- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 32
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.221
İnşallah yetiştirirsindüğünüme 99 gün kaldızayıf bi gelinlik giyebilcek miym motivasyonum düştü dün fazla kaçırdım of of
OK canım hoşgeldin sizide ekliyorum tablomuza en kısa zamanda bu arada hedef kilonuzuda yazarsanız sevinirimGünaydın arkadaşlar. Beni de alın aranıza. 167 boy 87,3 kilom var. İki gündür diyete başladım. Hedefim 4 ayda 15-20 kilo vermek. Yemek yemeği çoook seviyorum ama tutucam kendimi az yiycem. Hergün akşam da burada yediklerimi listeliycem belki biraz daha motive olurum diye
giyeceksin tabiki bebeğim bak @galatasaray-86 nasıl kısa zamanda bir çok kilo verdi gözümüzün önünde örnek vedüğünüme 99 gün kaldızayıf bi gelinlik giyebilecek miyim motivasyonum düştü dün fazla kaçırdım of of
Normalde işyerindeyim. Sürekli bilgisayar başındayım. Ondan sürekli ilgileniyordum. Ama şimdi izine çıktığım için bilgisayar başına oturamıyorum. Ama en kısa zamanda tabloyu güncelleyeceğim canım.eylemsevcan canım şubat programı bildirme günlerinide yazarsan ona göre hazırlanalımm :)
haklısın kuzum valla sabahtan beri başıma ağrılar girdi veremicem die düşünmekten ama motivastyonum düşüyor Allah yardımcımız olsungiyeceksin tabiki bebeğim bak @galatasaray-86 nasıl kısa zamanda bir çok kilo verdi gözümüzün önünde örnek velimonludondurmam çok güzel örnek oldular çok zor değil yani hadi şimdi tekrar gir sıkıca canım
Hedef kilom 65. Kendime 4 aylık bir süre verdim.OK canım hoşgeldin sizide ekliyorum tablomuza en kısa zamanda bu arada hedef kilonuzuda yazarsanız sevinirim
Sloganımızzz;; Gidecek Bu Kilolarrr o Kadarr!!!...
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]No[/td]
[td]isimler[/td]
[td]Boylar[/td]
[td]baş. k.[/td]
[td]hed.k.[/td]
[td]30Ara[/td]
[td]31Ock [/td]
[td]13Şubpztsi[/td]
[td]27Şubpztsi[/td]
[td]aylık fark[/td]
[td]aylık hedef[/td]
[/td][/tr][td]
[tr]
[td]1[/td]
[td]eylemsevcan [/td]
[td]1,58[/td]
[td]59[/td]
[td]54[/td]
[td]57.4[/td]
[td]57.8[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]56.5[/td]
[/tr][/td][tr][/tr]
[td]2[/td]
[td]@KIZLARIMCANLARIM [/td]
[td]1.62[/td]
[td]55.3[/td]
[td]52[/td]
[td]53.8[/td]
[td]54.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]53[/td]
[/td][/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]gunyil [/td]
[td]1.60[/td]
[td]78[/td]
[td]65[/td]
[td]68.8[/td]
[td]68.5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]67[/td]
[/tr][/td][tr][/tr]
[td]4 [/td]
[td]@belenay [/td]
[td]1.52[/td]
[td]71[/td]
[td]60[/td]
[td]69.7[/td]
[td]68.2[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]67[/td]
[/td][/tr]
[/td][/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]limonludondurmam [/td]
[td]1.69[/td]
[td]86[/td]
[td]70[/td]
[td]84.8[/td]
[td]82[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]80[/td]
[/tr][/td][tr][/tr][td]
[tr]
[/tr][/td][tr][/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td][B]@love1891[/B] [/td]
[td]1.57[/td]
[td]76.5[/td]
[td]66[/td]
[td]76.5[/td]
[td]75.7[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]74[/td]
[/tr][/td]
[td]8[/td]
[td]@inciakis [/td]
[td]1.70[/td]
[td]75[/td]
[td]65[/td]
[td]74.3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]73[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]@Zelisby [/td]
[td]1.58[/td]
[td]84[/td]
[td]65[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]82[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]@gibigibiyim [/td]
[td]1.73[/td]
[td]68.8[/td]
[td]57[/td]
[td]-[/td]
[td]66,3[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]65[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td][B]@galatasaray-86[/B] [/td]
[td]1.63[/td]
[td]67[/td]
[td]62[/td]
[td]-[/td]
[td]63,1[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]61[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12[/td]
[td]prensesinannesi [/td]
[td]1,60[/td]
[td]90.6[/td]
[td]68[/td]
[td]-[/td]
[td]88,5[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]87[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13[/td]
[td]rumeysa3 [/td]
[td]1,67[/td]
[td]87.3[/td]
[td]65[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]85[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[tr][/tr][td]
[tr]
[/tr][/td][/tr][/td][/td][/td][/table][td][td][td][tr][td][tr]
[/tr][/td][/tr][/td][/td][/td]
yaa canım çok zor bişey değil bak eski tayin olduğum yere gittik eşimle 1-2 yıldır görüşmemiştik başka şehir yani eşime yaşlanmışsın şişmanlamışsdın dediler halbli aynı yaştayız aramızda sadece 25 gün var banada aaa çok zayıflamış gençleşmişsin dedilerrr ohhhh eşim kötü oldu ben çok iyiiii ola laaaa tavsiye ederim bebeğim...Çok acıktım. Ama yemiycem. Çünkü bu kiloyla 10 yaş daha yaşlı duruyorum. Yazın rahat rahat istediğim kıyafeti giymek istiyorum. Sağlığım için herşeyden önce yemiycem aburcubur kalorili şeyler. Ben bunu yapabilirim zor değil yemiycem olcak bitcek
nikahtan evlenip gidiyosa para olabilir samimi değilsniz. ama düğünü olcaksa bnce bişi takmaya gerek yok düğünü bekleyin :)arkadaşlar size bişey soracam birinin nikah şahidi olunca çok fazla mı bişey takmak lazım çok samimi olmadığım son 1-2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım bana nikah şahidi olmamı istedi ne takmam lazım sizce ?
Seceneklerin ne meselaarkadaşlar size bişey soracam birinin nikah şahidi olunca çok fazla mı bişey takmak lazım çok samimi olmadığım son 1-2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım bana nikah şahidi olmamı istedi ne takmam lazım sizce ?
Çok samimiyetiniz yoksa bence normal bişey alabilirsiniz. Çok fazla şeyler takmanıza gerek yokarkadaşlar size bişey soracam birinin nikah şahidi olunca çok fazla mı bişey takmak lazım çok samimi olmadığım son 1-2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım bana nikah şahidi olmamı istedi ne takmam lazım sizce ?
Tşkler canım emeğin için çok saol inş hedeflere ulaşabilirizarkadaşlar tablomuzu güncelledim incelerseniz bir yanlışlık varsa bildirirseniz sevinirim
Yok sadece nikahnikahtan evlenip gidiyosa para olabilir samimi değilsniz. ama düğünü olcaksa bnce bişi takmaya gerek yok düğünü bekleyin :)
100 lira takayim diyom ama yemekte olacakmis o yuzden daha az takmamda 1 gram altinmi taksam diyom kararsiz kaldim esiminde altina razisi yok zorlasam takacak yaniSeceneklerin ne mesela
B
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?