- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.841
canım inşallah ödüllendir kendini insan daha güzel motive oluyor tavsiye ederim. çok işe yarıyoray teşekkür ederimm tam gaz devammm :) yılbaşında 84 altını görmeliyimmeğer 84 altını görürsem yılbaşı günü kendime ödül vericem :)
Sağol canım benim.. Teşkler iltifatların için:)şımarcam şimdi:)aman efem estağfrullah bende aynı güzel güzel görüyom inişleri ondan sonra bir bırakıyom ucu kaçıyor gene iyisin maşallah hem sen ramazanda süper veryorsun Ramazan-ı Şerifte yaklaşıyor hiç sıkma kendini
şımar bebeğim hakkındırrrrSağol canım benim.. Teşkler iltifatların için:)şımarcam şimdi:)
ok canım bildirdin ya önemli değil bir dahaki bildirimimiz 30 Aralıkda bir gün önce de bildirrebilirsin canım kendine çok iyi bakKilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Sağol canım dışarı çıkacak olursam önceden bildirim yapayım bu atalar kilo verme yine durdubende şok diyetlerde işe yaramıyor vücudu nasıl şaşırtacağımı şaşırdım neyseki tek tesellim almıyorum buda bişeydir demi ama :)ok canım bildirdin ya önemli değil bir dahaki bildirimimiz 30 Aralıkda bir gün önce de bildirrebilirsin canım kendine çok iyi bak
evet kesinlikle katılıyorum oda bir başarı bence egzertsiz yap çok etkili oluyor şok diyetler falan hepsi fasa fiso hem normal dikkat et sağlıklı beslen hemde yürüyüş falan yap süperrr oluyorcanımSağol canım dışarı çıkacak olursam önceden bildirim yapayım bu atalar kilo verme yine durdubende şok diyetlerde işe yaramıyor vücudu nasıl şaşırtacağımı şaşırdım neyseki tek tesellim almıyorum buda bişeydir demi ama :)
bu arada bu ayın son bildirimine çok az kaldı durumlar ne alemde???
oo maşallahh canımm bravooo biraz kaçırmayla hiç bişey olmaz korkma dengelersindün bi tartıldım 84.4 çıktım :) şok oldum tabi :) az kaldı umarım kilo almadan 83 ü görürüm dün biraz fazla kaçırdımdaaa :)
inşallah canım ya :)oo maşallahh canımm bravooo biraz kaçırmayla hiç bişey olmaz korkma dengelersin
pek yolunda değil spora bir türlü başlayamıyorumslmlar nasılsınız herşey yolundamı?
Telefonum kırılınca giremedim bi türlü şükür halloldu hastalıklarla zaman geçiyor benim hem kızım hem ben derken perişanlık diz boyu ev kalk gidelim diyor odanın biri çamaşır yığını oldu bi yandan da okul sınav haftası offfff galiba çok şey yolunda değil canımslmlar nasılsınız herşey yolundamı?
haydi Bismillah de başla canım bak arkası nasıl gelecek bir kere başladınmı hergüncanı istiyor insanın bugün yapamadım ah vah tuhlar insanı rahat bırakmıyor bir başla bak neler olacak inş.pek yolunda değil spora bir türlü başlayamıyorum
oy oy oy bir ahlanmalar vahlanmalar topik krize girmiş ayol canım Allah yardımcın olsun kış gününün biraz zahmeti oluyor hastalıklar işler herşey artıyor aynen bizlerde öyle ama olsun Allah beterinden korusunn çok opüyorummTelefonum kırılınca giremedim bi türlü şükür halloldu hastalıklarla zaman geçiyor benim hem kızım hem ben derken perişanlık diz boyu ev kalk gidelim diyor odanın biri çamaşır yığını oldu bi yandan da okul sınav haftası offfff galiba çok şey yolunda değil canım
ah canımcım cumartesi pazar evdeyim çalışmıyorum bilg. a girme imkanım olmuyor o yüzden illaki hafta içi yapıyorum ama sen cumartesi tartıl cumartesi bildirirsin ben ilk girdiğimde yazarım tablomuzaCUMartesi sabah bildirim yapsak daha iyi olurdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?