Esnek Diyet Arkadaşlığı

Herkese kolay gelsin.Geçmiş olsun Allah şifae versin Cocuklarada..Bende aranıza katılmak istiyorum.158 boyum.kilomda 84.bugun başladım diyete.nolur benide gaza getirin,bende enaz 65 olmak istiyorum.
tabiiki ekleriz yazamadım kusura bakmayın çocuklar hasta diye giremedim sizide ekeliyecem tablomuza inşallah hep birlikte kararlı bir şekilde devam ederiz yaşınız kaç bu arada öylesine soruyorum gerekli değil

ok canım tekrar hoşgeldin bende 36 haydi hep beraber devam edelim canım bende 65den düştüm 55 e ama duramadım tabii yedim yedim geri aldım inşallah bende 55 -54 olsam yetcek hep birlikte devam edelim inş. canım uyguladığın bişeyler var mı?

Yeniyim daha.dun başladım azaltmaya.azim kaybı olmazsa inşallah yaza kadar vermek istiyorum.simdilik ekmek şeker kismaya başladım

Z Zelisby ekledim canım tablomuza bir kontrol et istersen değiştirmemi istediğin bilgi olursa değiştiririm bu ayki hedef kilonu 82 yazdım bilgin olsun canım

Yeniyim daha.dun başladım azaltmaya.azim kaybı olmazsa inşallah yaza kadar vermek istiyorum.simdilik ekmek şeker kismaya başladım

yok yok azim kaybı olmasınnn hiç bir zaman öncelikle bir düz 70i görene kadar sakın boşlama 70i görünce ödül olarak 1 hafta 10 gün güzel takılırsın aşırıya kaçmadan sonra gene başlarsın 65 veya daha aşşağılara kadar çok azimli gidersin unutma herşey beyinde bitiyor boşlamak yokkkk

KIZLARIMCANLARIM CANIM nerelerdesin kilo bildirimide yapmamışsın iyice saldınmı yoksammm????
Canım ya valla bu ara bakmıyorum hiç.. tartılamdım da bayadır..olmassa sabah tartılrım sana haber veririm.tamammı canım.. kusura bakma ya.. keyfim yok bu ara.. Ülkenin hali vs. canım skılıyor çok.

Canım ya valla bu ara bakmıyorum hiç.. tartılamdım da bayadır..olmassa sabah tartılrım sana haber veririm.tamammı canım.. kusura bakma ya.. keyfim yok bu ara.. Ülkenin hali vs. canım skılıyor çok.
AYNEN canım benimde tadım tuzum kalmadı ok bakıp söylersen iyi olur yazayım tablomuza

tabiki buyrun hoşgeldiniz
boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsanız sizide tablomuza eklerim
Boyum 173 Kilom bu sabah itibariyle 68,8 hedef kilom 57 Şu an regl döneminde olduğum için (sinir stress asabiyet :) ) diyete pazar günü başlamayı planlıyorum.. Önce bir şok diyetle vücudu sarsmayı düşünüyorum 1 hafta çok yavaş bi metabolizmam var hipoglisemim de var umarım 2 ayda ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…