- 15 Haziran 2010
- 9.173
- 5.427
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.881
Tamam canım çok saolslmlar arkadaşlar umarım bu gününüz ve hergününüz çok güzel gecer tablomuzu ancak yenileyebildim işlerden elim değmedi kusuruma bakmayın, herkese aylık hedef girdim değiştirmek isteyenler bildirirse düzeltirim ilk bildirirmimiz 9 Ocak Pazartesi bilginiz olsun canlar...
olsun canım önemli değil genel anlamda dikkat edildimi arada kaçamaklar işi bozmuyor korkmaeylemsevcan biraz zorlanıyorum bugün tutamadım kendimi makarna yedim ama söz yarından itibaren diyet ve pilatese devam
Ay canım herkes yoğun heral bazen bakıp çıkıyorum yazacak zaman olmuyor ancak otobüste eve giderken bakabiliyorum evde ne bilgisayar ne tel elime alacak fırsat olmuyor sen napıyorsunSlmlar hic selam sabah yazan yok niderdir acep ola????
selam nasılsınızSlmlar hic selam sabah yazan yok niderdir acep ola????
Büyük geçmiş olsun canım hayırdır neden böle ikiside birden hastanelik oldu inş biran önce düzelirler çocuklar hasta olmasın tek büyükler hastalansın diyorumArkadaslar cok ozurdilerim kizim ve oglum hastanelik olduk ondan hic giremedim sizler yazin carsamba gunu kilolarinizi guncellicem ins.
Arkadaslar cok ozurdilerim kizim ve oglum hastanelik olduk ondan hic giremedim sizler yazin carsamba gunu kilolarinizi guncellicem ins.
çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzularaArkadaslar cok ozurdilerim kizim ve oglum hastanelik olduk ondan hic giremedim sizler yazin carsamba gunu kilolarinizi guncellicem ins.
Arkadaslar cok ozurdilerim kizim ve oglum hastanelik olduk ondan hic giremedim sizler yazin carsamba gunu kilolarinizi guncellicem ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?