- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.001
olsun canım önemli değil bildirmişsin nasıl olsa ne zaman tartılabilirsen bildirirsen sevinirim tablomuza eklerim.kızlar bnm tartım bozuldu tartılıyorum bi 87 bi 85 çıkıyor farklı farklı gözüküyo hepsi bozuldu sanırım cumartesi nişanlımlarda tartılabiliceğim ancak
olsun canım önemli değil bildirmişsin nasıl olsa ne zaman tartılabilirsen bildirirsen sevinirim tablomuza eklerim.
Ben de aynısını yaptım o şekilde bildiricem dimi gerçek olan o eminsin dimi sabah aç karnına tuvaletimi yaptım anca öğle arası verdikArkadaşlar evde tartıları olanlar sabah uyanınca ilk vc ye girdikten sonra aç karnına tartılmayı unutmasın çünkü başka şartlarda kilo farklı çıkıyor moral bozuyor
tabii en sağlıklı olanı o canım yoksa günün diğer saatlerinde illaki fazla çıkıyor kilo o yüzden en güzeli o şekilBen de aynısını yaptım o şekilde bildiricem dimi gerçek olan o eminsin dimi sabah aç karnına tuvaletimi yaptım anca öğle arası verdik
ah canımcım sen çok zayıflayamamışsın ben almışım bilemmm...bugünkü kilo bildirimi 75.5 çok zayıfllayamadım
Bildiriyorummmm atmış beş çok şükürrrrrrr işte butabii en sağlıklı olanı o canım yoksa günün diğer saatlerinde illaki fazla çıkıyor kilo o yüzden en güzeli o şekil
Aynen tartı günü herkes aktifHerkese günaydın kilo malum nedenden fazla çıkıyor iki gün sonra asıl kilom belli olur ama ben yine de paylaşayım 73.1
birinciliği de kaptırdımgaliba
bu arada kızlar maşallah sayfa aktifleşmiş
Bildiriyorummmm atmış beş çok şükürrrrrrr işte bu
Saol 67 den tam şuan 65.00 sabah yani ama açıkçası ben 67 yken öğlen tartlmıştm yalan olmasın ama dün tartı aldım aç karnıma tartılıcam hep (bi kilo verdim bence ama iki sayılıyı olsun zaruri bi durumdu tartının yokluğu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?