- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.281
Eder eder hiç merak etmeİnşallah ya. Ama öğlen tatlı yedimo yüzden akşam sadece bir kase zencefilli pulbiberli yoğurt yedim. Umarım tatlıyı telafi eder
ama canım haftada 2 günde olsa 500 de çok az olmaz olamaz yani ne gerek var onun yerine hergün 1200 yap ve birazda hareket anında erirsinnn hemde soğumazsın ve motiven hiç bozulmazzzzEylem Sevcan ben günde ortalama 1500 alarak zayıflamıştım sıkı yapamam die haftada iki gün 500 diğer günler serbest yapım dedim içine .... di bu hafta ilk denedim haftada iki bile olsa dayanamıyorum boşver sağlık olsun
Aynen ben de buna karar verdim çok zorlandım olmadı pişmanım ama denemeden de göremezdim bu hafta iki kere denedim ikisi de boşa gitti yapamadım ki diğer günler de ayı gibi yediğimle kaldım baksana tartı günü ne zamanama canım haftada 2 günde olsa 500 de çok az olmaz olamaz yani ne gerek var onun yerine hergün 1200 yap ve birazda hareket anında erirsinnn hemde soğumazsın ve motiven hiç bozulmazzzz
hergün 1500 civarı yapıcam inş bu haftada iki gün salakça bi deneyim olduama canım haftada 2 günde olsa 500 de çok az olmaz olamaz yani ne gerek var onun yerine hergün 1200 yap ve birazda hareket anında erirsinnn hemde soğumazsın ve motiven hiç bozulmazzzz
Benm bugün tatlı olayım kötü oldu ama akşam telafi ettim bence. Moral bozmak yok. Toparlarsın. 4 günden bişey olmaz.Napıosunuz bomba gibi diilim bu sefer hem sıkı ve stresli bi diyetten çıktım hem de bu hafta haftada iki gün 500 kalori diğer günler serbest denedim yapamadım mahvoldu gitti gerçi daha dört gün oldu ışıl yaa abartma ayın 31 inden bu yana bana baya uzun gelmiş yaaa neyse bu acı da geçer ışılcım yarından itibaren yine eski tempoma dönmeyi düşünüyorum
Çok sağol yaaaa iyi geldi bu cümlenBenm bugün tatlı olayım kötü oldu ama akşam telafi ettim bence. Moral bozmak yok. Toparlarsın. 4 günden bişey olmaz.
Ben pazartesi basliyorummYarın bomba gibi başlıoz tamam mı inşallah
Tamam yarın da alıştırma yap istiyorsan benim bu dört günü telafi etmem lazım üzgünüm son pişmanlık bişeye yaramaz ve bahane kabul edilmez beyin de bitiyo da işte salak ışılBomba gibi
Estegfurullah pzrtesi hic bozmaksizin başlıcam insTamam yarın da alıştırma yap istiyorsan benim bu dört günü telafi etmem lazım üzgünüm son pişmanlık bişeye yaramaz ve bahane kabul edilmez beyin de bitiyo da işte salak ışıl
Amin insallahYarınnnn harika günlerin başlangıcı olsun Herkes birbirine sarılsın herkes bu ifadeyi kullansın hadi birlikten kuvvet doğar
tamM güveniyorumEstegfurullah pzrtesi hic bozmaksizin başlıcam ins
ben SivasKizlar nerelisiniz
bende varımmm oleyyyyyYarın bomba gibi başlıoz tamam mı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?