- 5 Mayıs 2016
- 3.913
- 8.358
- 158
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.041
Bakalım nollcak senin tahminin ne
Beyinde bitince misafir de dinlemez inan bakma ben de yeniyim de birkaç hafta sora beynine oturan insanlar var mesela benim de Perşembe öğlen eve gelmedim arkadaşlarla yiyince işte tamam tıka basa yemedim ama evde olsam o kadar yemezdim dans ederek telafi ettim inşallah sinir oluyorum biliomusun benim diyet yaptığımı bilmiyorlar biraz dikkat ediyorum die bilmelerine rağmen ısrar edip duruyorlar işyerinde diyorum ki aburcuburu kestim diyorum hala ısrarlar yok bi taneden bişey olmazmış ben de salaklık ne söylüyorsun ben kimseye ısrar etmem yaaa öğlen arkadaşla yerken diokı bana hiç pide yemedin ben de AA evet dedim bi dilimcik yedim ne saçma evde olsam yemezdim baskı gibi bu ne yaa allahtan haftada bir size göstermelik yiyorum ohhhh bozamıcaksınız diyetimi ki bi de diyet yaptığımı bilseler emin ol naparlar bilio musın aaa çok kötü göZüküyosun diyeti boz yok iyi diilsin yok kafan yerinde diil ama bakk bi haftadır yapıom bunları diyemiyorlar bana sadece abur cubur ek ek keserek ve dans ederek berdiiiğimi düşünüyorlar hepsini seviyorum kötü niyetlerin den yapmıolar ama bu bee yaa siZe nebendennn yemicemmmmmmMaşallah tam gaz gidiyon canım bizde tık yok bu ne yaa
ama benim suçum yok misafirim varrrrrrrrrr
İnşallah bir iki kilo gitmiştir kaç gün oldu tamBugün 2 kişi bana kilo mu verdn dedi zayif görmüş.Hatta teyzenin biri berenciğim neden bu kadar zayifladın hasta falan misin dedi.Diyet yapıyorum dedim.Bilemiyrmki çok şey yaptım ama akşam yemeklerini güzel yedim. Sürpriz bakalım
İnşallah bir iki kilo gitmiştir kaç gün oldu tam
1 hafta falan
İçimden geçen 1.700 gram verdin
Aynen sen yaz benim geç olmadan spor yapmam lazım hiç Halim yok ama on veya onbes dakika yüksek tempo dayanıcam fatman scoop remiks var umutsuz vaka onla kopmam lazım dene istersen2 yi zannetmiyorum çok dikkat etmedim akşam yemeğinde ama yoğurt kürü, kefir, ceviz suyu, tarçınlı kahve , yeşil çay bir de yulaf kepeği tükettim.Belki bunlar yağları eritmişse bilemicem
Olsun ya yürünecek ya spor ya dans ya da evde ev işleri biri olsun da aynı kapıya çıkıohiç spor yapmıyorum bazen işe yürüyorum 2bin küsür adım falan yapıyor
İnşallah bi kilo bile versen motive olursunİnşallah motive olurum öyle çıkarsa geçen hafta 64.900 idim
İnşallah bi kilo bile versen motive olursun
AA tamam daha geniş bi zamanda bakıcam inşallahİnş. bakalım yarın göreceğim.2015 de 10 kilo vermistim.Mesajlarımda var bak istersen orda yaptıklarım yazıyor
aynen verebilirsin tekrar deneyimin de var benim bu sadece ikinci deneyişim hayatımda bi hafta sıkı yapmıştım tamam mı resmen ana öğünlerde bile elma yoğurt falan yedim ayy afedersin geberdim bi haftada dörtyüz gram vermişim zaten mecalım yok ve çok sınırlıydım bu sefer iki üç hafta eskisinden de beter yedim özellikle abur cubur bi oturuşta yediklerimi söylesem korkarsın neyse şu pul biberli kürü denedim ne bulduysam yedim ama ekmeğe dikkat etmeye çalıştım ve yattığım yerden açan hareketleri yaptım bi vaktim bir üçyüz gitmiş ve ben kürün etkisini ve dahaönemlisi aç kalmayarak zayıflatacağını anladım motive oldum eşimle iddiaya girmiştik otuzbirocaga kadar beş kilo ve şuan az kaldı ama süre yok bi gün bile salmazsam olur anca. On günüm var onbiri yokBuraya kopyalayım.
Kızlar sabah kahvaltısında Brokoli lahana turp ıspanak 250 gr 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile hafif kavurup üzerine limon 1 ince dilim ekmek öğlen normal hafif bir şeyler
Akşam karnıbahar haşlayıp 1/2 su bardağı 3 diş sarımsaklı yoğurtla 1 ince dilim ekmek 3 hafta uyguluyorsunuz baya yağ yakıyor
denemek isterseniz.
Çayınıza kabuk tarçın atın için şeker düzeyini dengeliyor canınız tatlı istemiyor metabolizma hızlanıyor.Ara öğün yaparsanız da süte meyveye toz tarçın serpiceksiniz.Akşam 9 gibi kefir içeçeksiniz kefiri kendiniz mayalıyacaksınız hazır satılanlardan değil.sabah kalhvaltıdan önce de kefiri içebilirsiniz içine chia tohumu katabilirsiniz metabolizmayı hızlandırıyor.Bunlar uyguladıklarımdı benim 10 kilo gitmişti
aynen verebilirsin tekrar deneyimin de var benim bu sadece ikinci deneyişim hayatımda bi hafta sıkı yapmıştım tamam mı resmen ana öğünlerde bile elma yoğurt falan yedim ayy afedersin geberdim bi haftada dörtyüz gram vermişim zaten mecalım yok ve çok sınırlıydım bu sefer iki üç hafta eskisinden de beter yedim özellikle abur cubur bi oturuşta yediklerimi söylesem korkarsın neyse şu pul biberli kürü denedim ne bulduysam yedim ama ekmeğe dikkat etmeye çalıştım ve yattığım yerden açan hareketleri yaptım bi vaktim bir üçyüz gitmiş ve ben kürün etkisini ve dahaönemlisi aç kalmayarak zayıflatacağını anladım motive oldum eşimle iddiaya girmiştik otuzbirocaga kadar beş kilo ve şuan az kaldı ama süre yok bi gün bile salmazsam olur anca. On günüm var onbiri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?