- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.901
tabiiki ekleriz kusura bakmayın çocuklarım hastalandı giremedim hedef kilonuzuda yazarsanız sizide eklerim tablomuzBenide eklermisiniz
24 yaşındayım 99 kg yum 1.73 boyundayim ev hanımıyim
çok teşekkür ederim sağolun varolun şimdi daha iyiler çok şükür Allah herkese iyileşmek nasip etsin ilginiz için çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun, Allah evladinizi size bağışlasın Allah şifa versin inşallah .
çok teşekkür ederim sağolun varolun şimdi daha iyiler çok şükür Allah herkese iyileşmek nasip etsin ilginiz için çok teşekkür ederim.
tabiiki ekleriz yazamadım kusura bakmayın çocuklar hasta diye giremedim sizide ekeliyecem tablomuza inşallah hep birlikte kararlı bir şekilde devam ederiz yaşınız kaç bu arada öylesine soruyorum gerekli değilHerkese kolay gelsin.Geçmiş olsun Allah şifae versin Cocuklarada..Bende aranıza katılmak istiyorum.158 boyum.kilomda 84.bugun başladım diyete.nolur benide gaza getirin,bende enaz 65 olmak istiyorum.
Yaşım 32 cnmtabiiki ekleriz yazamadım kusura bakmayın çocuklar hasta diye giremedim sizide ekeliyecem tablomuza inşallah hep birlikte kararlı bir şekilde devam ederiz yaşınız kaç bu arada öylesine soruyorum gerekli değil
ok canım tekrar hoşgeldin bende 36 haydi hep beraber devam edelim canım bende 65den düştüm 55 e ama duramadım tabii yedim yedim geri aldım inşallah bende 55 -54 olsam yetcek hep birlikte devam edelim inş. canım uyguladığın bişeyler var mı?Yaşım 32 cnm
Yeniyim daha.dun başladım azaltmaya.azim kaybı olmazsa inşallah yaza kadar vermek istiyorum.simdilik ekmek şeker kismaya başladımok canım tekrar hoşgeldin bende 36 haydi hep beraber devam edelim canım bende 65den düştüm 55 e ama duramadım tabii yedim yedim geri aldım inşallah bende 55 -54 olsam yetcek hep birlikte devam edelim inş. canım uyguladığın bişeyler var mı?
Yeniyim daha.dun başladım azaltmaya.azim kaybı olmazsa inşallah yaza kadar vermek istiyorum.simdilik ekmek şeker kismaya başladım
Canım ya valla bu ara bakmıyorum hiç.. tartılamdım da bayadır..olmassa sabah tartılrım sana haber veririm.tamammı canım.. kusura bakma ya.. keyfim yok bu ara.. Ülkenin hali vs. canım skılıyor çok.KIZLARIMCANLARIM CANIM nerelerdesin kilo bildirimide yapmamışsın iyice saldınmı yoksammm????
AYNEN canım benimde tadım tuzum kalmadı ok bakıp söylersen iyi olur yazayım tablomuzaCanım ya valla bu ara bakmıyorum hiç.. tartılamdım da bayadır..olmassa sabah tartılrım sana haber veririm.tamammı canım.. kusura bakma ya.. keyfim yok bu ara.. Ülkenin hali vs. canım skılıyor çok.
tabiki buyrun hoşgeldinizKızlar ben de gelebilirmiyimmmm??
evet canım haklısın aminnnn Allah korusun herkeside benide çok şükür düzeldiler Allah herkese bu güzel duyguyu yaşatsın sağol varol Allah razı olsunEylemsevcan geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyilerdir Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
vayyyy birinci olmuşumBu haftanın 1.siiii
@inciakis
Tebriklerrrrrr
çok mu şımardım nevayyyy birinci olmuşumilk kez birinci oldum şoktayım çok pis gaza geldim zafer sarhoşu oldum artık bırakmam kimseye birinciliği
tabiki buyrun hoşgeldiniz
boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?