- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.861
Amin canım hep diyorum süreç geçecek ve alışcam ilk çocuk olunca biraz afalladım gene de şükürler olsun şimdiden bildirimi yapıyım ben belki fırsat olmaz 68.8oy oy oy bir ahlanmalar vahlanmalar topik krize girmiş ayol canım Allah yardımcın olsun kış gününün biraz zahmeti oluyor hastalıklar işler herşey artıyor aynen bizlerde öyle ama olsun Allah beterinden korusunn çok opüyorumm
ah canımcım cumartesi pazar evdeyim çalışmıyorum bilg. a girme imkanım olmuyor o yüzden illaki hafta içi yapıyorum ama sen cumartesi tartıl cumartesi bildirirsin ben ilk girdiğimde yazarım tablomuza
bu akşam başlıyorum gelecek hafta daha iyi olacak inşallahhaydi Bismillah de başla canım bak arkası nasıl gelecek bir kere başladınmı hergüncanı istiyor insanın bugün yapamadım ah vah tuhlar insanı rahat bırakmıyor bir başla bak neler olacak inş.
olsun bazen bizimde oluyor o yediğimiz şeylerden kaynaklanıyor ama sonra dikkat edince hemen gidiyor hiç sıkma canınıkilo 74.3 hedefi tutturmak şöyle dursun bide 200 gr gecen haftadan fazlayım
canım bu arada seni özellikle tebrik ederim 70in altına inip 60lı rakamlarıda gördün maşallahhhhAmin canım hep diyorum süreç geçecek ve alışcam ilk çocuk olunca biraz afalladım gene de şükürler olsun şimdiden bildirimi yapıyım ben belki fırsat olmaz 68.8
olsun canım tartıl hiç olmazsa bir durum varsa erken kendine gelmeni sağlarben regl oldum ve şişim tartılsamda eksiyi göremicem gibime geliyor
Saol canım 60 ları görürmüyüm diyodum biraz istek biraz dikkat ve zamanla oluyormuşcanım bu arada seni özellikle tebrik ederim 70in altına inip 60lı rakamlarıda gördün maşallahhhh
slmlar öncelikle hoşgeldiniz boyunuzu ve hedef kilonuzuda eklerseniz pazartesi günü sizide tablomuza eklerim hafta sonu evdeki bilg dan yapamıyom o yüzden inşallah herşey çok güzel olurmerhaba arkadaşlar beni de diyet listesine ekler misiniz bu kez kararlıyım kilo verme konusunda. Ben 27 yaşındayım ve 76.5 kiloyum
oluyor canım bazen bizde aynıyız bir müddet dikkat edince düzeliyor inş korkma bişey olmaz genede vermişsin maşallah84.8regl dolayi sis odemli geziyorum napalim hayirlisi
Hedef kilom 66 boyum 1.58 çok teşekkürlerslmlar öncelikle hoşgeldiniz boyunuzu ve hedef kilonuzuda eklerseniz pazartesi günü sizide tablomuza eklerim hafta sonu evdeki bilg dan yapamıyom o yüzden inşallah herşey çok güzel olur
Canım boyum 1.57ymiş yanlış söylemişimlove1891 seni ekledim canım tablomuza bakarsın yanlış veya eksik bişey varsa söylersin değiştiririm
ah canım 1 cm den bişey olmaz ok değiştirirm senin için nasıl rahat olacaksa öyle yapARIM NASIL GİDİYOR??Canım boyum 1.57ymiş yanlış söylemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?