- 30 Aralık 2009
- 23.916
- 96.312
- 1.123
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
O zaman kendi ailen sana alsin senin dediğin olsun.Hayatımızda akraba diye bir tek kv nin kardeşleri yani eşimin teyzeleri var, halaları yok, babaannesi yok, kendiside görüştürmüyor bizide koparıyor, teyzelerinide hiç onaylamıyorum ve hayatımın her alanına onları sokması yetti artık, ben onun akrabalarına göremi yaşayacağım?
Eşime git kredi çek dedim bankada olanın üstüne biz alırız dedim istediğimiz yerden, bakalım hangi yüzle geleceklerO zaman kendi ailen sana alsin senin dediğin olsun.
Valla istediği yüzle gelir.Eşime git kredi çek dedim bankada olanın üstüne biz alırız dedim istediğimiz yerden, bakalım hangi yüzle gelecekler
Gelir zaten o yüzle bide bacak bacak atar, eşime bile sormuyor siz iyimisiniz? Size alacağız diyor kendimize alacağız isterseniz siz oturun değil !Valla istediği yüzle gelir.
Ev verme mecburiyeti yok çünkü.
İstemiyorsanız oturmazsaniz.
Burada gardinizi alıp kinlenecek bir durum yok.
Para onlardan çıkıyorsa ve istediğimiz yerden alacağız diyorsa bir şey demeye hakkınız yok.
Minnet etmeden alin.
Eşime git kredi çek dedim bankada olanın üstüne biz alırız dedim istediğimiz yerden, bakalım hangi yüzle gelecekler
Eşya alırken de böyle olmıştu, kv kendi beğendiğini almadım diye bana surat yapmıştı, oysa yatakodasını ben kendi paramla aldığım halde !Eşinizi ikna edene kadar; her iki evden de vazgeçin.
Eşiniz zaten her iki tarafı da dinlemeyeceğim demiş.
Bu ev meselesi dillendirildikçe; içinden çıkılmaz bir hal alacak. Eşiniz daha çok diretecek.. Sonu büyük kavgalarla olacak.
Acele etmeyin bence..
Eşime dışardan bak ailene diyince bana hak veriyor şu hareketlerini onaylamıyorum diyor ama atıp satamam diyor allahtan esim onlar benim anam babam diye daçmalamıyor gayet medenibacim baska bi yorumda da ogluna aliyo evi bana mi aliyo dedin, kadin sana ne oglumun evine geldim ben dicek sana ne dicen o zaman
bence sakinles önce, esinde bi sakinlessin ev konusunda acele etmeyin. belli ki sorunlu insanlar, ama bunlar sorunlu deyince esin aaaa evet sorunluymus ailem demez. bosa kendini yipratma sakin kalmaya calis
Gayet iyiyim :)Gelir zaten o yüzle bide bacak bacak atar, eşime bile sormuyor siz iyimisiniz? Size alacağız diyor kendimize alacağız isterseniz siz oturun değil !
Eşya alırken de böyle olmıştu, kv kendi beğendiğini almadım diye bana surat yapmıştı, oysa yatakodasını ben kendi paramla aldığım halde !
Sizin kredi faizlerinden haberiniz var mı?Eşime git kredi çek dedim bankada olanın üstüne biz alırız dedim istediğimiz yerden, bakalım hangi yüzle gelecekler
Sanırım yok :)))Sizin kredi faizlerinden haberiniz var mı?
Valla eşya mevzusunu vs bilmem.Eşya alırken de böyle olmıştu, kv kendi beğendiğini almadım diye bana surat yapmıştı, oysa yatakodasını ben kendi paramla aldığım halde !
Zaten belli paramız var hepsini kredi çek değil belli bi miktar,Sizin kredi faizlerinden haberiniz var mı?
Misafirlige mi gelecekler hangi yuzle?Eşime git kredi çek dedim bankada olanın üstüne biz alırız dedim istediğimiz yerden, bakalım hangi yüzle gelecekler
Ama heralde biz ev alacağız dersiniz değil mi, size ev alacağız değil ?Parayi kim verecekse o istedigi yerden alir tabii ki. Ben de oglumun karisinin keyfine gore ev almam sahsen,evi istedigim yerden alirim,begenmeyen bir zahmet para harcasin kendi evini kendi alsin derim
Bi de bacak bacak üstüneMisafirlige mi gelecekler hangi yuzle?
Evi alip kullanma hakkini size veriyorlar ama?Ama heralde biz ev alacağız dersiniz değil mi, size ev alacağız değil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?