Esnek Diyet Arkadaşlığı

Demin dans ederken tartılıp durdum hadi gitsin gitsin derken 60 dakika orta tempolu (5-10 dakıkası kolbastı) dans ettim ve 400 gram gitti şişkinlik yani 63:400 üm şuan yarın sabah 63:300 olmama 100 gram kaldı yarın erken kalkıp deli demeyin ama 30 dakika dans etmeliyim şişip fazla çıkmak istemiyorum bu bana ders olsun inşallah kazanıyorum sevinçliyim şuan aslında ama yarın. İnşallah tartı ve iddia günüm bi arada 63:300 dicem ve bu hareketi yapıcam

Sevgili esnek diyet arkadaşları kilomda şükür düşüş gerçekleşti ama yarın bildiricem garanti olsun die ve daha da zayıflarım die tartı gününe gireli bi saat olmak üzere ama sabah bildireceğim büyük ihtimal birinci olucam ama önemli olan eşimle girmiş olduğum iddiam Allah hepimizin gönlüne göre versin
Eylem Sevcan yarın sabahtan bildiricem dostum çok mutlu ve heyecanlıyım uyurum inşallah öptümm sizleri

Günaydın arkadaşlar tartı gününün ilk kilosunu bildiriyorum
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerin başına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu

Günaydın diyeceğim ama gün çoktan aymış ben geçe kaldım daha yeni kahvaltı yapıyorum kalori takibi işe yaramaya başladı sanırım 68.2 gösterdi canım tartım :)

Kizlar bir gun diyeti sadece aksam yemeginde bozdum 2 bucuk.kilo tartida fazla cikiyor moralim bozuldu bu sebebden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…