- Konu Sahibi kedishimalya
-
geliriniz iyi 30 bini peşinat verip rahatlıkla eve girebilirsiniz
insaat firmalarının senetle ödenen projelerine bakın derim kredi faizinden iyidir
150 binin aylık ödemesi 2000den fazladır bence.Emin misin o kadar olduğuna?
150 binin aylık ödemesi 2000den fazladır bence.Emin misin o kadar olduğuna?
merhaba,eğer çoluk çocuk yoksa bir an önce krediye girmenizi tavsiye ederim hazır peşinatınız da varken..faizn oranları şuan yüksek ama zaten siz bir yere parayı kanalize etmeden de birşey değişmiycek en azından başlamış olursunuz.bir de 10 yıl çok uzun 72 ay çekmenizi tavsiye ederim
canım eğer birikimin 100.000 tl olsa da 50.000 tl kredi almaya kalksan hak verebilirimfakat 120.000 tl ve 10 yıl full borç ödüyeceksin...
eşinle gezmeye hiç mi gitmeyeceksiniz tatile eğlenceye sinemaya vs. Çocuğunuz olmayacakmı onun masrafları yeme içme kıyafet hastane derken 1900 tlyi geçer harcamalarınız..
Bende evim olsun çok istiyorum Allahım banada sanada isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ama 1-2-3 yıl değil ki tam 10 yıl
senin gibi acele davrananları arkadaşlardan gördük Allah yardım etsin aldıkları krediyi ödeyemediler ve evi satıp borcu kapatmaya calıstılar dahasıda ceplerinden para çıktı Allah yardımcıları olsun zor..
o yüzden kardeşim 2 yıl daha bekleyin ve birikim yapın derim,
bende çok aceleciyimdir seni anlıyorum ama hayat çok zor Rabbim hepimize içinde huzurla sevgi hayırlı sağlıklı evlatları büyüteceğimiz güzel yuvalar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?