- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.621
tabiiki hoşgeldinizzBende katılabilrimiyim aranıza. Boy 1.70 Kilo 69
tabiiki hoşgeldinizz
yanlız bizler sürekli yazamıyoruz çok aktif bir topik değliz yanii ama tek şartımız bildirimleri düzenli yapmak onuda yapmayına siliyorum bilginiz olsunnn
hedef kilonuzuda yazarsanız sizide ekliyim tablomuza
Noona_noona tablomuza ekledim ilk bildirimimiz 23 Ocak ve bu ay size hedef olarak 67 yazdım ilk başlıyorsnuz bize göre daha hızlı verirsiniz diye değiştirmemi istediğiniz bir bilgi varsa söylersiniz değiştiririm.
yok 23 değil bu ay sonunda 67 olmanızı temenni ettim çok sıkmayın kendinizi...Çok teşekkürler umarım 67 olarak 23ünde bildirim yapabilirim
yok 23 değil bu ay sonunda 67 olmanızı temenni ettim çok sıkmayın kendinizi...
sakınnnn asla salmaaaaBEN SALDIM ÇOK CANIM YA.. MOTİVE OLAMIYORUM>(
tabiiki hoşgeldiniz sizi de ekleyelim tablomuzaBende size katılabilir miyim kullandığım ilaçlar nedeniyle çok yavaş kilo veriyorum ama artık kararlıyım yavaş gitsin sağlam gitsin spora başladım bir ayı geçti başlayalı sağlıklı beslenmeye de 2 haftadır elimden geleni yapıyorum boyum 1 69 kilom 74 hedefim kendime yakıştırdığım diyelim 65-67 daha fazla motive olmak için katılmak istedim
Teşekkür ediyorumtabiiki hoşgeldiniz sizi de ekleyelim tablomuza
bizim çok bir kuralımız yok sadece bildirimleri düzenli yapmayanları siliyorum o kadar arada yediğinizi falanda paylaşırsanız daha güzel olur tabii çok fazla vermeniz gereken bir kilo yok boyunuz var çünkü
oda sizin avantajınız az kendinizi sıksanız yeterli olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?