Ev mevzusu yeter?

O haklı değil biz ev alacağız şurdan dese biz sormayız bile nerden alacaksınız kim oturacak bizene deriz, ama size ev alacağız beğenin diyip beğenince yok biz teyzelere yakın bakcaz diyemez, ben oturmam biliyor
Demisse sen de oturma :))
Kulaginizdan çekip zorla mı oturtuyorlar Hasbinallah.

Sanırım sonradan aklına başkaları girdi, çünkü beğenin diye bize bırakıp birden değişmenin başka açıklaması yok, kendileri bilir, beni anladığınız için teşekkür ederim

Sanırım sonradan aklına başkaları girdi, çünkü beğenin diye bize bırakıp birden değişmenin başka açıklaması yok, kendileri bilir, beni anladığınız için teşekkür ederim

bak kuzum cevremdeki kaynanalar zaten seninkiler gibi.

evi var oglumun ev alcam ben onlara gelinimiz rahat eder diye konusurlar hep.

sonra kendi kendilerine gaza gelirler ya da baskalari gaza getirir. olay farkli yerlere cekilir. en alakasiz sensin ama sen suclu olursun.

çünkü sana baska disari baska konusur.
sen haklisin ama ben eve falan degil de böyle kendini ortada bırakılmış halde bulmana sinir oldum. uzuldum de senin adina çünkü zaten belli minnet edeyim demiyosun. ille alacak demiyosun

birak kocan ugrassin cunku oglu sirt dönmeden değişmez. hatta o zaman bile sen suclu olcaksin. oglumla arami bozdu ev yuzunden dicek. sen hic bisey olmamis gibi kaldigin yerden devam et hayatina

Aynen öyle ben asla eşimle ailesinin arasına girmek istemiyorum, benimle sorunları olsa bile o onların oğlu, onunda ailesi, ben nasıl ailemi seviyorsam eşimde seviyordur, huzursuzluk istemiyorum ama hep hakkımızda karar çoktan verilmiş olarak aranıyorum, kendileri yazıp çiziyor sonra benden cevap bekliyorlar, ne dememi bekliyorsun evet dememden başka, hayır deyince kaka gelin oluyorum, benim hayır deme hakkımı kimse elimden alamaz, mesafeyi iyi ayarlayıp bu böyle gidecek yapacak birşey yok

Bende zaten oturmayacağım, bu Arada Bursa’dan mısın diye kim sordu bilmiyorum, İzmirdeyiz

koca izmir de teyzelerin orası dışında ev mi yokmuş

net olun

sen bize mi ev alacaksın kendine mi deyin

size alacaksa sizin de fikrinizi sorsun yok kendine alacaksa güle güle kardeşleri ile otursun

yalnız konu kv de den çok eşin

neden o anlamıyormuş

yıllar önce bir ev aldık o zaman durumumuz ona yetiyordu sonra sattık

bir süre kirada oturduk sonra tekrar aldık

şimdi sıkılırsak yine satar yine alırız

kv dem ne anlar benim oturacağım semtten önceliklerimden

örneğin ben etrafında bol kreş okul vs olan semt istedim

kv dedi ki ama buralarda hastane yok, bizim orası hastaneye yürüme mesafesinde

sonra düşündük kadın haklı

ne yapsın kreşi, okulu o yaşı gereği hastaneye yakın ev istiyor ben de ileride olacak çocuğumu düşünüp kreşi okulu kurs etkinlik vs hesaplarım

yani herkes kendi bilgi ve hayat deneyimine ihtiyacına göre değerlendiriyor konuyu siz de evli iki yetişkin olarak kendi ihtiyaçlarını değerlendirin net olarak iletin karşı tarafa ,

yani alınan ev, ona yakın buna uzak, o gelir bu gider gibi kriterlerden çokkkk daha önemli kriterler olmalı

Ağzınıza sağlık, dediğim gibi tek dertleri teyzelere yakın mahalle olması, şöyle diyim eşim teyzelerinin çocuklarına kuzen vs der halalarınınkine demez bile, öyle yetiştirilmiş, kp çok sessiz, oysa halaları falan çok şeker, birde hayatımızı hep teyzeler üstüne kurmak istiyor, onlar ne yaparsa oraya gitmek sürekli onlarla olmamız, onlar dışında kimseyi takmamız, belki çok sorun olmasa bile bunlar yüzünden istemiyorum o mahalleyi.

aynen öyle canım napcaksin işte

Allah sabır versin. bile bile insanin bam teline basiyolar zaten hep

aynen öyle canım napcaksin işte

Allah sabır versin. bile bile insanin bam teline basiyolar zaten hep
Kv bana ben neysem teyzelerde o diyor, 6 kardeşler, istisnasız her olayda çoluk çocuk ellerinde her yere koşarlar, düzgün muhabbet bile edilmiyor sadece kendi bildikleri konuları konuşuyorlar, ben değil ailem akrabalarımda diyor, onlarla muhabbet bile edilmiyor oturduğun zaman diyor, oysa halaları halacım halacım diye geziyor eşimle benim pesimde, kv kendi ailesini üstün tutup eşinin ailesiyle görüşmüyor, bizede dayatıyor, aynısını ben yapsam ne ailesinden koparmadığım kalır ne birşey.

gidin beğendiğiniz evi tutun.akraba mahallesiymiş yok ya yedik.tutun tuttuk deyin.siz oturacaksınız o evde kv-kp değil.

ben olsam hep halalari onlarin çocukları davet ederdim evime onlar cagirinca da kosa kosa giderdim
pislige pislik yapmak lazim bazen

benim kv nin tarafi da oyle. anlamıyorum bile bazen. ne diyolar, ne konusuyolar, kafa baska diyarlara goc etmis oluyo cunku

sen zaten herseyin farkindasin biraz daha zaman gecsin daha da rahatlicaksin.

Sanırım onları beğenmiyor, halaları kapalı ama çok düzgün insanlar, veya ne yaşadı kp in ailesiyle bilmiyorum omları sevmiyor, üstüne senin kaynanan teyzenler diyor bana, tmam onlarda akraba gelsinler ağırlarım ama bu denli üstüme çıkarılmaya çalışılması beni rahatsız ediyor, ama anlamıyor yetmezmiş gibi onların mahallesinde ev demez mi.

demekki kaynana uydum akilli gazla calisan bi kadin

kendi tarafi farkında olduğu için gaz verdikce vermisler, kv de herkesle kotu olup onlara kul kole olmus

bazi insan oyledir. sen ona iyi de diye yapmadigi kalmaz. hep iyi ustun gibi davranirsan her istedigini yaptirirsin. biraz da böyle gozlemle. en azından kendi kardeslerinin kanini emmesine izin vermez belki

edit: imla

Aynı benim kaynana kaypd öyle yaptı aylarca

Sonra aslında onların istemediği bir yerden aldik onlara ne yaaa : p

Akrabalarla iç içe olsanız ne olacak peki? her teyze ayrı ayrı kaynanalik mi yapacak? Insanları bi rahat bırakmıyorlar ya. Eski kafalı ben ne dersem o olacak diyen insanlara hiç tahammülüm yok. Bana biri bir şeyi dikte etse mantıklı bile gelse kabullenmem yapmam.
Bizim de aynı mahallede bir iki akraba var. Kimseyle görüşmüyoruz. Ilk başta bayramda seyranda laf sokacak gibi oldular. Kayinvalidem savundu sağolsun işi gücü var yoruluyorlar diye. Bir iki defa evime geldiler. Allahım hiç mi bir ortak muhabbet konusu olmaz. Evime gelip kendi aralarında konuştular ben de çaylarını verip kenarda oturdum. Noldu daha kimse gelmedi. Benim de bir suçum yok yani. Ortak bir geçmişi, yasanmislgi olmayan insanlar görüşüp ne yapacak. Zoraki ilişki kuramam kimseyle. Size bir tavsiye vermek isterdim ama eşiniz ailesine bu imkanı verdiği için işiniz zor. Bu tarz konular kavga ile de çözümlenmiyor. çünkü erkekler çok basit beyinli varlıklar ne konuda olursa olsun ses yükselince hemen savunmaya geçerler. sessiz sakin ılımlı ama kararlı olun. Ne kuracağınız evi ne görüşeceğimiz kimseyi sizden başka kimse seçemez!

Bu yaştan sonra değişeceğini sanmıyorum, sorun üstüme çıkarılmaya çalışılması, ben kendi ailemi kendi hayatımda yeri gelince söz sahibi yapmışım, neden onun kardeşlerini yapayım, bana diş geçiremediği için kaka gelin oldum, bir kere beni tebrik etmedi sen çalışıp herşeyini aldın demedi, kızım demedi, ama eşim sağolsun onların tarafına geçip evet teyzemlere şöyle yap demedi, aksine rahatsızsan görüşme diyor

İyi de onlara ne ? Biz ev tutacağımız zaman fikirlerini bile sormamıştık kimsenin. Ki benim kocam da çok aileci ama bu kadarını o bile yapmadı yani .

benim babam 60 yaşında daha yeni ayikti bazi seyleri

ama tabiki nasil rahatsan öyle yap

esinle iyi olduktan sonra onemli degil gerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…