- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.121
Allah Allah ben anlamadım bir yanlış anlaşılma oldu heralde başından beri hep 31 ocak yazdım tabloda hep öyle yazıyor scum a neren cıktı bilemedim arkadaşlar 31 ocak salı günü bilginiz olsunnn canlarrrrrrAaa
Aaa salıya mı alındı cuma ydı neden peki???
verilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr istenirse verilirrrr bal gibide verilirrrrrrrrrrrrBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr
Bir gunde ne yiyorsun meselaaBiri bana dört günde bir buçuk kilo verilmez imkansız desin ya da verilirrrrr
tamam eylem Sevcan cuma cuma Allah razı olsun vericemmmmmmmmmmmverilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr istenirse verilirrrr bal gibide verilirrrrrrrrrrrr
evet isternirse değişiklik olabilir kilolarımızdaaa....Daha cok zamanimoz varrr
yok canım oyle 1-2 günde yarım kilo alınırmı asla istesende alamazsın o yüzden gönlünü ferah tut o anlık yüksek çıkmıştır tıka basa yemiş olsan en fazla alacağın gram 1 günde 100-200 gram olur verilerde öyle söylüyormuş o yüzden sakın sıkma canını bir gün çok dikkat et nasıl düşüş olur görürsünAz yiyorum günlük tuttum ekmek yemiyorum abur cubur da yok ama dün ilk kez baklava yedim yarım kilo almışım haftasonu çalışmıorım acayip çalışıcam inşallah vericem inanıyorum
Ama ben bir gun tika basa yesem rahat 1 bucuk 2 kilofarkediyor nedendir acepyok canım oyle 1-2 günde yarım kilo alınırmı asla istesende alamazsın o yüzden gönlünü ferah tut o anlık yüksek çıkmıştır tıka basa yemiş olsan en fazla alacağın gram 1 günde 100-200 gram olur verilerde öyle söylüyormuş o yüzden sakın sıkma canını bir gün çok dikkat et nasıl düşüş olur görürsün
evet doğru bendede farkediyor ama o bir kaç gün içinde illAki eski haline dönüyor o gerçek kilo değil yani geçici bir şişkinlik oluyorAma ben bir gun tika basa yesem rahat 1 bucuk 2 kilofarkediyor nedendir acep
Doğru diosun ben de düşündüm dün gerçekten baklavadan oldu baklava bugün sabah ki kilomu fazla gösterdi dediğin gibi ondandır yaa şuan hâlâ aynı ama inşallah sabah incekyok canım oyle 1-2 günde yarım kilo alınırmı asla istesende alamazsın o yüzden gönlünü ferah tut o anlık yüksek çıkmıştır tıka basa yemiş olsan en fazla alacağın gram 1 günde 100-200 gram olur verilerde öyle söylüyormuş o yüzden sakın sıkma canını bir gün çok dikkat et nasıl düşüş olur görürsün
Yeşil çay evet kilo verdiriyor evdeki bitti alamadım sonra
Kac yasindasinizDoğru diosun ben de düşündüm dün gerçekten baklavadan oldu baklava bugün sabah ki kilomu fazla gösterdi dediğin gibi ondandır yaa şuan hâlâ aynı ama inşallah sabah incek
30 yaşındayım 29/12/86Kac yasindasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?