Esnek Diyet Arkadaşlığı

OK canım hoşgeldin sizide ekliyorum tablomuza en kısa zamanda bu arada hedef kilonuzuda yazarsanız sevinirim

düğünüme 99 gün kaldı zayıf bi gelinlik giyebilecek miyim motivasyonum düştü dün fazla kaçırdım of of
giyeceksin tabiki bebeğim bak @galatasaray-86 nasıl kısa zamanda bir çok kilo verdi gözümüzün önünde örnek ve limonludondurmam çok güzel örnek oldular çok zor değil yani hadi şimdi tekrar gir sıkıca canım

eylemsevcan canım şubat programı bildirme günlerinide yazarsan ona göre hazırlanalımm :)
Normalde işyerindeyim. Sürekli bilgisayar başındayım. Ondan sürekli ilgileniyordum. Ama şimdi izine çıktığım için bilgisayar başına oturamıyorum. Ama en kısa zamanda tabloyu güncelleyeceğim canım.

haklısın kuzum valla sabahtan beri başıma ağrılar girdi veremicem die düşünmekten ama motivastyonum düşüyor Allah yardımcımız olsun

Çok acıktım. Ama yemiycem. Çünkü bu kiloyla 10 yaş daha yaşlı duruyorum. Yazın rahat rahat istediğim kıyafeti giymek istiyorum. Sağlığım için herşeyden önce yemiycem aburcubur kalorili şeyler. Ben bunu yapabilirim zor değil yemiycem olcak bitcek

arkadaşlar tablomuzu güncelledim incelerseniz bir yanlışlık varsa bildirirseniz sevinirim

yaa canım çok zor bişey değil bak eski tayin olduğum yere gittik eşimle 1-2 yıldır görüşmemiştik başka şehir yani eşime yaşlanmışsın şişmanlamışsdın dediler halbli aynı yaştayız aramızda sadece 25 gün var banada aaa çok zayıflamış gençleşmişsin dedilerrr ohhhh eşim kötü oldu ben çok iyiiii ola laaaa tavsiye ederim bebeğim...

beyinde bittimi inan bana herşey bitiyor insan yemeyince değil yeyince çok rahatsız oluyor tavsiye ederim...önce beyinde bitir sonrada biraz hareket olduda bitti maşallahhhh

arkadaşlar size bişey soracam birinin nikah şahidi olunca çok fazla mı bişey takmak lazım çok samimi olmadığım son 1-2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım bana nikah şahidi olmamı istedi ne takmam lazım sizce ?

nikahtan evlenip gidiyosa para olabilir samimi değilsniz. ama düğünü olcaksa bnce bişi takmaya gerek yok düğünü bekleyin :)

Çok samimiyetiniz yoksa bence normal bişey alabilirsiniz. Çok fazla şeyler takmanıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…