- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.400
- 1.123
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Demisse sen de oturma :))O haklı değil biz ev alacağız şurdan dese biz sormayız bile nerden alacaksınız kim oturacak bizene deriz, ama size ev alacağız beğenin diyip beğenince yok biz teyzelere yakın bakcaz diyemez, ben oturmam biliyor
Sanırım sonradan aklına başkaları girdi, çünkü beğenin diye bize bırakıp birden değişmenin başka açıklaması yok, kendileri bilir, beni anladığınız için teşekkür ederimiste bilerek yapiyo, klasik cektiren kaynana modeli. siz onun sözüne guvenmeyin. size öyle der. baskasina bak hic demedigi halde kendi kendilerine bakiyolar der.
bi insan fesatsa sinirlendikce sizi haksiz cikarir. onlar huzursuzlukla besleniyo.
disardan herkeste burdaki arkadaslar gibi düşünür. icini siz biliyosunuz. disardan bakinca o kendini saglama alip hakli dedirtecek sekilde gardini almis
Bende zaten oturmayacağım, bu Arada Bursa’dan mısın diye kim sordu bilmiyorum, İzmirdeyizDemisse sen de oturma :))
Kulaginizdan çekip zorla mı oturtuyorlar Hasbinallah.
Sanırım sonradan aklına başkaları girdi, çünkü beğenin diye bize bırakıp birden değişmenin başka açıklaması yok, kendileri bilir, beni anladığınız için teşekkür ederim
Aynen öyle ben asla eşimle ailesinin arasına girmek istemiyorum, benimle sorunları olsa bile o onların oğlu, onunda ailesi, ben nasıl ailemi seviyorsam eşimde seviyordur, huzursuzluk istemiyorum ama hep hakkımızda karar çoktan verilmiş olarak aranıyorum, kendileri yazıp çiziyor sonra benden cevap bekliyorlar, ne dememi bekliyorsun evet dememden başka, hayır deyince kaka gelin oluyorum, benim hayır deme hakkımı kimse elimden alamaz, mesafeyi iyi ayarlayıp bu böyle gidecek yapacak birşey yokbak kuzum cevremdeki kaynanalar zaten seninkiler gibi.
evi var oglumun ev alcam ben onlara gelinimiz rahat eder diye konusurlar hep.
sonra kendi kendilerine gaza gelirler ya da baskalari gaza getirir. olay farkli yerlere cekilir. en alakasiz sensin ama sen suclu olursun.
çünkü sana baska disari baska konusur.
sen haklisin ama ben eve falan degil de böyle kendini ortada bırakılmış halde bulmana sinir oldum. uzuldum de senin adina çünkü zaten belli minnet edeyim demiyosun. ille alacak demiyosun
birak kocan ugrassin cunku oglu sirt dönmeden değişmez. hatta o zaman bile sen suclu olcaksin. oglumla arami bozdu ev yuzunden dicek. sen hic bisey olmamis gibi kaldigin yerden devam et hayatina
Bende zaten oturmayacağım, bu Arada Bursa’dan mısın diye kim sordu bilmiyorum, İzmirdeyiz
Ağzınıza sağlık, dediğim gibi tek dertleri teyzelere yakın mahalle olması, şöyle diyim eşim teyzelerinin çocuklarına kuzen vs der halalarınınkine demez bile, öyle yetiştirilmiş, kp çok sessiz, oysa halaları falan çok şeker, birde hayatımızı hep teyzeler üstüne kurmak istiyor, onlar ne yaparsa oraya gitmek sürekli onlarla olmamız, onlar dışında kimseyi takmamız, belki çok sorun olmasa bile bunlar yüzünden istemiyorum o mahalleyi.koca izmir de teyzelerin orası dışında ev mi yokmuş
net olun
sen bize mi ev alacaksın kendine mi deyin
size alacaksa sizin de fikrinizi sorsun yok kendine alacaksa güle güle kardeşleri ile otursun
yalnız konu kv de den çok eşin
neden o anlamıyormuş
yıllar önce bir ev aldık o zaman durumumuz ona yetiyordu sonra sattık
bir süre kirada oturduk sonra tekrar aldık
şimdi sıkılırsak yine satar yine alırız
kv dem ne anlar benim oturacağım semtten önceliklerimden
örneğin ben etrafında bol kreş okul vs olan semt istedim
kv dedi ki ama buralarda hastane yok, bizim orası hastaneye yürüme mesafesinde
sonra düşündük kadın haklı
ne yapsın kreşi, okulu o yaşı gereği hastaneye yakın ev istiyor ben de ileride olacak çocuğumu düşünüp kreşi okulu kurs etkinlik vs hesaplarım
yani herkes kendi bilgi ve hayat deneyimine ihtiyacına göre değerlendiriyor konuyu siz de evli iki yetişkin olarak kendi ihtiyaçlarını değerlendirin net olarak iletin karşı tarafa ,
yani alınan ev, ona yakın buna uzak, o gelir bu gider gibi kriterlerden çokkkk daha önemli kriterler olmalı
Aynen öyle ben asla eşimle ailesinin arasına girmek istemiyorum, benimle sorunları olsa bile o onların oğlu, onunda ailesi, ben nasıl ailemi seviyorsam eşimde seviyordur, huzursuzluk istemiyorum ama hep hakkımızda karar çoktan verilmiş olarak aranıyorum, kendileri yazıp çiziyor sonra benden cevap bekliyorlar, ne dememi bekliyorsun evet dememden başka, hayır deyince kaka gelin oluyorum, benim hayır deme hakkımı kimse elimden alamaz, mesafeyi iyi ayarlayıp bu böyle gidecek yapacak birşey yok
Kv bana ben neysem teyzelerde o diyor, 6 kardeşler, istisnasız her olayda çoluk çocuk ellerinde her yere koşarlar, düzgün muhabbet bile edilmiyor sadece kendi bildikleri konuları konuşuyorlar, ben değil ailem akrabalarımda diyor, onlarla muhabbet bile edilmiyor oturduğun zaman diyor, oysa halaları halacım halacım diye geziyor eşimle benim pesimde, kv kendi ailesini üstün tutup eşinin ailesiyle görüşmüyor, bizede dayatıyor, aynısını ben yapsam ne ailesinden koparmadığım kalır ne birşey.aynen öyle canım napcaksin işte
Allah sabır versin. bile bile insanin bam teline basiyolar zaten hep
Kv bana ben neysem teyzelerde o diyor, 6 kardeşler, istisnasız her olayda çoluk çocuk ellerinde her yere koşarlar, düzgün muhabbet bile edilmiyor sadece kendi bildikleri konuları konuşuyorlar, ben değil ailem akrabalarımda diyor, onlarla muhabbet bile edilmiyor oturduğun zaman diyor, oysa halaları halacım halacım diye geziyor eşimle benim pesimde, kv kendi ailesini üstün tutup eşinin ailesiyle görüşmüyor, bizede dayatıyor, aynısını ben yapsam ne ailesinden koparmadığım kalır ne birşey.
Sanırım onları beğenmiyor, halaları kapalı ama çok düzgün insanlar, veya ne yaşadı kp in ailesiyle bilmiyorum omları sevmiyor, üstüne senin kaynanan teyzenler diyor bana, tmam onlarda akraba gelsinler ağırlarım ama bu denli üstüme çıkarılmaya çalışılması beni rahatsız ediyor, ama anlamıyor yetmezmiş gibi onların mahallesinde ev demez mi.ben olsam hep halalari onlarin çocukları davet ederdim evime onlar cagirinca da kosa kosa giderdim
pislige pislik yapmak lazim bazen
benim kv nin tarafi da oyle. anlamıyorum bile bazen. ne diyolar, ne konusuyolar, kafa baska diyarlara goc etmis oluyo cunku
sen zaten herseyin farkindasin biraz daha zaman gecsin daha da rahatlicaksin.
Harika söyledinizgidin beğendiğiniz evi tutun.akraba mahallesiymiş yok ya yedik.tutun tuttuk deyin.siz oturacaksınız o evde kv-kp değil.
Sanırım onları beğenmiyor, halaları kapalı ama çok düzgün insanlar, veya ne yaşadı kp in ailesiyle bilmiyorum omları sevmiyor, üstüne senin kaynanan teyzenler diyor bana, tmam onlarda akraba gelsinler ağırlarım ama bu denli üstüme çıkarılmaya çalışılması beni rahatsız ediyor, ama anlamıyor yetmezmiş gibi onların mahallesinde ev demez mi.
Aynı benim kaynana kaypd öyle yaptı aylarcaBiliyorsunuz biz ev bakıyorduk, bir ev bulmuştum eşim bakmak istememişti zorla götürmüştüm, o evi beğendik herşey iyi dedik yarın kv arıyor kp o evi beğenmedi diyor, biz beğendik diyorum cevabı valla kp beğenmedi, ardından ne bana ne eşime soruyor akrabalarına yakın bir ev varmış(kendi akrabaları kardeşleri) o mahalleden bakacağım diyor, bende eşimin üzerine atıp o istemiyor ordan dedim, merak etme gelmezler sana diyor, şaka gibi, delirdim sinirim tavan yaptı ne yapacağım
Bu yaştan sonra değişeceğini sanmıyorum, sorun üstüme çıkarılmaya çalışılması, ben kendi ailemi kendi hayatımda yeri gelince söz sahibi yapmışım, neden onun kardeşlerini yapayım, bana diş geçiremediği için kaka gelin oldum, bir kere beni tebrik etmedi sen çalışıp herşeyini aldın demedi, kızım demedi, ama eşim sağolsun onların tarafına geçip evet teyzemlere şöyle yap demedi, aksine rahatsızsan görüşme diyordemekki kaynana uydum akilli gazla calisan bi kadin
kendi tarafi farkında olduğu için gaz verdikce vermisler, kv de herkesle kotu olup onlara kul kole olmus
bazi insan oyledir. sen ona iyi de diye yapmadigi kalmaz. hep iyi ustun gibi davranirsan her istedigini yaptirirsin. biraz da böyle gozlemle. en azından kendi kardeslerinin kanini emmesine izin vermez belki
edit: imla
Bu yaştan sonra değişeceğini sanmıyorum, sorun üstüme çıkarılmaya çalışılması, ben kendi ailemi kendi hayatımda yeri gelince söz sahibi yapmışım, neden onun kardeşlerini yapayım, bana diş geçiremediği için kaka gelin oldum, bir kere beni tebrik etmedi sen çalışıp herşeyini aldın demedi, kızım demedi, ama eşim sağolsun onların tarafına geçip evet teyzemlere şöyle yap demedi, aksine rahatsızsan görüşme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?