Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bir kişide mi olmaz kızmıyorum Estağfirullah ama günde iki cümle de olsa desteğe ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Hoşçakalın

Bir kişide mi olmaz kızmıyorum Estağfirullah ama günde iki cümle de olsa desteğe ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Hoşçakalın
Canım ya kız hasta ana hasta çok feci bi haldeyiz benim enerji Yok bitik yatmak istiyorum kızda mız mızlık tavan uymuyor sen kusurumuza bakma senin yazdıklarını ve kilo kaybını gördükçe bende gaza geliyorum şu hastalık geçsin eşlik etcem sen pes etmeden devam ok

maşalllahhhh bu ne güzellik canlarrrrr bu ne hızz süpersinizzzzzz

canım haklısın evde 2 bebe var ondan ancak işte girebiliyom başına oturunca ikisi birden koşuyor okuyom ama çok zaman yazamıyom kusuruma bakma

canım çok geçmiş olsunnn Allah yardımcın olsunnn

maşallahhh canım süpersinnnn değerlendirme geçti artık canım sadece tabloya ekliyorum bilgin olsun ama gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum azmin elinden bişey kurtulmuyor
Sağol canım Valla aynı hızla verirmiyim bilmiyorum ama aynı diyete 1 hafta daha devam edicem hatta bugün 2. günüm :)

Tamam geçmiş olsun tabiki sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…