Esnek Diyet Arkadaşlığı

İçinizden dalga geçebilirsiniz ama ayın otuz biri sabahına kadar iki kilo vermek zorundayım lütfen cuma yarışmasında bir kilom gitmiş olsunnn diğer bir kilo için kıyasıya mücadele vericem ama eğer bu cuma yarışmasında bir kilo veremessem ben aptalın tekiyim kimse aptal diilsin demesin

canımcım o kadanda kendine haksızlık etmeeeeeee........can boğazdan gelir....Hem ne demiş atalarımız yiyen DİKİLİR yemeyen YIKILIR ona göre çokda abartmaaaa...

prensesinannesi ekledim hayırlı uğurlu olsun bu aylık yeni başladınız ve pek gün kalmadı o yüzden aylık hedefe 89 yazıyorum bilgin olsuncanım bildirim tarihimiz 31 Ocak saat 15.00ekadar bildirirsen sevinirim çünkü o saate kadar 1. belirlniyor ertesi güne kadarda bildirmeyenleri siliyorum bilgin olsun canım

Tamam cok tsk ederimm

25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su

Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah (Bugün 500 kalori günümdü) yarın bunun iki buçuk üç katını yicem

31 ocak benim iddia günüm ayarlasan tutmaz o gün sabah inşallah 63:000 olucam (63.300 de olunca iddiayı kazanıyorum garanti olsun ve kıl payı kaybetmiyim die)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…