- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.921
ok en kısa zamanda eklicem tablomuza Allah yardımcınız olsun boyunuzda baya uzun maşallah biraz verseniz bile yeter herşey gönlünüzce olsunBoyum 173 Kilom bu sabah itibariyle 68,8 hedef kilom 57 Şu an regl döneminde olduğum için (sinir stress asabiyet :) ) diyete pazar günü başlamayı planlıyorum.. Önce bir şok diyetle vücudu sarsmayı düşünüyorum 1 hafta çok yavaş bi metabolizmam var hipoglisemim de var umarım 2 ayda ulaşabilirim
şımar şımar hakkındır 1. olmuşsun daha ne olsunçok mu şımardım ne
Teşekkür ederim canımşımar şımar hakkındır 1. olmuşsun daha ne olsun
Teşekkürler inşallah :) Ben 1,5 senede 2 tane gebelik 1 tüp bebek tedavisi geçirdim onlardan önce 57 kilodaydım ideal kilom da zaten o aslında bu gebelikler bende biraz iz bıraktı sanırımok en kısa zamanda eklicem tablomuza Allah yardımcınız olsun boyunuzda baya uzun maşallah biraz verseniz bile yeter herşey gönlünüzce olsun
aa ok anladım çok zorlu bir süreç geçirmişsin canım inşallah çabucak dönersin eski kilona peki tekrarmı uğraşacaksın özel olmucaksa tedaviler sonuçsuzmu kaldı?Teşekkürler inşallah :) Ben 1,5 senede 2 tane gebelik 1 tüp bebek tedavisi geçirdim onlardan önce 57 kilodaydım ideal kilom da zaten o aslında bu gebelikler bende biraz iz bıraktı sanırımBikaç ay sonra yeni tedaviye başlıycam o yüzden hızlıca eski kiloma gelmek istiyorum umarım başarırım.. Sizlerin de katkısıyla tabiki
canım seni tablomuza ekliyecez bizde sürekli menu paylaşımı falan yok arada aklına gelen yazıyor diyetleride herkes kendine göre yapıyor sadece bildirim günleri kesin şartımız bildirim yapmak yoksa siliyorum tablodan o kadar yani başka bişey yok adı üstünde biz esnek diyet arkadaşlığıyız...Ben şimdi katılırsam beni Nası takip etceksiniz
sağol canım çok teşekkürlerrmeraba arkadaşlar sağlıklı bir salata tarifi denedim tadı muhteşem sizinle paylaşmak istiyorum
1 kerevizin yaprakları
1/3 demet roka
1/2 demet maydanoz
taze kekik yaprakları
yeşil zeytin doğranmış
siyah zeytin doğranmış
limon büyük
zeytinyağı
sarımsak tozu
biberiye
karabiber
yeşillikleri doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.
Bildirim günleri ne zaman ve tabloya eklenmem için hangi bilgileri vermeliyimcanım seni tablomuza ekliyecez bizde sürekli menu paylaşımı falan yok arada aklına gelen yazıyor diyetleride herkes kendine göre yapıyor sadece bildirim günleri kesin şartımız bildirim yapmak yoksa siliyorum tablodan o kadar yani başka bişey yok adı üstünde biz esnek diyet arkadaşlığıyız...
boyun kilon ve hedef kilonu yazarsan senide tablomuza eklerim tablomuzda hep yazılı bildirim günlerimiz aşşağı yukarı 10 güne bir olacak şekilde ayarlıyorumBildirim günleri ne zaman ve tabloya eklenmem için hangi bilgileri vermeliyim
senide ekledm canım sende bakarsın bir bu arada ilk bildirim günümüz 19 ocakBoyum 1.63 kilom 67 hedef kilom 62
Tamam bakalım inşallah teşekkürlersenide ekledm canım sende bakarsın bir bu arada ilk bildirim günümüz 19 ocak
bende tam tersine hafta içi yapıyorum çalışmama rağmen hafta sonu finişhhh çünkü eşim kabul etmiyor bir hafta sonu birlikteyiz diyet falanyok diyor gizli saklı yapıyom hafta sonuÜçüncü günüm bugün. Dediğin gibi esnek diyet arkadaşlığı.haftasonu die zorlanarak da olsa sıkı yaptım ama haftaiçi bu kadar yapamam işyerinde kafamın çalışması şart
bende tam tersine hafta içi yapıyorum çalışmama rağmen hafta sonu finişhhh çünkü eşim kabul etmiyor bir hafta sonu birlikteyiz diyet falanyok diyor gizli saklı yapıyom hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?