Esnek Diyet Arkadaşlığı

Bende katılabilrimiyim aranıza. Boy 1.70 Kilo 69
tabiiki hoşgeldinizz
yanlız bizler sürekli yazamıyoruz çok aktif bir topik değliz yanii ama tek şartımız bildirimleri düzenli yapmak onuda yapmayına siliyorum bilginiz olsunnn
hedef kilonuzuda yazarsanız sizide ekliyim tablomuza

Hedefim önvelikle 65 kilo olmak daha sonra 60

sizide ekliyorum tablomuza tekrar hoşgeldiniz arada bizlere neler yaptığınızı yazarsanız çok seviniriz herşey gönlünüzce olsun inş.

Noona_noona tablomuza ekledim ilk bildirimimiz 23 Ocak ve bu ay size hedef olarak 67 yazdım ilk başlıyorsnuz bize göre daha hızlı verirsiniz diye değiştirmemi istediğiniz bir bilgi varsa söylersiniz değiştiririm.

evet canlar söz verdiğim üzere bugün itibariyle diyetime başlamış bulunuyorum zaten bir şok sabah baya bir yüksek çıktım 58.3 çok boşlayınca böyle oluyor o yüzden çok sıkı girdim artık s
sabah 2 dilim ekmek
9 zeytin az peynir 1er şekerli 2 çay

Çok teşekkürler umarım 67 olarak 23ünde bildirim yapabilirim

Arkadaslarim verilen sozler tutuluyor mu bakin ben hemen bir kac gun dikkat ettim diye 58.3 u gormustum ya bu sabah 57.8 i gordum luften salmayin kendinizi hemen farkediyor lutfenn...

Bende size katılabilir miyim kullandığım ilaçlar nedeniyle çok yavaş kilo veriyorum ama artık kararlıyım yavaş gitsin sağlam gitsin spora başladım bir ayı geçti başlayalı sağlıklı beslenmeye de 2 haftadır elimden geleni yapıyorum boyum 1 69 kilom 74 hedefim kendime yakıştırdığım diyelim 65-67 daha fazla motive olmak için katılmak istedim

tabiiki hoşgeldiniz sizi de ekleyelim tablomuza
bizim çok bir kuralımız yok sadece bildirimleri düzenli yapmayanları siliyorum o kadar arada yediğinizi falanda paylaşırsanız daha güzel olur tabii çok fazla vermeniz gereken bir kilo yok boyunuz var çünkü
oda sizin avantajınız az kendinizi sıksanız yeterli olur inş.

Teşekkür ediyorum

Sabah erken güne başlıyorum 7 de kalkıp iki su bardağı içine birşey katmadan sade su içiyorum limon sirke katamıyorum Miğde rahatsızlığı nedeniyle kahvaltı 8 normalde çocuklar okullar vs nedeniyle 8 30 de haşlanmış yumurta 1 adet peynir tuzsuz zeytin wasa kraker bir adet,ara öğün de muz yedim Regli olduğum için tatlı ihtiyacımı alsın diye işe yarıyor saat 11 de spora gittim şu yarım saatlik spor yapılan bayanlara özel olan merkez biliyorsunuzdur 1:30 da karbınıbahar yemeği kefir bir dilim kepekli ekmek bu arada 2,5 -3 su içmeye çalışıyorum 2,5 kesin oluyor da 3 bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…