- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.961
Basitse bana da söyle hihiAynen biraz zor canım ama ikinci günümdeyim çok fazla sıkıntım olmadı şimdiye kadar inşallah olmaz 1 hafta başağrısı falan yapmadı.. Bu bitince de ketojenik diyete geçmeyi düşünüyorum zaten bu diyet de biraz uyumlu ona zorluk çekmem heralde.. Burda bir arkadaş bu listenin biraz farklısıyla 1 haftada 4,5 kg vermiş.. Sonra ketojenik diyete geçmiş hala vermeye devam etmiş.. Bakalım bende neler olacak normalde çok zor kilo veririm şok diyet yapmamın sebebi biraz o bu sefer hızlı vermem gerek
Canim listeyi yazmıştım birkaç sayfa geride kaldı ordan bakabilirsinBasitse bana da söyle hihi
canım benim diyetim aslında şok diyet ama şeker ve karbonhidrat içermediği için kan şekerini oynatmıyo açlık veya kötü hissetme olmuyo şimdilik zorlanmadım normalde ben de yemeğe düşkün biriyim, hipoglisemim de var.. bu tarz diyetlere fazla dayanamam ama nedense bu diyette bişeye dayanıyomuşum gibi hissetmiyorum hiç zorlanmadımHee tamam tamam hatırladım boşver ben yapamıyorum ama biraz da olsa doyamıorum şu yulaf ezmesini demicem ben de yarın ama kendimi hayvan gibi hissetmek istemiom birkaç saat tok tutuyormuş
Valla gayet Güzel vermişsin canım maşallah diyimaslında birazda lazım zaten ben 10 kiloyu verdim daha vermem gereken bir kaç kilo kalınca amaann dedim onu nasıl olsa veririm bıraktım bir saldım bir kaç kilo aldım tam gircem bişey çıkıyor bir bahane bir bahane anlatamam bir daha öyle sıkı dikkatli hiç olamadım aşşa yukarı 1 yıldır gıdım gitmediği gibi üstünede aldım o yüzden boşlama sıkı gir canım 55 lere kadar düşmüşken şimdi 57lerdeyim genede sıkmıyom kendimi bir rahatlık bir rahatlık....
canım birazda herşey beyinde bitiyor insan yemicem dedi mi yemiyor gerçekten ve yiyince rahatsız ediyor insanı yiyip bitiriyor bu sefer yemezolaydım diyorsun o tür durumlarda yemek insana zevkten çok işkenceye dönüyor sende beyninde bitirmişsindir tabii dediğin yöntemde etkilidir ama mutlaka beyninin kontrolude etkilidir. işte ben bu durumu bir kaç yıldır hiç sağlayamadım artık yediklerimden rahatsızda olmuyorum sıkı bir konsantreye ihtiyacım varrrrr hihoyyytttttcanım benim diyetim aslında şok diyet ama şeker ve karbonhidrat içermediği için kan şekerini oynatmıyo açlık veya kötü hissetme olmuyo şimdilik zorlanmadım normalde ben de yemeğe düşkün biriyim, hipoglisemim de var.. bu tarz diyetlere fazla dayanamam ama nedense bu diyette bişeye dayanıyomuşum gibi hissetmiyorum hiç zorlanmadım
Açıkçası çok yiyen biri değilim normal hayatımda ama metabolizmam biraz yavaş ve oturarak çalışıyorum onun da muhakkak etkisi vardır.. Bugüne kadar yiyip de vicdan yaptığım olmamıştı ama belki bundan sonra olurcanım birazda herşey beyinde bitiyor insan yemicem dedi mi yemiyor gerçekten ve yiyince rahatsız ediyor insanı yiyip bitiriyor bu sefer yemezolaydım diyorsun o tür durumlarda yemek insana zevkten çok işkenceye dönüyor sende beyninde bitirmişsindir tabii dediğin yöntemde etkilidir ama mutlaka beyninin kontrolude etkilidir. işte ben bu durumu bir kaç yıldır hiç sağlayamadım artık yediklerimden rahatsızda olmuyorum sıkı bir konsantreye ihtiyacım varrrrr hihoyyyttttt
Ne güzel iştecanım benim diyetim aslında şok diyet ama şeker ve karbonhidrat içermediği için kan şekerini oynatmıyo açlık veya kötü hissetme olmuyo şimdilik zorlanmadım normalde ben de yemeğe düşkün biriyim, hipoglisemim de var.. bu tarz diyetlere fazla dayanamam ama nedense bu diyette bişeye dayanıyomuşum gibi hissetmiyorum hiç zorlanmadım
Çok heyecanlıyım perşembeye denk gelio baksana ben öğlen tartılıcam işyerinde çok yoğunuz beş buçukgibi yazsam olur muarkadaşlar durumlar nasıl? 19u bildirim tarihimiz unutmazsanız vaktinde bildirim yaparsanız özelliklede saat 15.00den sonraya kalmazsa çok sevinirim.
canım bu sodalı kür nasıl yapılıyorEki Görüntüle 1939770 14 ocak cumartesi ön sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?