Esnek Diyet Arkadaşlığı

Basitse bana da söyle hihi

Hee tamam tamam hatırladım boşver ben yapamıyorum ama biraz da olsa doyamıorum şu yulaf ezmesini demicem ben de yarın ama kendimi hayvan gibi hissetmek istemiom birkaç saat tok tutuyormuş

Hee tamam tamam hatırladım boşver ben yapamıyorum ama biraz da olsa doyamıorum şu yulaf ezmesini demicem ben de yarın ama kendimi hayvan gibi hissetmek istemiom birkaç saat tok tutuyormuş
canım benim diyetim aslında şok diyet ama şeker ve karbonhidrat içermediği için kan şekerini oynatmıyo açlık veya kötü hissetme olmuyo şimdilik zorlanmadım normalde ben de yemeğe düşkün biriyim, hipoglisemim de var.. bu tarz diyetlere fazla dayanamam ama nedense bu diyette bişeye dayanıyomuşum gibi hissetmiyorum hiç zorlanmadım

Valla gayet Güzel vermişsin canım maşallah diyim o kadar versem ben de sıkamam kendimi galiba.. Hayatımda en kilolu olduğum dönemdeyim artık buna bi dur demem lazım ben biraz ondan kendimi bu kadar katı bi diyete soktum..yoksa alır yürür gider bu gidiş

arkadaşlar durumlar nasıl? 19u bildirim tarihimiz unutmazsanız vaktinde bildirim yaparsanız özelliklede saat 15.00den sonraya kalmazsa çok sevinirim.

canım birazda herşey beyinde bitiyor insan yemicem dedi mi yemiyor gerçekten ve yiyince rahatsız ediyor insanı yiyip bitiriyor bu sefer yemezolaydım diyorsun o tür durumlarda yemek insana zevkten çok işkenceye dönüyor sende beyninde bitirmişsindir tabii dediğin yöntemde etkilidir ama mutlaka beyninin kontrolude etkilidir. işte ben bu durumu bir kaç yıldır hiç sağlayamadım artık yediklerimden rahatsızda olmuyorum sıkı bir konsantreye ihtiyacım varrrrr hihoyyyttttt

Açıkçası çok yiyen biri değilim normal hayatımda ama metabolizmam biraz yavaş ve oturarak çalışıyorum onun da muhakkak etkisi vardır.. Bugüne kadar yiyip de vicdan yaptığım olmamıştı ama belki bundan sonra olur sanırım olursa da dayanamadığım tek şey tatlı olur benim için çok zor tatlısızlık Bu arada ayın 19unda ben 4 gündür diyet yapmış oluyorum 1 haftadan önce tartılmak istemiyodum ama napalım topiğin kuralıysa el mahkum tartılınca moralim bozulacak gibi hissediyorum

Canım selamlar.. kusura bkma yazamadım.. aslında cumartesi sabah tartıldım.. ama nedense işyerinde dünden beri buraya giremedim.. 53,7 geldim.. ama istersen yazma.. 19 unda tekrar tartılır sana yazarım inş.. yani iki gün sonra.. öptüm..

Ne güzel işte

arkadaşlar durumlar nasıl? 19u bildirim tarihimiz unutmazsanız vaktinde bildirim yaparsanız özelliklede saat 15.00den sonraya kalmazsa çok sevinirim.
Çok heyecanlıyım perşembeye denk gelio baksana ben öğlen tartılıcam işyerinde çok yoğunuz beş buçukgibi yazsam olur mu

Üç yemek kaşığı yoğurdun içine yarım limon sıkıon. Üzerine de yavaş yavaş bi şise sodayı dökerek karıştırıyon taşmasın die. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce yiyorsun yarım saat sonra kahvaltı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…