- 10 Ekim 2018
- 1.067
- 1.517
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
Müdahil olmam gerekiyor çünkü altınlarda benimde hakkım var. Yani bu parayı verelim deyip kafasına göre veremez.Siz zaten müdahil olmayın. Eşinizle ailesi arasında.
Ev konusundan bahsediyorum müdahil olmayın diye. Altınlar zaten sizin. Onların kararı tabii ki size ait. Eşiniz ev için bile olsa siz istemiyorsanız altınları alamaz.Müdahil olmam gerekiyor çünkü altınlarda benimde hakkım var. Yani bu parayı verelim deyip kafasına göre veremez.
Ev konusundan bahsediyorum müdahil olmayın diye. Altınlar zaten sizin. Onların kararı tabii ki size ait. Eşiniz ev için bile olsa siz istemiyorsanız altınları alamaz.
Bizde takılan herşey kadınındırAltınların tamamı kadının değil.
Kullanılabilir ziynet eşyaları kadının. Para ve diğer gramlar , ceyrekler erkeğin.
Evet kv alıyor.Kirasini alacaginiz evin kirasini su an kim aliyor. Kayinvalide mi?
Ikinci sorum su kira getirisi ne kadar oturdugunuz evin aylik odemesi ne kadar?
Çeyrekler ve para yok zaten bizde onları borcumuz vardı oraya verdik. Sadece bileziklerim var.Altınların tamamı kadının değil.
Kullanılabilir ziynet eşyaları kadının. Para ve diğer gramlar , ceyrekler erkeğin.
Bizde takılan herşey kadınındır
Doğrudur kanunu bilmiyorum. Haksızlık mı bilemem. Bana denileni söyledim. Bilirsiniz bizde örf adet kanun önünde tutulur eskiler tarafından. Ben pek anlamam ve umursamam böyle şeyleri ama adet örf vs dediler kadının dediler. Nişan bohçası yaptırmadım. Düğün yaptırmadım. Takılan ne varsa da eşimle ortak hesabımızda.Kanuna göre yazdım.
Sizde olan durum haksizlik bana göre.
O halde kv haklı.Evet kv alıyor.
1000 tl kira geliri
Ödenen kredi ise 1900
Simdi ben kayinvideyi iyi niyetli ve biraz sizlere bozulmus buldum. kadin 3 cocuguna da ayni fedakarligi yapmis. Size ya evi ya da kirayi teklif etmis.Evet kv alıyor.
1000 tl kira geliri
Ödenen kredi ise 1900
Fakat anlamadığınız şey biz kiraya gitseydik orada oturmadığımız için kiraya alacaktık ki söylenen buydu ben bunun üzerine konuşuyorum. Yani illa kirayı bize versinler demiyorum dedikleri buydu.Ohoo sizde hem kira ödemiyorsunuz, hem sizin olmayan evin kirasini alacaksiniz, hem yeni ev alacaksiniz. Masallah. Kadinin yerinde olsam evinizi kiraya verirdim borcu kapana kadar. Sizde baskasina kira öderdiniz.
Fakat anlamadığınız şey biz kiraya gitseydik orada oturmadığımız için kiraya alacaktık ki söylenen buydu ben bunun üzerine konuşuyorum. Yani illa kirayı bize versinler demiyorum dedikleri buydu.
Henüz kendi borçlarımızı yeni kapattık daha. Böyle bir şey yapılmadı. Tabi yapılsa da sıkıntı değil benim için. Benim anneme de eşimin annesine de ihtiyacı olan her an yardım ederiz bizi bu zamana kadar getirmiş olan insanlar oldukları için.Su anda herhangi biri maddi yardimda bulunuyor mu anneye?
Henüz kendi borçlarımızı yeni kapattık daha. Böyle bir şey yapılmadı. Tabi yapılsa da sıkıntı değil benim için. Benim anneme de eşimin annesine de ihtiyacı olan her an yardım ederiz bizi bu zamana kadar getirmiş olan insanlar oldukları için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?