- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.261
kahveyi şekerlimi içiyorsun?Bende iyiyim yorgunluk kahvesi iceyim dedim kac yasindasin bu arada
neden öyle olsun canım benim en saygı duyulması en güzel meslek...25 bende 1 cocugumm var ev hanimiyim demek zor olsada oyleyim istanbuldanim
Kucumsedigimden degill ama cok amacsiz geliyor bananeden öyle olsun canım benim en saygı duyulması en güzel meslek...
yok asla öyle düşünme bak çalışanlar bakıcılara muhtac diyorki çalışan bir arkadaş benim kızım bakıcılarda büyüdü daha saati bilmiyor illa dijital olacak normal saate bakmayı bilmiyor kızı onu dediğinde orta sondu düşün yani ama benimkiler annemde büyüyor kızım 6 yaşında ve saati hemen söylüyor 10 büçük 7 ye çeyrek var onları bile öğrendi hiç kimse insanın kendi baktığı gibi olmuyor sen evlatların için bulunmaz değersin eşin için bulunmaz değersin kıymet biliyorsa tabii ama haklısın sonunda ele bişey geçmiyor diye düşünüyorsundur ama aslında genel anlamda toplamda çok değerlisin bunu hiç unutma helede kıymetin biliniyorsa işte bu harkulade.. ama illaki kendini yetersiz görüyorsan çocuğun büyüyünce girer bir işe çalışırsın daha çok gençsin olur biterKucumsedigimden degill ama cok amacsiz geliyor bana
2 günde 4 kilo asla alınmaz canım patlayana kadar bile yesen en fazla alacağın 2 günde yarım kilodur bu kesin veridir için rahat olsun dikkat ettinmi hepsi düşer...2 gunde 4 kg aldim diye demoralize oldumm haftasonunu atlayayim yeniden baslicam
Aslinda benim.kastim calismal degilde kendi gelistirmek sosyal cevre benim hic arkadasim yok mesela evdeyim genelde cok sukur cocufum kimseye muhtac degil yanindayim bundan ala birsey elbette olamaz ama hep tek de nereye kadar bir sure sonra cumle kurmak bile agir geliyor cevremdeki insanlarla dusunceler farkli kafa yapilariyok asla öyle düşünme bak çalışanlar bakıcılara muhtac diyorki çalışan bir arkadaş benim kızım bakıcılarda büyüdü daha saati bilmiyor illa dijital olacak normal saate bakmayı bilmiyor kızı onu dediğinde orta sondu düşün yani ama benimkiler annemde büyüyor kızım 6 yaşında ve saati hemen söylüyor 10 büçük 7 ye çeyrek var onları bile öğrendi hiç kimse insanın kendi baktığı gibi olmuyor sen evlatların için bulunmaz değersin eşin için bulunmaz değersin kıymet biliyorsa tabii ama haklısın sonunda ele bişey geçmiyor diye düşünüyorsundur ama aslında genel anlamda toplamda çok değerlisin bunu hiç unutma helede kıymetin biliniyorsa işte bu harkulade.. ama illaki kendini yetersiz görüyorsan çocuğun büyüyünce girer bir işe çalışırsın daha çok gençsin olur biter
Insallah yaa2 günde 4 kilo asla alınmaz canım patlayana kadar bile yesen en fazla alacağın 2 günde yarım kilodur bu kesin veridir için rahat olsun dikkat ettinmi hepsi düşer...
anladım canım istanbulda gurbettesin heralde konu komşu yok mu 1-2 tane görüştüğün yada görüşülecek kişler yokmu çevrende?Sirf bu kadinlar kulubune uye olusum kendime yakin hissedigim insanlarla konusabilmekk muhabbet etmek
Hayirr gurbette degilim.annem yakin bana istedigim zaman gidip gelebiliyorum oda geliyor ama ben arkadas istiyorumanladım canım istanbulda gurbettesin heralde konu komşu yok mu 1-2 tane görüştüğün yada görüşülecek kişler yokmu çevrende?
anladım canım tabii arkadaşın yeri başka o zaman apartmandan falan mahallenden bulacan bir iki arkadaş ama sağlam olmasına dikkat et bir müddet hep dene çünkü insanlar sır tutamıyor konuşmalarının yayılması iyi olmazHayirr gurbette degilim.annem yakin bana istedigim zaman gidip gelebiliyorum oda geliyor ama ben arkadas istiyorum
Evet var ama guvenilir yok maalesefanladım canım tabii arkadaşın yeri başka o zaman apartmandan falan mahallenden bulacan bir iki arkadaş ama sağlam olmasına dikkat et bir müddet hep dene çünkü insanlar sır tutamıyor konuşmalarının yayılması iyi olmaz
Edilir yarinda hafif birseyler tuketirsinKızlar ya ben bugün kabahat işledim arkadaşımın ısrarıyla öğlen bir porsiyon tatlı yedim. Akşam sadece zencefilli pulbüberli yoğurt yesem telafi eder miyim.
Yerimi sana veriyorum ışık gördüm sen deDiyetimin bugün 4.günündeyim. Sabah tartıldım 1 kilo gitmiş. Aynen devam. Ben bunu başarıcam
ben bugün 500 yapamadım evde doğum günü pastası olduğu için bahane diil ama neyse motivasyonunuzu bozmucam boşverinGünaydın. Bugün az kalorili bol hareketli bir gün olsun. 1500 kalorili diet yapıyorum ben
İnşallah ya. Ama öğlen tatlı yedimYerimi sana veriyorum ışık gördüm sen de
Eylem Sevcan ben günde ortalama 1500 alarak zayıflamıştım sıkı yapamam die haftada iki gün 500 diğer günler serbest yapım dedim içine .... di bu hafta ilk denedim haftada iki bile olsa dayanamıyorum boşver sağlık olsunhaftada 2 gün 500 kalori diyetimi bu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?