- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 34
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #13.621
Ah canimcim ben cok yogundum bugun girdim ama hic bisrye dikkat edemedimKizlar beni neden merak etmediniz hic yaaa
Takiliyorumm yaa :):)Ah canimcim ben cok yogundum bugun girdim ama hic bisrye dikkat edemedim
Ah ahhh bak artik kesin.kararli ol canim cok dikkatli ol buyuk bir azimle gir sonra eski halini ve yeni halini paylas dur herkes imrensin sende cok mutlu ol...Ayy kendimi bildim bileli kiloluyum ne cocuklugumu yasadim ne bekarligimi simdi de evliliğimi agzimin tadiyla yasayamiyorumm
Ay sevindim yaaTakiliyorumm yaa :):)
Insallah yaa bi ara istedigim kiloya geldim.ham8le kaldim 35 kg aldimm simdi sil bastanAh ahhh bak artik kesin.kararli ol canim cok dikkatli ol buyuk bir azimle gir sonra eski halini ve yeni halini paylas dur herkes imrensin sende cok mutlu ol...
Oh masallahBen bugun 1200le kapatiyom canlar
Olsun canim hic gecmisle hayiflanma hep ileriye bakkkk simdi basla gecmisi kapat bir basla pir baslaaaaaaInsallah yaa bi ara istedigim kiloya geldim.ham8le kaldim 35 kg aldimm simdi sil bastan
Bencede kizlar desteginize ihtiyacim.var gercektenn yarin cok.net basliyorumm hic kacamaksizOlsun canim hic gecmisle hayiflanma hep ileriye bakkkk simdi basla gecmisi kapat bir basla pir baslaaaaaa
Valla ben ettim ama yazıcak fırsat bulamadım mesajlarkmı toptan yazdım zatenKizlar beni neden merak etmediniz hic yaaa
Ay ben de yaa hatta ben cidden diil ilk diyet işteBen de aynen hiç sevmem yürümeyi. Ama böyle hareketli müzik olunca kendimi orta sehbanın üzerinde buluyorum :)) (bide şu emojileri yapabilsem) bide ben var ya hayatımda ilk defa bu kadar ciddiyetle diyet yapıyorum.
Naptın kuzum sen. En son sütlaç yemiştin
Kızma da hep böyle bıkkınmısınKalori hesabi yine yapmadimm yaa
ooo iyiBen bugun 1200le kapatiyom canlar
Başla artık gerçekten şişman olarak mı kalmak istiyosunBencede kizlar desteginize ihtiyacim.var gercektenn yarin cok.net basliyorumm hic kacamaksiz
Allah korusun devamlı şişmandın demekAyy kendimi bildim bileli kiloluyum ne cocuklugumu yasadim ne bekarligimi simdi de evliliğimi agzimin tadiyla yasayamiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?