- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi kedishimalya
-
Bu fiyata bu krediyi ödemek için 0,60 lardan kredi çekmiş olmanız lazım ve şuan için bu oranlar nerdeyse imkansız en iyi oran bile 120 ay vadede 1,00 iken bekleyip düşmesini beklemek hayal perestlik olur..
Peki bunun için tavsiyede bulunabilirmisiniz bize bankanın içinde olmasakda kredi oranlarını takip ediyorum ama dediğiniz gibi mutfagında olmak farklıdır..Nelere tam dikkat edip önlem alınır yada ne pazarlık yapılır her kuruş kıymetli heleki faiz konusunda..
hem bankacılık ve sigortacılıkı mezunu olmamdan kaynaklı hemde bankada iş tecrübem olmasından kaynaklı birz ileri görüşlü davrandm diyebilirm tamamen bu kredi işinde bnm hislerimle hareket ettik tam ocak ayıydı ve kredi çektiğimz banka 20 gün snra bşka bir bankaya satılıyordu öyle bir anı yakaladım.0.77 ile aldık. çk da düşük bir dosya masrafı ile diyorm ya bu kredi işini bilmeden girmk işe ck mantıksız.
şu an da faizler bnkadan bnkaya değişmekle beraber 0.93- 1.38 bandından ilerliyor özel bankalara dikkat devlet bankaları terch edilmeli mümkün olduğu kdr. kredi sözleşmesi mümkün olduğnca oknmaya çalışılmalı.ve özel sektör çalışanıysanız mutlaka işsizlik sigortası yaptırmanızı öneriyorm...özel bankalar yalap şalap kredi kullandırıyor snra böyle iş kaybı gbi durumlrda müşteri ck sıkıntıya giriyor.
Haklısın bankalar inanılmaz ..hele birinin yakınınından bile geçmem bı daha.bir de bu sigortalarda öyle bir fark ediyor ki bankalar arası inanamadım..neyseki kredi konularını iyi biliyorum bankalara çatır çatır kavga ediyorum yedirmem hakkımı
Mrb,
Günlerdir kararsızım fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.Durum su; eşimde ben de çalışıyoruz esim 2000 civarı benim de 1900 civarı aylık kazancımız var çok şükür.daha onceden birikmiş 30 bin tl birikim var bunun yanında kiradayiz yıllık 8500 tl veriyoruz,her ay 600 kusur ödediğimiz bir kredi var 2 yıl ödenecek daha,her ay ödediğimiz öğrenim kredisi var 250 tl ve 700 tl kredi kartı var bu ikisi Temmuz'da bitiyor yani sifirlaniyor.
Sorun su Temmuz'dan sonra aylık 600 tl kredi dısında bir taksitimiz kalmıcak ve de kiranın yıllık ödemesi gelecek 8500 tl.Bu durumda yaza 8500 tl yi vereceğime ev kredisi cekip kendi evimize mı gecsek yoksa kirada oturup biraz daha birikim mı yapsak hangisi mantıklı bilemiyorum çünkü konut faizleri yüksek ve alacağımız ev nerden baksan 150 bini bulur 10 yillik ceksek aylık ödemesi 2000 tl ye yakın.ne dersiniz çok mü yüksek ödeyebilirmiyiz diye korkuyorum
kız kardeşiniz kira ödemeden mi oturuyor sizin evinizde ?
Bence kardeşiniz az biraz kira ödemesi yapsın sizinde eliniz rahatlasın..Yada eşyalarınızı daha ucuz bir depoya koysanız evi kiraya verseniz daha iyi olmaz mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?