- 8 Mart 2013
- 381
- 988
- 313
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #14.781
cANIM gece 9da meyve yeme istersen akşam saatlerinde meyva yemeyin diyorlar gec saatlere hiç bişey bırakma çünkü o direk yşekere yağa dönüşüyormuş geç saatlerde hiç bişey yeme en son 7 gibi yemeği (ana öğünü) en geç 8 gibide ara öğünlük şeyleri kesmiş ol canım ve bu meyva olmasın meyveyi gündüz veya akşamüstü yemiş bitirmiş ol
inşallah canım ama 48-49 çok azbir kilo o kadar düşmesen yi olur sağlığını tehdit etmesin hani en fazla 52 ye düş yanimeyveyi keserim problem değil saat 8 gibi spor salonuna gidicem 1 veya 2 saat kalmayı düşünüyorum. inşallah istediğim kiloya kavusurum
Anladım canim. Biz de bebek düşünüyoruz. Onun oncesinde kilo vermek istiyorum inşallah başarılı olurum. Gider o 15 kiloCanım iki kilo bildirimi arası derken epey bi zaman geçti eylül itibariyle kilolarım düzenli olarak gidiyor gibi hamilelik kilosuydu bendeki çalışmaya başladım birde bebek derken özel bir yemek listem Yok sarımsak sirkeli kür ve kalorisi fazla olan şeyleri az tüketmeye çalışıyorum
inşallah canım ama 48-49 çok azbir kilo o kadar düşmesen yi olur sağlığını tehdit etmesin hani en fazla 52 ye düş yani
Hosgeldin canim ekliyorum senide tablomuza ama 1-2 saat sonra ins.Evet bende katilmak ostiyorum 168 boy 97 kilo hedef kilo 70
Tebrikler
Sağol yine oldu çok uykusuzum keyfim de yok@galatasaray-86 nasılsın kuzum. Nasıl geçti gece. Buarada yoğunum iki dakka girdim. Sakinleyince döncem
Merhabalar
diyete baslamak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. şimdiden cvp için tşkler
Hele şükür gördük seni. Kilon da gayet iyi. Rumeysadan bir nazar boncuğu :))Mesajlarınızı okuyacak zamanım yok şuan hepinize selam
62.800
Sen kaçla başlamıştın. Bak sana bir teklifim var. Biz senle iki hafta 1000 kalori takılalım mıeylemsevcan ben tartildim 90.9 ciktimm
Ben 90.6 ile basladimm :) tamam 1000 kalorilik takiliyoruz 2 hafta hatta 3 yapalimmSen kaçla başlamıştın. Bak sana bir teklifim var. Biz senle iki hafta 1000 kalori takılalım mı
Aynen oyle 86.700 inmistim hep.o aksam ne olduysa oldu neyse saglik olsunnoo bebeğimmm ne oldu sana böyle uçmuşsunnnn
bu nasıl bir program 2000i geçmişş halen de yiyebilin diyo anaaaaa
Kac kilosunn kaca dusmek istiyorsunmeyveyi keserim problem değil saat 8 gibi spor salonuna gidicem 1 veya 2 saat kalmayı düşünüyorum. inşallah istediğim kiloya kavusurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?