- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
ay çocuk varsa haklısın...
peki hemen başka öneri gelsin
sadece fırın yemekleri yapsan
örneğin;
poşette tavuk
borcamda patates
- bunlar altlı üstlü fırında aynı anda pişer.
sonra köfteleri diz diz, üstüne salçalı sos.
onlar pişerken alt rafta da güveçe verdiğin kurufasulyeler pişer.
ocak hiç kullanmamak için de(reklam olmasın diye isim vermiyorum) hani şu yemek sipariş verilen site var ya... orada her gün kampanyalar oluyor sisteme giriş yapınca lokasyona göre öneri veriyor. X lira yerine Y lira öde diye. Ciddi indirimler oluyor. O teklifleri bazen pilav siparişi için kullanıp bolca pilavı hoop... nereye? deepfreeze
mesela böyle yöntemler geliştirsen... aklıma bunlar geldi şimdilik
Fırın yemeği candır diye diye yaşıyorum zaten
Elimden gelse her şeyi fırına atacağım da mümkünatı yok. Bana şöyle bütün malzemeyi içine atıp hazır yemek halinde çıkaracak bir robot lazım.
O sitelere de baktım bir ara da hiç siparıs vermedim. Ama deneyeceğim bir gün.
Amaaaan uzerinize vazifeymis gibi gormeyin. Calissaniz da calismasaniz da icinizden gelmeyen bir isi veya yemegi yapma zorunlulugunuz yok ki. Pratik seyler lazim size.ilk aylar baya çeşit yapardım kayınvalidem herkese söylerdi işten gelince bana gelmiyor da koşa koşa eve gidip yemek yapıyor diye ,kıskana kıskana nazar etti sanırım içimden gram bişey yapmak gelmiyor
ben de kullanmayi evlenince mecburen ogrendim =) ama dogru sekilde kullandiktan sonra bir sey olmaz =) kaliteli alip dogru kullanmak gerekBen düdüklü tencereden korkuyorum
Selam kızlar ,
Daha evleneli 1 sene olmadı fakat ev işi ve yemek olayından çok sıkılmış bikmış durumdayım.
Hafta içi 6.30 da evden çıkıyorum akşam da 18:30-19:00 arası evde oluyorum hem iş yoğunluğu hem trafik derken çok yoruluyorum .
Her cumartesi esimle birlikte detaylı bir temizlik yapıyoruz . Hafta ici pek fazla temizlik yapmıyorum. Ev çabuk tozlaniyor sinir oluyorum .
Çamaşır işini de cumartesi hallediyorum. Haftasonu evde yemiyoruz. hafta ici de genelde 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum ama hiç çeşit yapamıyorum halim olmuyor üşeniyorum.
Sebze bakliyat ağırlıklı şeyler yapmaya çalışıyorum kızartma turu hamur işi yapmamaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyor ki soğan doğramak bile
ilk aylar da daha hevesle yapıyordum şimdi her gün ne yemek yapıcam diye düşünüyorum .
Niye böyle oldum bilmiyorum eşim yardım etmese halim duman olurdu sanırım
Siz çalışan arkadaşlar temizlik ve yemek işini nasıl hallediyorsunuz haftada bile kere detaylı temizlik yeterli mi normal mi . yemek konusunu nasil pratik hale getirebilirim
neler önerirsiniz
Amaaaan uzerinize vazifeymis gibi gormeyin. Calissaniz da calismasaniz da icinizden gelmeyen bir isi veya yemegi yapma zorunlulugunuz yok ki. Pratik seyler lazim size.
Kiymetli kociskolar hic dert etmiyor valla,daha aksam eve gidince me yiyecegiz ne hazirlayacagiz derdine dusen bir koca hic gormedim. Bence onlar da dusunmeli ya,haksizlik bu.çok doğru... olayın "çeşit çeşit" olsununa takılırsanız oranın sonu yok... o zaman her akşam "ıspanak yatağında dinlendirilmiş cherry domates soslu ılık keçi salatası" falan hazırlamak lazımolayın özü pratiklik... benim verdiğim liste ve benzeri pratik listeler hayat kurtarır
önemli olan dengeli ve sağlıklı beslenmek... çok alengirli olanlarıdarkmore un da dediği gibi heves ederseniz yaparsınız...
inan bana önerdiğim yöntemle ilerlersen hem kendine fayda hem de çevrene
soğan patates doğrayıp buzluğa atmakta iyi fikir aslında yapayım boş bi zamanımda .
marketlerde satılan doğranmış soğanlardan almaya yeltendim de kötüdür diye almadım tadı bozulmuyor dimi
yeşil mercimek haşlayıp koydum da olur dimi o da.
et kıyma .yapacağım zaman alıyorum dolapta beklemesi hoşuma gitmiyor sanki kokuyor gibi
Selam kızlar ,
Daha evleneli 1 sene olmadı fakat ev işi ve yemek olayından çok sıkılmış bikmış durumdayım.
Hafta içi 6.30 da evden çıkıyorum akşam da 18:30-19:00 arası evde oluyorum hem iş yoğunluğu hem trafik derken çok yoruluyorum .
Her cumartesi esimle birlikte detaylı bir temizlik yapıyoruz . Hafta ici pek fazla temizlik yapmıyorum. Ev çabuk tozlaniyor sinir oluyorum .
Çamaşır işini de cumartesi hallediyorum. Haftasonu evde yemiyoruz. hafta ici de genelde 2 günlük yemek yapmaya çalışıyorum ama hiç çeşit yapamıyorum halim olmuyor üşeniyorum.
Sebze bakliyat ağırlıklı şeyler yapmaya çalışıyorum kızartma turu hamur işi yapmamaya çalışıyorum ama o kadar zor geliyor ki soğan doğramak bile
ilk aylar da daha hevesle yapıyordum şimdi her gün ne yemek yapıcam diye düşünüyorum .
Niye böyle oldum bilmiyorum eşim yardım etmese halim duman olurdu sanırım
Siz çalışan arkadaşlar temizlik ve yemek işini nasıl hallediyorsunuz haftada bile kere detaylı temizlik yeterli mi normal mi . yemek konusunu nasil pratik hale getirebilirim
neler önerirsiniz
Kiymetli kociskolar hic dert etmiyor valla,daha aksam eve gidince me yiyecegiz ne hazirlayacagiz derdine dusen bir koca hic gormedim. Bence onlar da dusunmeli ya,haksizlik bu.
Pratik tarifler icin yaz sonu konu acip neyi napacagiz diye yazmayi planliyorumbir ise yaramasa da egleniriz en azindan
Haha ben de oyleyim valla. Iyice karincalara dondum yazin calis kisin yatAç sen konunu bana da haber ver, resmen bütün yazı mutfakta geçiriyorum:)))
turkiyede herkes kadin mi aliyo . oyleyse hani issizlik vardi millet zor geciniuodu vs vs demekki turkiye iyi durumda. yurtdisi temizlikci almak ooo luksevim pis
sadece toplu görünüyor. kadın almaya utanıyorum düşün. ama ben oğluşla coşuyorum akşamları.
çocuk olmadan önce haftada bir yapardım.
yemek işini de 2 günlük yapıyorum. sulu yemekler tepsi yemekleri pilav türü tercih ediyorum.birara bakıcıya yaptırdım ama yiyemedik. ben aldım geri yemek işini.bence kendini darlama rahat bırak olduğu kadar
Kiymetli kociskolar hic dert etmiyor valla,daha aksam eve gidince me yiyecegiz ne hazirlayacagiz derdine dusen bir koca hic gormedim. Bence onlar da dusunmeli ya,haksizlik bu.
Pratik tarifler icin yaz sonu konu acip neyi napacagiz diye yazmayi planliyorumbir ise yaramasa da egleniriz en azindan
turkiyede herkes kadin mi aliyo . oyleyse hani issizlik vardi millet zor geciniuodu vs vs demekki turkiye iyi durumda. yurtdisi temizlikci almak ooo luks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?