Esnek Diyet Arkadaşlığı

ok canım 19 unda güncel kilonu bildirirsen sevinirim

yok yok bence birazda olsun verdiğini görür dahada motive olursun gibime geliyor ama senin için illaki sıkıntı olacaksa bir dahaki bildirime bildirebilirsin önemli değil sonuçta şimdiden bildiriyorsun mazeretini b u durumda sorun olmaz yani

Eylemsevcan yorumlarımı beğenmişsin sağolasın ama cevap vermemişsin henüz yarın beşbuçukda bildirim yapabilir miyim listeyi beş buçukta açıklasan olur mu akşam

O kadar heyecanlıyım ki hadi yarın gör 66 yı yememe dikkat ettim egzersiz bile yaptım yatmadan kürümü de yiyorum bol su da içtim atmışaltıııııııııııı kilo vermediysem yarın bu ifadeyi kullancam verirsem de siz de aynısını yapınnnnnn yoksa

Eylemsevcan yorumlarımı beğenmişsin sağolasın ama cevap vermemişsin henüz yarın beşbuçukda bildirim yapabilir miyim listeyi beş buçukta açıklasan olur mu akşam
ok canım olur senin için 5.30a kadar beklicem akşam eve gidince açıklıcam ok canım cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma

Tartı aldım eve bugün tartı alıcak yer yok biyere gelmiş iş çıkışı aldım gidip eczanede haftada bir falan tartılıodum öğlen arası ama artık evde de tartılabilirim yarın aç karnımave sabah tartılacağım için iyi sonuç görecem inşallah akşam su dolu midemle aç da olsam olmadı baksana yarın sabahtan işe gitmeden de tartılıp yazma imkanım oldu ama yedinci günüm anca akşam doluyo isabet oldu aslında dediğim gibi bildiricem belirttiğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…