Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın arkadaşlar geç yattım az önce uyandım bugün yulaf ezmesini denicem bi hafta oldu alalı ama cesaretim yoktu kendimi hayvan gibi hissetmek istemiyordum ve internetten bol bol araştırdım çeşit çeşit tarif var ben de diyetisyenin videosundaki gibi uygulamaya karar verdim nesfit gibi düşünücem bi denicem bakalım geceden yaptım az sonra yicem. Nası gidiyo anlatın bakalım.

Bugün cumartesi hadi güzelce 6 gün dayanın cuma günü tartıldığınızda kilo vereceğinizi düşünün ve motive olun. 6 güne odaklanın hadi güne başlıyoruz lütfen enerjik olun. Hedefimiz doymamak diil aç kalmamak mesajlarınızı bekliyorum yoksa

evet 300 gr gitmis o kadar kür yaptım ama yememe akşamları dikkat etmedim
AA olsun hiç gitmemesınden iyidir akşamları yediden sonra yiyo musun ben bugün yediyi yırmı gece kapattım maalesef yetıstıremedım yemeği olsun yedi buçukta iyi ama sekiz çok geç bence

Kür demişken bildiğin basit kür varsa ismini söyler misin ama yazıp yorulma ben bakarım netten, benim yaptıklarım dediğim gibi sodalı ve pul biberli gerçi sofalıyı sadece bugün yaptım ama on günüm kaldı heegün yapmam lazım bilmiyoruöim

Bu arada yulafı denedim o kadar zor yedimki hayatta yapmam bidaha o taRZ diğer iki çeşit yapma tarZı daha var onları denicem illaki lezzetini bulcam bugün ilk kez yurudum 45 dakika maşallah ama dansımı da edicem akşam on gibi baksana evi süpürdüm onu da yazdım günlüğüme sonuçta o da kalori yakıo

On dakika aralıksız evi topladım onu da yaZdım diyetisyen diilim ama mantıken şunu anladım arkadaşlar evi elektrikli süpürge ile yirmi beş dakika süpürdüm on beş kalori kırkbeş dakika yürüdüm yüzyirmi kalori dans edicem yüksek tempolu on beş dakika kırk kalori toplam 200 falan kalori yakmış oluyorum yani farZedin ki gün içimde yediğim iki dilim tam tahıllı ekmeği yakmış oluyorum bu kadar harekete anca iki dilimi yok sayıyoz napalım hiç yoktan iyi bugün haftasonu die yapabildim hareket hafta içi anca dans on beş yirmi dakika o kadar

yogurt limon acı biber kürü bugün su da icemedim hastahane isim vardi oglen geldim yemek yedim ama güzel yedim sonra uyudum kalktim elma mandalina yedim oturuyorum bugün değisik oldu su da 2 bardak ictim henüz

Moralimiz bozulmasın die söylemedim ben de tek bardak bile içmedim ama en az on bardağa tamamlamassam şerefsizim hadi başlayalım içmeye

Bugün itibariyle iddia içeriğini iki katına çıkardık kızlar işim acayip zor ve aslına bakarsanız stres oldum tamam dünyanın sonu diil ama sürem kısıtlı.tamı tamına dokuz gümüm var. Şuan atmış beşim cuma günü tartı gününde 63ü gördüğümde zaten iddiayı kazanıcam ve ayın otuz birine kadar muhafaza edicem dokuz gün sıkarım ama ben ne olur ne olmaz atmış iki yapıcam garanti olsun die kıl payı kaybetmiyim die düşünmüştüm ama boşverin yaa tek amaç cuma günü atmış üçü görüp iddiayı kazanmak sonrasında yine devam edicem ama stresle diil rahatça hafi ışıl cuma günü gör atmış üçü geçen hafta başarmıştın aynı başarıyı yine göster ve kazan lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…