Esnek Diyet Arkadaşlığı

kızlar bnm tartım bozuldu tartılıyorum bi 87 bi 85 çıkıyor farklı farklı gözüküyo hepsi bozuldu sanırım cumartesi nişanlımlarda tartılabiliceğim ancak
olsun canım önemli değil bildirmişsin nasıl olsa ne zaman tartılabilirsen bildirirsen sevinirim tablomuza eklerim.

ben bir 400 gram almış bulunmaktayım biliyorum çünkü saldım daha bile fazla olsa şaşmazdım ama ancak 2 hafta sonra sıkı takibe girebilecem çünkü misafirim var ablam geldi Almanyadan onunla da sıkamam ya???? ama siz tam gaz devam edinde 2 hafta sonra sizi örnek alıp bende sıkayım...

arkadaşlar Başka bir sayfadan bir bayan nasıl kilo vermiş alıntı yaptım incelersiniz çok da kolay gibi duruyor
Geçen ay diyetisyene basladim zorlanmadan keyifle zayiflayacagim bir liste verdi
Sabah-- kalkınca ılık su elma sirkesi bal 3 dilim kepek ekmeği 5 zeytin 2 dilim peynir ( ben yumurta yiyemiyorum normalde 1 dilim peynir 1yumurta) yeşillik 2 ceviz
2 saat sonra 2 meyve ben kaysi kurusu ve elma yedim
Öglen --- 1 kase çorba yogurt sebze yemegi 3 dilim ekmek
2 saat sonra atiştirmalik ben ceviz yada bagdem 1 bardak yeşil cay ictim bazende sadece yogurt yedim
Akşam izgara yada haşlama et salata yogurt corba 3 dilim ekmek
Açik cay meyve yatmadan önce yogurt
Ben sporla destekledim yag oranim düştü hiç zorlanmadan 1 ayda 8 kilo kadar verdim yediklerim fazla geliyodu doktora ekmegi 2 dilimden fazla yiyemedigimi söyledim yemem gerektigini söyledi sabah ılik suyunuzu unutmayin bol yeşillik yiyin limonlu aslinda forumda paylasilan diyetisyen listeleri hep buna yakin bu doktorlar boşuna okumadi bu dali spor ve saglikli diyet
Bu arada yemek yapmak biz kadinlarin isi evde yemegi az yagli mümkünse zeytinyaglı yapalim hem esimiz hen cocuklarimiz icinde faydali olacak 75 kilodan 67 oldum 1 ayda hemde arada kacamaklarla

Tatliyi haftada bir sütlü tatlı
Sebze yemegine 2 yemek kaşigi yag salca kullaniyorsan tuz yok sonradan tuzsuz yemeye alisiyorsun zaten tuzu unut sekeri unut cay sekersiz ve limonlu olacak ilk haftada 2.300 gr verdim daha sonra kilo verme hiziniz düsuyo ama vazgecmeyin ilk giden ödemdende atiyo herkeze basarilar bu arada adetliykende bu listeye uyuyoruz zaten normalde yedigimiz seyler sadece pisirme seklini degistiriyoruz bu arada adet günlerinde yapilan spor daha fazla kalori yakiyormus hem agrilarimizida azltiyor adetten 5 gun sonra giden kiloyu farkedebiliriz vucutta sıkılaşacak

Herkese günaydın kilo malum nedenden fazla çıkıyor iki gün sonra asıl kilom belli olur ama ben yine de paylaşayım 73.1
birinciliği de kaptırdım galiba
bu arada kızlar maşallah sayfa aktifleşmiş

Arkadaşlar evde tartıları olanlar sabah uyanınca ilk vc ye girdikten sonra aç karnına tartılmayı unutmasın çünkü başka şartlarda kilo farklı çıkıyor moral bozuyor
Ben de aynısını yaptım o şekilde bildiricem dimi gerçek olan o eminsin dimi sabah aç karnına tuvaletimi yaptım anca öğle arası verdik

Saol 67 den tam şuan 65.00 sabah yani ama açıkçası ben 67 yken öğlen tartlmıştm yalan olmasın ama dün tartı aldım aç karnıma tartılıcam hep (bi kilo verdim bence ama iki sayılıyı olsun zaruri bi durumdu tartının yokluğu)

sabah aç karnına aynı kıyafetle tuvalete çıktıktan sonra tartilcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…