Esnek Diyet Arkadaşlığı

ok en kısa zamanda eklicem tablomuza Allah yardımcınız olsun boyunuzda baya uzun maşallah biraz verseniz bile yeter herşey gönlünüzce olsun

ok en kısa zamanda eklicem tablomuza Allah yardımcınız olsun boyunuzda baya uzun maşallah biraz verseniz bile yeter herşey gönlünüzce olsun
Teşekkürler inşallah :) Ben 1,5 senede 2 tane gebelik 1 tüp bebek tedavisi geçirdim onlardan önce 57 kilodaydım ideal kilom da zaten o aslında bu gebelikler bende biraz iz bıraktı sanırım Bikaç ay sonra yeni tedaviye başlıycam o yüzden hızlıca eski kiloma gelmek istiyorum umarım başarırım.. Sizlerin de katkısıyla tabiki

aa ok anladım çok zorlu bir süreç geçirmişsin canım inşallah çabucak dönersin eski kilona peki tekrarmı uğraşacaksın özel olmucaksa tedaviler sonuçsuzmu kaldı?

meraba arkadaşlar sağlıklı bir salata tarifi denedim tadı muhteşem sizinle paylaşmak istiyorum

1 kerevizin yaprakları
1/3 demet roka
1/2 demet maydanoz
taze kekik yaprakları
yeşil zeytin doğranmış
siyah zeytin doğranmış
limon büyük
zeytinyağı
sarımsak tozu
biberiye
karabiber
yeşillikleri doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.

Ben şimdi katılırsam beni Nası takip etceksiniz
canım seni tablomuza ekliyecez bizde sürekli menu paylaşımı falan yok arada aklına gelen yazıyor diyetleride herkes kendine göre yapıyor sadece bildirim günleri kesin şartımız bildirim yapmak yoksa siliyorum tablodan o kadar yani başka bişey yok adı üstünde biz esnek diyet arkadaşlığıyız...

sağol canım çok teşekkürlerr

Bildirim günleri ne zaman ve tabloya eklenmem için hangi bilgileri vermeliyim

Üçüncü günüm bugün. Dediğin gibi esnek diyet arkadaşlığı.haftasonu die zorlanarak da olsa sıkı yaptım ama haftaiçi bu kadar yapamam işyerinde kafamın çalışması şart

Üçüncü günüm bugün. Dediğin gibi esnek diyet arkadaşlığı.haftasonu die zorlanarak da olsa sıkı yaptım ama haftaiçi bu kadar yapamam işyerinde kafamın çalışması şart
bende tam tersine hafta içi yapıyorum çalışmama rağmen hafta sonu finişhhh çünkü eşim kabul etmiyor bir hafta sonu birlikteyiz diyet falanyok diyor gizli saklı yapıyom hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…