- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.141
Gunaydin helal sana basarilarin devamini diliyorummGünaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah
Teşekkürler:) avmye gidicez eşimle o yemek yerken ben aç ve boş dursam çok ayıp olur hadi bir buçuk kilom olsa valla yemem ama şuan değer mi patates diyetine başlamaya bilemedim Üç günde 600 gram vermem gerek yine diyetime devam zaten edicem son ana kadar da patates diyeti yapraktım iki günGunaydin helal sana basarilarin devamini diliyorumm
Hadi insallahHadi ışıl sabah kalktığında 6.300 ol nolur yaaa 300 gramcıkkkkkk
63.700 üm biraz şişkinlik oldu sanırım iki günüm var ve vermem gereken 700 gramım çok stresliyimHadi insallah
Insallah sabah istediin kiloda olursun estg ne sikmasiBak canım (kendime diyorum) tartı günü ve iddia günün olan 31 ocak sabahında işe gitmeden tartılıcaksın bi bakıcaksın 63.300 ve kazanmışsın (kazandıktan sonra yine devam edicem ama bu kadar sıkı diil açım ve bitkinim ve de sinirli) iki sabahın ve vermen gereken 400 gramın var hadiiiiiiii şu hareketi yapmana iki sabah kaldı hadiiiiiiihadiiiiii
Sağol aminInsallah sabah istediin kiloda olursun estg ne sikmasi
Zwnin.suan.sikayetci oldugun konu benim.hayalimmmSağol aminhayatın kıymetini anladım dikkat etmeye devam edicem ama bu kadar sıkı diil
Kilon yaniZwnin.suan.sikayetci oldugun konu benim.hayalimmm
İnan şikayetim çok az benim sebebim iddia o yüzden kendimi parçalıyorum ve şimdi müjdeli haberi veriyorumZwnin.suan.sikayetci oldugun konu benim.hayalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?