Esnek Diyet Arkadaşlığı

Sanırım sabah listeye yazıcan ama belki de gece yarısı yaZarsın dostum ben yavaş yavaş uyiyim kimseler yokkkk

Eylem Sevcan listeye yazmanı dört gözle bekliyorum geç yazcaktın benden dolayı biliyorum saolasın
tabiiki bebeğim kusuruma bakma dün bir misafir bastırdı nerde bilg. a oturacam aklım başımdan gitti ama varya seni çok tebrik ederim emeğinin karşılığını almışsın canımm şimdi yazıorum

arkadaşlar bu saatten sonra bildirim yapanları dereceye almıyoruz çünkü artık 1.miz belirlendi bilginiz olsun illaki bildirimgünü saat 15.00e kadar bildirim yapmak gerekiyor ama bildirmeyenler bildirirse sevinirim tablomuza eklicem

canım konuşmuştuk aslında sen demiştin bu bildirim gününde bildirme diye ben ondan tartılmadım daha başlayalı 4 gün oluyodu diye?
pardon yaa canım yoğunluktan kafa kalmadı ok sen diğerinde bildirirsin demiştim kusuruma bakma işaretlemeyince unutyorum ok peki nasıl gidiyor?

pardon yaa canım yoğunluktan kafa kalmadı ok sen diğerinde bildirirsin demiştim kusuruma bakma işaretlemeyince unutyorum ok peki nasıl gidiyor?
sorun değil canım aslında tartılabilirim de çok dert değil de işte hani bi efect göriyim istedim 4 günde fazla vericeğimi sanmam canım sıkılmasın dedim :) İyi gidiyo alıştım.. akşamları zorlanıyorum biraz ama iyiyim bi de vitamin falan takviye alıyorum belki ondan hiç güçsüz düşmedim..inşallah bi faydası olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…