- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.241
100 lira iyidir bence gram altin hic yokmus gibi gorunuyor100 lira takayim diyom ama yemekte olacakmis o yuzden daha az takmamda 1 gram altinmi taksam diyom kararsiz kaldim esiminde altina razisi yok zorlasam takacak yani
ooo sağol aynen yaa ben de yazcaktım vazgeçtimgiyeceksin tabiki bebeğim bak @galatasaray-86 nasıl kısa zamanda bir çok kilo verdi gözümüzün önünde örnek velimonludondurmam çok güzel örnek oldular çok zor değil yani hadi şimdi tekrar gir sıkıca canım
Diyet yaptığın halde mi aldın. Yediklerini not etmişmiydinKizlar yaa 2 gunde 4 kg aldim siye diyeti bugun bozdum ve moralimm bozuk destekkk
Yok canim.diyet yapiyordum 2 gun ara verdim 4 kg almisim saka gibiDiyet yaptığın halde mi aldın. Yediklerini not etmişmiydin
nazar boncuğu teke inmiş o da benim sağol :) iki seferdir şampiyonum ama bidahaki sefere olamayabilir im çünkü sıkı bi diyetten çıktım bilmiomarkadaşlar tablomuzu güncelledim incelerseniz bir yanlışlık varsa bildirirseniz sevinirim
teşekkür ederim canım yaa sağol100 lira iyidir bence gram altin hic yokmus gibi gorunuyor
evet canım sadece 31 aralık son bildirimi bıraktım hep öyle son bildirimi bırakıyorum gerisini siliyorumNazar
nazar boncuğu teke inmiş o da benim sağol :) iki seferdir şampiyonum ama bidahaki sefere olamayabilir im çünkü sıkı bi diyetten çıktım bilmiom
Aynen yaa yine bana döndünevet canım sadece 31 aralık son bildirimi bıraktım hep öyle son bildirimi bırakıyorum gerisini siliyorum
Günaydın. Bugün az kalorili bol hareketli bir gün olsun. 1500 kalorili diet yapıyorum benUyudunuz mu hadi ben de yavaş yVŞ yatıom yarın bomba gibi başlayalım inşallah yarın 500 kalori günüm yandım ama olsun yananı görür Allah diomuşum ayy çok kötü bi espiri olduuuuyarın dans edicem inşallah
Yok sadece nikah
haftada 2 gün 500 kalori diyetimi bu canım?1 şubat Çarşamba beş yüz kalori günüm
Kahvaltı iki kutu activia orman meyveli 205
Öğle haşlanmış patates küçük 70
1 premium ekmek 72
5 kaşık ev yoğurdu pul biberle 63
Akşam mevsim salata ve 22 kaşık ayranlı çorbA 210
Ekstralar
Hareket yok
Su 14 bardak
1 yeşil çay
1 ada çayı
Toplamda 635 kalori (beşyüzü geçtim neyse açıklama yapmıcam bundan sonra şartlar buna iZin verdi sağlık olsun)
İki şubat perşembe yeme günüm
Kahvaltı yapamadım
11:25 ev tatlısı susamlı adını unuttum 100 sayıyom kafadan attım
Öğle 12 25
İki premium 144
İki kivi 126
İki muz 146
6 adet burgu peynir 240
Akşam 19:00
Bir dilim premium zeytinyağlı kekikli kızarttım gerçi öğlen de öyleydi 72
Bir kase buğdaylı ayranlı çorba 200
3 adet biftek 214
7 çorba kaşığı sade bulgur pilavı 160
Mevsim salata 14
Pastanın bi dilimini hemen yemeğin üstüne diğer ikisini tam anımsayamamakla toplamda 3 dilim kestaneli pasta 881
Kıtır uno 65
Bi bardak didi 75
Ellerim yoruldu Toplam kalori 2.442
Ekstralar
Hareket yok
Su da çok az 7 bardak
2 ada çayı
1 yeşil çay
iyiyiz canım çocuklarla ev işleriyle koşturuyom boyuna sen nasılsınnnnSlm kizlar nbrsiniz
36 canım sen?Bende iyiyim yorgunluk kahvesi iceyim dedim kac yasindasin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?