Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kusura bakmayın yazamadım kilomu dün evde değildim nete giremedim vifi den bağlanıyorum ben o yüzden evde olmayınca giremedim kilomuda ölçemedim bir dahaki sefere inşallah

ok canım bildirdin ya önemli değil bir dahaki bildirimimiz 30 Aralıkda bir gün önce de bildirrebilirsin canım kendine çok iyi bak
Sağol canım dışarı çıkacak olursam önceden bildirim yapayım bu atalar kilo verme yine durdubende şok diyetlerde işe yaramıyor vücudu nasıl şaşırtacağımı şaşırdım neyseki tek tesellim almıyorum buda bişeydir demi ama :)

evet kesinlikle katılıyorum oda bir başarı bence egzertsiz yap çok etkili oluyor şok diyetler falan hepsi fasa fiso hem normal dikkat et sağlıklı beslen hemde yürüyüş falan yap süperrr oluyorcanım

slmlar nasılsınız herşey yolundamı?
Telefonum kırılınca giremedim bi türlü şükür halloldu hastalıklarla zaman geçiyor benim hem kızım hem ben derken perişanlık diz boyu ev kalk gidelim diyor odanın biri çamaşır yığını oldu bi yandan da okul sınav haftası offfff galiba çok şey yolunda değil canım

oy oy oy bir ahlanmalar vahlanmalar topik krize girmiş ayol canım Allah yardımcın olsun kış gününün biraz zahmeti oluyor hastalıklar işler herşey artıyor aynen bizlerde öyle ama olsun Allah beterinden korusunn çok opüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…