hayır yapmadığım halde genede kilo verebilmeyi bekliyom ne iyi dimi???
içime su serptin canımcım Alah razı olsunne güzel işte..Diyet yapmadığın halde azda yavaş yavaş da olsa gidiyo.. bence gayet ii..:)
Ben gerçekleri söyledim..Bakalım ben ne olmuşum..Yarın belli olucekiçime su serptin canımcım Alah razı olsun
merakla bekliyorum canım...Ben gerçekleri söyledim..Bakalım ben ne olmuşum..Yarın belli olucek
ben hiç merak etmiyorum canımmerakla bekliyorum canım...
Haklısın canım..Dank etmesi lazım.. aynaya bakmak istemiyorum..Aslında plates yapmak istiyorum akşamları bir 10 15 dk da olsa yapsam iyi olacak heralde..Özledim aslında platesi..Çok güzel şekle sokuyor vücudu..bence merak ettt ve aldıysan bir an önce vermeye uğraşmaya başlaaaa.....ben gibi
ben hiç yapmadım plates alsam nasıl yaparım bilmiyorum bile acaba kolaymı nasıl bir kısaca bilgi verirmisin işin yoksa? birde seninkinin boyutu kaç santim ne kadarlık önerirsin?Haklısın canım..Dank etmesi lazım.. aynaya bakmak istemiyorum..Aslında plates yapmak istiyorum akşamları bir 10 15 dk da olsa yapsam iyi olacak heralde..Özledim aslında platesi..Çok güzel şekle sokuyor vücudu..
Canım çok kolay değil..Karnını içine çekerek kendini sıkarak yapıyorsun hareketleri..Doğru nefes alıp vermek önemli..Bende baya bir ara verdimben hiç yapmadım plates alsam nasıl yaparım bilmiyorum bile acaba kolaymı nasıl bir kısaca bilgi verirmisin işin yoksa? birde seninkinin boyutu kaç santim ne kadarlık önerirsin?
çok sağol canım çok teşekkür ederimbu arada Ebru şallının videolarından yapıyordum ben..Evde olduğum dönem canlı yayında sabahları yapıyodum..Süper iyi geliyor insana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?