Ev mevzusu yeter?

O zaman kendi ailen sana alsin senin dediğin olsun.

Eşinizi ikna edene kadar; her iki evden de vazgeçin.
Eşiniz zaten her iki tarafı da dinlemeyeceğim demiş.
Bu ev meselesi dillendirildikçe; içinden çıkılmaz bir hal alacak. Eşiniz daha çok diretecek.. Sonu büyük kavgalarla olacak.
Acele etmeyin bence..

Eşime git kredi çek dedim bankada olanın üstüne biz alırız dedim istediğimiz yerden, bakalım hangi yüzle gelecekler
Valla istediği yüzle gelir.
Ev verme mecburiyeti yok çünkü.
İstemiyorsanız oturmazsaniz.
Burada gardinizi alıp kinlenecek bir durum yok.
Para onlardan çıkıyorsa ve istediğimiz yerden alacağız diyorsa bir şey demeye hakkınız yok.
Minnet etmeden alin.

Gelir zaten o yüzle bide bacak bacak atar, eşime bile sormuyor siz iyimisiniz? Size alacağız diyor kendimize alacağız isterseniz siz oturun değil !

Eşime git kredi çek dedim bankada olanın üstüne biz alırız dedim istediğimiz yerden, bakalım hangi yüzle gelecekler

bacim baska bi yorumda da ogluna aliyo evi bana mi aliyo dedin, kadin sana ne oglumun evine geldim ben dicek sana ne dicen o zaman

bence sakinles önce, esinde bi sakinlessin ev konusunda acele etmeyin. belli ki sorunlu insanlar, ama bunlar sorunlu deyince esin aaaa evet sorunluymus ailem demez. bosa kendini yipratma sakin kalmaya calis

Eşya alırken de böyle olmıştu, kv kendi beğendiğini almadım diye bana surat yapmıştı, oysa yatakodasını ben kendi paramla aldığım halde !

Eşime dışardan bak ailene diyince bana hak veriyor şu hareketlerini onaylamıyorum diyor ama atıp satamam diyor allahtan esim onlar benim anam babam diye daçmalamıyor gayet medeni

Gelir zaten o yüzle bide bacak bacak atar, eşime bile sormuyor siz iyimisiniz? Size alacağız diyor kendimize alacağız isterseniz siz oturun değil !
Gayet iyiyim :)
Aynen ben de olsam giderim bacak bacak üstüne de atarim.
Atmaması için sebeb nedir ?
Evi istediğiniz yerden almamislar bu mu yani ?
Evi size bile alacak olsalar yine istedikleri yerden alıp size verebilirler.
Bence siz iyi misiniz ?
Adamlar kendilerine ait parayla evi istediği yerden alır size de buyurun anahtar der.
Siz de ister oturur ister oturmazsiniz.
Bu durumda eşinizle konuşup onların parasıyla değil kendi emeğinizle evinizi alıp kimseye danismayacaksiniz bu kadar basit.
Neyini anlamadiniz ?

Eşya alırken de böyle olmıştu, kv kendi beğendiğini almadım diye bana surat yapmıştı, oysa yatakodasını ben kendi paramla aldığım halde !

benimki de aynısını yaptı, kaynanalarin geneli boyle. bana kuzenim onlar degismiyo samdan sen kafana takmamayi ogreniyosun, bugun böyle anlatip uzuldugun seylere yarin basina gelse aman deyip geciceksin demisti.

gercekten neler neler oluyo da takmamaya baslayinca rahatliyo insan. o zaman kuzenimi anlamamistim sacmaliyo diye dusunmustum. ama gercekten hakliymis takmamak icin cabala onlari

valla degmez onlar icin sinirlenip üzüldüğün bi saniyeye bile...

Valla eşya mevzusunu vs bilmem.
Ama eşin ikna olana ve kendi aranızda bir karara varana kadar; bu ev mevzusunu erteleyin bence.. Acele etmeyin..
Çünkü bu gidişle; eşinle aran açılacak.. Hiç gereği yok. Ev alınacak kadar imkan olduktan sonra; 5 aşağı 5 yukarı o ev alınır zaten..
Hem zaten şuanda piyasa da allak bullak..

Parayi kim verecekse o istedigi yerden alir tabii ki. Ben de oglumun karisinin keyfine gore ev almam sahsen,evi istedigim yerden alirim,begenmeyen bir zahmet para harcasin kendi evini kendi alsin derim
Ama heralde biz ev alacağız dersiniz değil mi, size ev alacağız değil ?

Ama heralde biz ev alacağız dersiniz değil mi, size ev alacağız değil ?
Evi alip kullanma hakkini size veriyorlar ama?
Para kiminse onun dedigi gecerlidir. Ben evi esimle beraber aldim,aldiktan sonra annemi goturdum bak ev aldik diye. Fikir bile sormadik neden soralim ki. Ev benim para benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…