Esnek Diyet Arkadaşlığı

Benim bugün durum fena. Kalitesiz kalori aldım. 1398 kalori - 273 kalori

Kahvaltı:Muz+süt :230 kalori

Öğlen: Ton balıklı yağsız salata :201 kalori

Akşam: Yoğurt, armut, yulaf ezmesi,1 dilim tahıllı ekmek 406 kalori

Buraya kadar hersey cok güzel de alıştırmalıklar fena: Gong, müsli bar, kestane, bitter çikolata 561 kalori

E
evet kalitesiz olmuş
Ben de ahçı tabağı yaptırdım bi tabağa herşeyden iki kaşık yedim öğlen iyi oldu
Akşam da iyiydi
Bi MuZ yiyiom 100 çıkıo

@KIZLARIMCANLARIM @gibigibiyim Otagininhatunu @umranxyz @Hayatimmm70 canlar yarın bildirmeyi unutmazsanız sevinirim bildirripte görmediklerim varsa söylerseniz eklerim tabloya
Canım kusura bakma yine biraz moralim bozuktu bu hafta hic telefonla ugrasamadim. Her gece kabus gördüm. Bebekten hic emin olamadan gecti bu iki hafta. Cok zorlandım... Yerimden hic kalkmadim ama 4 hafta kanama sonunda cok şükür artik sadece lekelenme var ve cok şükür bugün bebegin kalp sesini duyduk. Binlerce şükür. Onun dışında hic diyet yapamıyorum çünkü surekli basım dönüyor ve sigarayi bıraktığım için ve agzimda surekli bi acı tat oldugu icin gun icerisinde agzima surekli bsi atma ihtiyaci hissediyorum. Tansiyonum hep düşük galiba ama bu doktora gore iyi bir şeymiş. Düşük tansiyon istenirmis gebelikte. Bu hayatimi etkiliyo ama surekli gözümün önü kararıyor. Gic diyet yapamıyorum ama artik kilo almak istemiyorum zaten bayaa kilolu hamile kaldim. Sizin tavsiyeleriniz var mi canlar? Hem hamile olup hem sigarayi birakan biri kilo almamak icin ne yapmali :-/

Diyeti boşver ne güzel bebeğin. Aşallahhh

Aaa canim bundan guzel biseymi var sakin sıkma kendini hayirli ugurlu olsun ohhhh missss bundan sonra bebeginin tadini cikart hic bisry dusunme yemisim diyetini....sakin sakin simdi ilk dusundugun sey bebegini saglicakla dogurmak olsun ins. Allah kucagina almak kokusunu icine cekmek nasip etsin canim tebriklerrr

@galatasaray-86 bebeğim o profilin ne olmuş öyle iç karartıcı simsiyah depresyonda mısın? hedefini kaldırmasaydınnn hadi yeniden dön sahalaraaaaa
Git yaa evet depresyondayım sen benim derdimle ilgili cevap bile yazmadın en son hadi onu geçtim burası dert köşesi diil sonuna kadar haklısınız nereye kadar teselli vereceksiniz
Ama en basitinden kalori listemi hergün yayınlıyorum beğenmiyorsun bile eylemsevcan düşünsene kalori listem bile beğenilmio
Afedersin Dünkü limonlu_kek beğeniyo yani dün tanıştığımız

ah canım bazen her sayfaya tek tek bakamıyom hiç beğenmemmiiiii canımcımmm ben sana tesellide yazdım diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum çok hastayım grip nezle ona ver bebeğim seviyorum seniiiiiii bundan sonra sıkı takip edicem hiç merak etme...

Son düzenleme:
Gözünüz aydın öncelikle kilolu hamile kalanların büyük kısmı hamileliğini fazla kilo almadan tamamlıyor ben hamile kaldığım kilodan üç kilo eksiğiyle doğum yaptım diyet değil ama dengeli beslenirseniz fazla kilo almadan doğum yaparsınız bebeğe yarıyacak şeyler yemek ve sizi ayakta tutacak besinler çok önemli hamileyim deyip herşeyi yerseniz sonuç istenmeyenkilo oluyor et süt yumurta yoğurt peynir bunları mutlaka tüketin hamur işinden uzak durmaya çalışın işte hamilesin sen ye mantığı yanlış dengeli ve düzenli beslenin hamilelikte doğru beslenme çok önemli bende hamileliğimde 9 ay hiç bişey yiyemedim çocuğum sağlıklı doğdu ama benim depolar tükendi halsizlik başladı dişlerim çürüdü yani ne fazla ne az dengeli beslenirseniz güzel bir hamilelik geçirirsiniz rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yazdın evet
Her sayfa dediğin hani kimseler yazmıodu yakınıodun

Geçmiş olsun çok

Amin cümlemize

İddiaya girerek 63.100 olmuştum iddiadan bu yana sadece yarım kilo verebilmişim koca bir buçuk ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…