- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
- #17.761
Kahvatı yapmıycan mıöğlen yemeği yarım kase düğün çorba,
bir ince dilim peynirli börek ve 2 küçük içli köfte..
ara öğün yapmadım..
az öncede hibisküs çayı içtim..
akşamada sütlü corn flakes yemeyi düşünüyorum.. ve günü onla kapatmayı.. umarım başarabilirim..
Arada öylen vicadan azapları olur azaltarak bırakmak en iyisi birden kesemezsin zaten canımEwet aslında önemli olan akşama hafif atlatabilmek bence..
Corn flakes yedim ama çayla çubuk kraker de yedim ya.(pişmanım)..
sadece onla kapatsaydım iyiydi
Haklısın canım.. Azaltarak vermek en iyisi.. mideyi küçülterek..Arada öylen vicadan azapları olur azaltarak bırakmak en iyisi birden kesemezsin zaten canım
Çok iyi gitsin şu kilolar artıkBu arada sabah sirkeli su ile güne başladım..
şimdi kahvaltıdayım..
Teşekkürler bu akşama fikir olduBen varım canım yazıyom yazıyom baktım kimse yok bende bakmadım daha şimdi gördüm.
Tavuk haşla yeşillikle salata yap
Yada bi kase çorba domates salatalık yanına köfte
Bunlarda mümkün değilse peynirli yeşillik salatası 1 dilim ekmekle.
Kahvaltın çok güzel olmuşİki yumurtalı az yağlı lor peynirli omlet ve zeytin bir dilim kepekli ekmek , ondan önce aç karnına Türk kahvesi içtim, ara öğün gine protein sütü düşünüyorum, öğlene kereviz akşama tavuk düşünüyorum ekmegi tamamen kesmeyi düşünüyorum artık yarından sonra bakalım
Yaa aynennn verelim sporda yapalım ki daha kolay olsun vermek ve tabiki su içelimArkadaşlar şubatta kilo verelim motive olalım bahara
Bende en az 2 kilo veremezsemEğer şubat bittiğinde 5 li rakamları görürsem ödüllendircem kendimi
Ben birazdan spora kaçar dizim sinyal veriyor ama yılmak YokYaa aynennn verelim sporda yapalım ki daha kolay olsun vermek ve tabiki su içelim
Kahvaltın çok güzel olmuş
Su su en az 2 litreYaa aynennn verelim sporda yapalım ki daha kolay olsun vermek ve tabiki su içelim
Salona mı gidiyorsun evde mi yapıyorsunBen birazdan spora kaçar dizim sinyal veriyor ama yılmak Yok
Salona gidiyorum canım şu malum yer 30Salona mı gidiyorsun evde mi yapıyorsun
Aman dikkat çok yüklenme dizlerine
Aynen İstanbuldayım ben burdada çok güzel hava. Ama işte küçük çocuk olunca havayı içime çekerek yürüyemiyorum genellikle burnumdan soluyarak eve giriyorumAnkara’da yaşayanlar kim öğrenebilir miyim hava güzel hiç birşey yapılamıyorsa en az 30 dakika yürüyün hava yı içe çekerek burundan al ağızdan ver nefesi metobolizmayı hızlandırıyor Muş pilates eğitmeni arkadaşım söğledi aslında biliyoruz ama uygulamak gerekiyor
Ha ha ben büyüttüm büyüğü 3 e gidiyor küçük 4 kreşe başladı darısı sana inşallah küçük çocukla bende yürüdüm biliyorum zorluğunuAynen İstanbuldayım ben burdada çok güzel hava. Ama işte küçük çocuk olunca havayı içime çekerek yürüyemiyorum genellikle burnumdan soluyarak eve giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?