Esnek Diyet Arkadaşlığı

Amin canım hep diyorum süreç geçecek ve alışcam ilk çocuk olunca biraz afalladım gene de şükürler olsun şimdiden bildirimi yapıyım ben belki fırsat olmaz 68.8

ah canımcım cumartesi pazar evdeyim çalışmıyorum bilg. a girme imkanım olmuyor o yüzden illaki hafta içi yapıyorum ama sen cumartesi tartıl cumartesi bildirirsin ben ilk girdiğimde yazarım tablomuza

Tamam canım çok teşekkür ederim bide ben bugün regl olmuşum o yüzden karnım vucudum şiş ödemde var doğru bi sonuç verir mi bilmyrm ama cumartesi tartılcam hayırlısı :)

haydi Bismillah de başla canım bak arkası nasıl gelecek bir kere başladınmı hergüncanı istiyor insanın bugün yapamadım ah vah tuhlar insanı rahat bırakmıyor bir başla bak neler olacak inş.
bu akşam başlıyorum gelecek hafta daha iyi olacak inşallah Teşekkürler anım desteğin için

Ben sabah tartıldım 69.7 geldim bu ne ya şoklardayım artık kendime çeki düzen vermenin zamanı gelmişte geçiyor al ver al ver laşka oldum iyice

Amin canım hep diyorum süreç geçecek ve alışcam ilk çocuk olunca biraz afalladım gene de şükürler olsun şimdiden bildirimi yapıyım ben belki fırsat olmaz 68.8
canım bu arada seni özellikle tebrik ederim 70in altına inip 60lı rakamlarıda gördün maşallahhhh

merhaba arkadaşlar beni de diyet listesine ekler misiniz bu kez kararlıyım kilo verme konusunda. Ben 27 yaşındayım ve 76.5 kiloyum

Kızlar hepimiz için sağlıklı mutlu huzurlu ve kilo kayıplarını çokça olduğu bir yıl olur inş hepinizi öpüyorum

merhaba arkadaşlar beni de diyet listesine ekler misiniz bu kez kararlıyım kilo verme konusunda. Ben 27 yaşındayım ve 76.5 kiloyum
slmlar öncelikle hoşgeldiniz boyunuzu ve hedef kilonuzuda eklerseniz pazartesi günü sizide tablomuza eklerim hafta sonu evdeki bilg dan yapamıyom o yüzden inşallah herşey çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…