- 2 Şubat 2010
- 753
- 720
- 303
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #12.981
Maşallah canım bu motivasyonla hedefine ulaşırsın inş ben senden epey umutluyum bu hafta bildirimindeKızlarrrrr hadiii yarın tarçınlı süt içiyoruz içmeyeni dövücem
ok canım 19 unda güncel kilonu bildirirsen sevinirimCanım selamlar.. kusura bkma yazamadım.. aslında cumartesi sabah tartıldım.. ama nedense işyerinde dünden beri buraya giremedim.. 53,7 geldim.. ama istersen yazma.. 19 unda tekrar tartılır sana yazarım inş.. yani iki gün sonra.. öptüm..
yok yok bence birazda olsun verdiğini görür dahada motive olursun gibime geliyor ama senin için illaki sıkıntı olacaksa bir dahaki bildirime bildirebilirsin önemli değil sonuçta şimdiden bildiriyorsun mazeretini b u durumda sorun olmaz yaniAçıkçası çok yiyen biri değilim normal hayatımda ama metabolizmam biraz yavaş ve oturarak çalışıyorum onun da muhakkak etkisi vardır.. Bugüne kadar yiyip de vicdan yaptığım olmamıştı ama belki bundan sonra olursanırım olursa da dayanamadığım tek şey tatlı olur benim için çok zor tatlısızlık Bu arada ayın 19unda ben 4 gündür diyet yapmış oluyorum 1 haftadan önce tartılmak istemiyodum ama napalım topiğin kuralıysa el mahkum tartılınca moralim bozulacak gibi hissediyorum
Oley ben deMaşallah canım bu motivasyonla hedefine ulaşırsın inş ben senden epey umutluyum bu hafta bildiriminde
ok canım olur senin için 5.30a kadar beklicem akşam eve gidince açıklıcam ok canım cevap yazmayı unutmuşum kusura bakmaEylemsevcan yorumlarımı beğenmişsin sağolasın ama cevap vermemişsin henüz yarın beşbuçukda bildirim yapabilir miyimlisteyi beş buçukta açıklasan olur mu akşam
SüpersinnnnnnBeş bardak su içtim şimdiden bugün hedefim yirmi :) Hadi bu mesajı okuyan kalkıp üçbardak su içiyo
Yok önemli diil hatta eve girer girmez yaxarım en erken 17:15 en geç 17:30 emin ol bunaok canım olur senin için 5.30a kadar beklicem akşam eve gidince açıklıcam ok canım cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma
teşekkürler canımÜç yemek kaşığı yoğurdun içine yarım limon sıkıon. Üzerine de yavaş yavaş bi şise sodayı dökerek karıştırıyon taşmasın die. Sabah kahvaltıdan yarım saat önce yiyorsun yarım saat sonra kahvaltı.
Bişey diil bu aralar soda yok die yapamadım ve biraz da tadından açıkçası yarın markete gitçem alırım belkiteşekkürler canım
Sütü ısıtırken içine atıp karıştırıyoruz taptatlı oluyo çikolata yemek istemessiniz
Ben de soradan atıodum hiç de tatlı olmuyodu internetten öğrendim iyki de içine atmışımBen sonradan süte tarçın ekleyip içiyorum türk kahvesine de tarçın ekliyorum
Ben de soradan atıodum hiç de tatlı olmuyodu internetten öğrendim iyki de içine atmışım
Aynen sadece yapılışı yazıodu tatlı oluyo falan yazmıodu o şekilde yapınca tesadüf öğrendim bi. Baktım şekerli gibi resmen sen de şaşırıcaksınevet cok tatlı olmuyor ondan demekki birdaha öyle deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?