Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kucumsedigimden degill ama cok amacsiz geliyor bana
yok asla öyle düşünme bak çalışanlar bakıcılara muhtac diyorki çalışan bir arkadaş benim kızım bakıcılarda büyüdü daha saati bilmiyor illa dijital olacak normal saate bakmayı bilmiyor kızı onu dediğinde orta sondu düşün yani ama benimkiler annemde büyüyor kızım 6 yaşında ve saati hemen söylüyor 10 büçük 7 ye çeyrek var onları bile öğrendi hiç kimse insanın kendi baktığı gibi olmuyor sen evlatların için bulunmaz değersin eşin için bulunmaz değersin kıymet biliyorsa tabii ama haklısın sonunda ele bişey geçmiyor diye düşünüyorsundur ama aslında genel anlamda toplamda çok değerlisin bunu hiç unutma helede kıymetin biliniyorsa işte bu harkulade.. ama illaki kendini yetersiz görüyorsan çocuğun büyüyünce girer bir işe çalışırsın daha çok gençsin olur biter

Zamanimi degerlendirecegimm
Aslinda benim.kastim calismal degilde kendi gelistirmek sosyal cevre benim hic arkadasim yok mesela evdeyim genelde cok sukur cocufum kimseye muhtac degil yanindayim bundan ala birsey elbette olamaz ama hep tek de nereye kadar bir sure sonra cumle kurmak bile agir geliyor cevremdeki insanlarla dusunceler farkli kafa yapilari

Hayirr gurbette degilim.annem yakin bana istedigim zaman gidip gelebiliyorum oda geliyor ama ben arkadas istiyorum
anladım canım tabii arkadaşın yeri başka o zaman apartmandan falan mahallenden bulacan bir iki arkadaş ama sağlam olmasına dikkat et bir müddet hep dene çünkü insanlar sır tutamıyor konuşmalarının yayılması iyi olmaz

Kızlar ya ben bugün kabahat işledim arkadaşımın ısrarıyla öğlen bir porsiyon tatlı yedim. Akşam sadece zencefilli pulbüberli yoğurt yesem telafi eder miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…