- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.522
- 528
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #16.121
Tebrik ederim bol eksili daha nice birincilikler dilerimhaftanın birincisiiii
@prensesinannesi
tebriklerrrrr
günaydın canım sabah senin için tartıldım inanki 65 kiloyum ama ben bu hafta diyeti bıraktım çünkü tüp bebek tedavisine girdim.. Hatta 5 gündür kortizon içtim biraz şiştim gibi hissediyorum.. Bundan böyle bildirim yapamayabilirim tatlım.. Yani yapsam da pek iç açıcı olmaz gibime geliyo :)@KIZLARIMCANLARIMgibigibiyim Otagininhatunu limonludondurmam Hayatimmm70 canlar yarın bildirmeyi unutmazsanız sevinirim bildirripte görmediklerim varsa söylerseniz eklerim tabloya
ah be canım ulaşmışssın işte 200 gramdan ne olacak bravo tebrikler gelsin halayınnngünaydın, sabah tartıldım 65 kiloyum, hedef kiloma ulaşamadım ( 64,8 ) di sanırım
ok canım anladım olsun önemli değil aşırı kilo almaman adına yine takipte kal bizimle kalgünaydın canım sabah senin için tartıldım inanki 65 kiloyum ama ben bu hafta diyeti bıraktım çünkü tüp bebek tedavisine girdim.. Hatta 5 gündür kortizon içtim biraz şiştim gibi hissediyorum.. Bundan böyle bildirim yapamayabilirim tatlım.. Yani yapsam da pek iç açıcı olmaz gibime geliyo :)
Tamam canım bana uyarok canım anladım olsun önemli değil aşırı kilo almaman adına yine takipte kal bizimle kal
ama hamiş kalınca veee şilmeye başlayıncaaa bakarız tekrar çok öpüyorum haydi Allah şansını bahtını açık eylesin inşallahhh aminnnn
Aminok canım anladım olsun önemli değil aşırı kilo almaman adına yine takipte kal bizimle kal
ama hamiş kalınca veee şilmeye başlayıncaaa bakarız tekrar çok öpüyorum haydi Allah şansını bahtını açık eylesin inşallahhh aminnnn
Çok teşekkür ederim canım
Bence bildirmedi hamileyken zor olabilir :)Otagininhatunu canım kilonu bildirmedinmi benmi görmedim?
Dişçi de başarılarbu sabah kavaltım,
2 dilim çavdar ekmeği, 1 çatal b.peynir, 1 adet pembe domates
öğle 1 kase mercimek çorbası içicem, 1 yada 2 dilim ekmek yiyebilirim,
akşam dişçiye gidicem, muhtemelen sıvı şeyler tüketicem, bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?