Esnek Diyet Arkadaşlığı

Az yiyorum günlük tuttum ekmek yemiyorum abur cubur da yok ama dün ilk kez baklava yedim yarım kilo almışım haftasonu çalışmıorım acayip çalışıcam inşallah vericem inanıyorum

Az yiyorum günlük tuttum ekmek yemiyorum abur cubur da yok ama dün ilk kez baklava yedim yarım kilo almışım haftasonu çalışmıorım acayip çalışıcam inşallah vericem inanıyorum
yok canım oyle 1-2 günde yarım kilo alınırmı asla istesende alamazsın o yüzden gönlünü ferah tut o anlık yüksek çıkmıştır tıka basa yemiş olsan en fazla alacağın gram 1 günde 100-200 gram olur verilerde öyle söylüyormuş o yüzden sakın sıkma canını bir gün çok dikkat et nasıl düşüş olur görürsün

Ama ben bir gun tika basa yesem rahat 1 bucuk 2 kilofarkediyor nedendir acep

Doğru diosun ben de düşündüm dün gerçekten baklavadan oldu baklava bugün sabah ki kilomu fazla gösterdi dediğin gibi ondandır yaa şuan hâlâ aynı ama inşallah sabah incek

Kac yasindasiniz
30 yaşındayım 29/12/86
Ben genel olarak 57-58dim on bir kilo almışım ortalama hep tıka basa yer almazdım son iki yıldır aldım yaşım çok küçük olmadığından metabolizmam yavaşladı işte kafayı bozdum iddiayla çok inanıyorum kazanıcam üç gün sıkçam kendimi haftalarca diil 3 günnn

27 ocak cuma
Kahvaltı 08:00!
2 activia kayısılı 211 cal
Öğle 12:20!
6 kaşık kuru fasülye 185 cal
2 kaşık yoğurt 54 cal (markasına göre kontrol ettim)
2 kaşık mevsim salata 16 cal
Akşam 17:50!
3 badem 36 cal
Toplam 502 cal
Ekstralar bitki çayı su şuan 6 ama dünki gibi 20ye tamamlıcam pul biberli kür zaten yatmaya yakın yiyorum sporumu işten yeni geldim yapıcam dans olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…