Esnek Diyet Arkadaşlığı

slmlar arkadaşlar umarım bu gününüz ve hergününüz çok güzel gecer tablomuzu ancak yenileyebildim işlerden elim değmedi kusuruma bakmayın, herkese aylık hedef girdim değiştirmek isteyenler bildirirse düzeltirim ilk bildirirmimiz 9 Ocak Pazartesi bilginiz olsun canlar...

Tamam canım çok saol

Günaydın 69.7 çakılabildiğim kadar çakıldım tartıda gitmiyor gitmiyor bu kilolar gitmiyor

Arkadaslar cok ozurdilerim kizim ve oglum hastanelik olduk ondan hic giremedim sizler yazin carsamba gunu kilolarinizi guncellicem ins.

Eklentiler

• 20170109_153912.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 20170109_161450.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 20170109_103954.webp
    13 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaslar cok ozurdilerim kizim ve oglum hastanelik olduk ondan hic giremedim sizler yazin carsamba gunu kilolarinizi guncellicem ins.
Büyük geçmiş olsun canım hayırdır neden böle ikiside birden hastanelik oldu inş biran önce düzelirler çocuklar hasta olmasın tek büyükler hastalansın diyorum

Herkese kolay gelsin.Geçmiş olsun Allah şifa versin Cocuklarada..Bende aranıza katılmak istiyorum.158 boyum.kilomda 84.bugun başladım diyete.nolur benide gaza getirin,bende enaz 65 olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…