- 21 Mart 2016
- 2.426
- 5.878
- 108
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.821
aa cok iyi canım birde şişkinlikle böyleyse ne güzel perormansının devamı gelsin inşalllahhhhgünaydın kızlar
kilom 74.1 ama regl şişkinliği var
Teşekkürler canım inşallah 30 Aralıkta 73 bildiririmaa cok iyi canım birde şişkinlikle böyleyse ne güzel perormansının devamı gelsin inşalllahhhh
inşallahh çokda güzel olurrrTeşekkürler canım inşallah 30 Aralıkta 73 bildiririm
olsun canım hemen oyle bir bişeyi sorun etmeyiz için rahat olsun sen zaten hep zamanında bildriyorsun teşekkür ederim.Ben bildirim günü bu gün diye biliyordum kusura bakmayın 69.2
merhaba 84.9 :) işteydim geç yazdım kusura bakmayın :)
bu haftanın 1. siiii
@umranyyla
Tebriklerrrrrr
Saol Can'ım kafam karışmış biraz kürün etkisimi yoksa yoğunluk mu kilolar az az da olsa gidiyor yemeğe çok dikkat edemiyorum inş böle olursa yaza kadar Doğum öncesi kiloma düşerim inşolsun canım hemen oyle bir bişeyi sorun etmeyiz için rahat olsun sen zaten hep zamanında bildriyorsun teşekkür ederim.
Tbr Can'ım inş görürsün daha zaman varay teşekkür ederimm tam gaz devammm :) yılbaşında 84 altını görmeliyimmeğer 84 altını görürsem yılbaşı günü kendime ödül vericem :)
inşallah canım :)Tbr Can'ım inş görürsün daha zaman var
canım tebriklerr asıl 1. sen olmuşsun maşallah ama bildirim günleri bildirim yapanlardan belirliyorum caım o yüzden sende haftaya birinci olursun inşallahbu sabah aç karnına tartıldı 70.20 olmuşum çoook çook mutluyum :)
aman efem estağfrullah bende aynı güzel güzel görüyom inişleri ondan sonra bir bırakıyom ucu kaçıyor gene iyisin maşallah hem sen ramazanda süper veryorsun Ramazan-ı Şerifte yaklaşıyor hiç sıkma kendiniAslında dün sabah tartıldım.şok olmuştum.53,1 gelmiştim. ama dün tabiri caizzse o kadaaaan yedim ki(öküz gi,b:) bu sabah hemen farketmiş tabi..53,5 çıktım:>)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?