Esnek Diyet Arkadaşlığı

Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah

Gunaydin helal sana basarilarin devamini diliyorumm

Gunaydin helal sana basarilarin devamini diliyorumm
Teşekkürler:) avmye gidicez eşimle o yemek yerken ben aç ve boş dursam çok ayıp olur hadi bir buçuk kilom olsa valla yemem ama şuan değer mi patates diyetine başlamaya bilemedim Üç günde 600 gram vermem gerek yine diyetime devam zaten edicem son ana kadar da patates diyeti yapraktım iki gün

Dört günde bir buçuk kilo vermem lazım die çıldırıyodun ışılcım bak şimdi iki günün ve 700 gramın kaldı hadi yaa dayannn hadiii

İnşallah bugün de vermişimdir bişeyler 700 gramım kaldı ama 400 ümü versem de kazanıyorum kıl payı

Bak canım (kendime diyorum) tartı günü ve iddia günün olan 31 ocak sabahında işe gitmeden tartılıcaksın bi bakıcaksın 63.300 ve kazanmışsın (kazandıktan sonra yine devam edicem ama bu kadar sıkı diil açım ve bitkinim ve de sinirli) iki sabahın ve vermen gereken 400 gramın var hadiiiiiiii şu hareketi yapmana iki sabah kaldı hadiiiiiii hadiiiiii

Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah

Insallah sabah istediin kiloda olursun estg ne sikmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…