- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.081
Canım ya kız hasta ana hasta çok feci bi haldeyiz benim enerji Yok bitik yatmak istiyorum kızda mız mızlık tavan uymuyor sen kusurumuza bakma senin yazdıklarını ve kilo kaybını gördükçe bende gaza geliyorum şu hastalık geçsin eşlik etcem sen pes etmeden devam okBir kişide mi olmaz kızmıyorum Estağfirullah ama günde iki cümle de olsa desteğe ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Hoşçakalın
maşalllahhhh bu ne güzellik canlarrrrr bu ne hızz süpersinizzzzzzBu arada yulafı denedim o kadar zor yedimki hayatta yapmam bidaha o taRZ diğer iki çeşit yapma tarZı daha var onları denicem illaki lezzetini bulcam bugün ilk kez yurudum 45 dakika maşallah ama dansımı da edicem akşam on gibi baksana evi süpürdüm onu da yazdım günlüğüme sonuçta o da kalori yakıo
canım haklısın evde 2 bebe var ondan ancak işte girebiliyom başına oturunca ikisi birden koşuyor okuyom ama çok zaman yazamıyom kusuruma bakmaBir kişide mi olmaz kızmıyorum Estağfirullah ama günde iki cümle de olsa desteğe ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Hoşçakalın
canım çok geçmiş olsunnn Allah yardımcın olsunnnCanım ya kız hasta ana hasta çok feci bi haldeyiz benim enerji Yok bitik yatmak istiyorum kızda mız mızlık tavan uymuyor sen kusurumuza bakma senin yazdıklarını ve kilo kaybını gördükçe bende gaza geliyorum şu hastalık geçsin eşlik etcem sen pes etmeden devam ok
tabiiki canım hoşgeldin hafta sonu pek yazamıyorum kusura bakma boyunu kilonu ve hedef kilonu yazarsan senide taqblomuza eklerim ve hep birlikte devam ederiz inş.Kizlar bende katilabilirmiyim sizw
çok haklısın bebeğim bundan sonra hafta sonlarıda yazmaya çalışcammmEylemsevcannnn nerelerdesin gel destek ol yaa
Kaçtan düştün ve ne kadar sürede
maşallahhh canım süpersinnnn değerlendirme geçti artık canım sadece tabloya ekliyorum bilgin olsun ama gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum azmin elinden bişey kurtulmuyor
Sağol canımmaşallahhh canım süpersinnnn değerlendirme geçti artık canım sadece tabloya ekliyorum bilgin olsun ama gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum azmin elinden bişey kurtulmuyor
Saol tatlım inş biran önce iyileşirizcanım çok geçmiş olsunnn Allah yardımcın olsunnn
Harika ne güzel bakkk
Tamam geçmiş olsun tabiki sağolasınCanım ya kız hasta ana hasta çok feci bi haldeyiz benim enerji Yok bitik yatmak istiyorum kızda mız mızlık tavan uymuyor sen kusurumuza bakma senin yazdıklarını ve kilo kaybını gördükçe bende gaza geliyorum şu hastalık geçsin eşlik etcem sen pes etmeden devam ok
inşallah yaa temennim omerhaba günaydın :) 2 hafta gibi bi sürede verdm die düşünüyrm tartım bozulmuş belkide daha az kilodaydım bu zamana kadar ama moralim bozuluyodu. haftasonu biraz kaçırdım inşallah ayın sonu 81 falan görücemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?