Esnek Diyet Arkadaşlığı

aa canım ne güzel Allah tamamına ermek nasip etsin tabiiki aramıza alırız yanlız kilo bildirim günlerinde bildirim yapmayı unutmazsan sevinirim yoksa silmek zorunda kalıyorum. bana kilonu boyunu hedef kilonu yazarsan senide tablomuza eklerim

teşekkürler boyum 169 kilomu 86 diyim sabah tartıldım karnım şişti bi haftadır diyetteym 84 fln bekliyodum ama olmadı. hedefim 70 - 75 arası eski kiloma dönmek istiyrm peki diyet liste vs veriyo msnz nasıl oluyo aşamalar ben bilemiyrm bana biraz açıklarsanız çok sevinirim :)

malesef canım bizde liste yok bizimki adı üstünde esnek diyet arkadaşlığı herkes istediği gibi özgür takılıyor ve gün içinde yazışıyoruz birde kilo bildirimi yapıyoruz o kadar ama yinede ilk sayfada bir diyet listesi mevcut ben onu bizzat kendim denedim ve çok güzel kilo veriliyor tavsiye derim.

hımm tamam o zaman hangi günler bildirim yaplcak. ben şimdi o bildirim günü kaç kilo verceğimi yazıcam sanırm onun dışında bişi yok

hımm tamam o zaman hangi günler bildirim yaplcak. ben şimdi o bildirim günü kaç kilo verceğimi yazıcam sanırm onun dışında bişi yok
Evet o kadar bildirim gunlerimiz tablomuzda yaziyor her zaman ordan bakabilirsin simdi evdeyim cepten yaziyorum cepten bilgi ekleyemiyom tabloya yarin isyerimden bilgisayarimdan bilgilerini ekliyecem ins.

canım sende ekledim tablomuza bundan sonra 21 aralık ilk bildirimimiz 21'inde bildirim yapmayı unutmazsan sevinirim

slmlar nasıl gidiyor hayat
ben ıkı dilim ekmek
7 zeytn biraz peynir domates yemiş bulunmaktayım birde
birer şekerli 2 adet çay
Afiyet olsun Can'ım cumartesi gün bendeydi iki gündür kalanları yedim kötü bir haftasonu oldu benim için artık yavaş yavaş toparlarım sabah az tereyağda yarım yumurta bir zeytin azıcık üç çatal labne azıcık ekmek dışı kızımla kahvaltı bu iki bardak şekersiz çay:)

evet canım ah şu günler insanı mahvediyor
ok toparlanırsın dikkat edincede hemen gidiyor çok şükür
bende aynı tekrar başladım inşallah artıkın güzel bir sonuç alırım

ben bguünden bildirimimi yapıyorum çünkü tekrar tartılma imkanım kalmıcak
57.3 ü görmüştüm boşladım gene 57.6 yı gördüm malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…