Esnek Diyet Arkadaşlığı

Kahvatı yapmıycan mı

Arada öylen vicadan azapları olur azaltarak bırakmak en iyisi birden kesemezsin zaten canım
Haklısın canım.. Azaltarak vermek en iyisi.. mideyi küçülterek..
kahvaltı şuan yapıyorum..
bir haşlanmış yumurta
iki çeri domates,
5 zeytin
küçük kare beyaz peynir.. bir dilim kepek ekmeği..
şekersiz çay..

Teşekkürler bu akşama fikir oldu

İki yumurtalı az yağlı lor peynirli omlet ve zeytin bir dilim kepekli ekmek , ondan önce aç karnına Türk kahvesi içtim, ara öğün gine protein sütü düşünüyorum, öğlene kereviz akşama tavuk düşünüyorum ekmegi tamamen kesmeyi düşünüyorum artık yarından sonra bakalım

Kahvaltın çok güzel olmuş

Ankara’da yaşayanlar kim öğrenebilir miyim hava güzel hiç birşey yapılamıyorsa en az 30 dakika yürüyün hava yı içe çekerek burundan al ağızdan ver nefesi metobolizmayı hızlandırıyor Muş pilates eğitmeni arkadaşım söğledi aslında biliyoruz ama uygulamak gerekiyor

Aynen İstanbuldayım ben burdada çok güzel hava. Ama işte küçük çocuk olunca havayı içime çekerek yürüyemiyorum genellikle burnumdan soluyarak eve giriyorum

Aynen İstanbuldayım ben burdada çok güzel hava. Ama işte küçük çocuk olunca havayı içime çekerek yürüyemiyorum genellikle burnumdan soluyarak eve giriyorum
Ha ha ben büyüttüm büyüğü 3 e gidiyor küçük 4 kreşe başladı darısı sana inşallah küçük çocukla bende yürüdüm biliyorum zorluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…