- 30 Aralık 2009
- 23.915
- 96.311
- 1.123
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Yoo onu da diyebilir.Ama heralde biz ev alacağız dersiniz değil mi, size ev alacağız değil ?
TovbestBi de bacak bacak üstüne
De mi nasıl bi densizlikse parasını ödediğin evde bacak bacak üstüne atıyorsun ahdhajxbsbab ne ayıp !Tovbest
Senin derdin ne? Laftan anlamıyor musun? Sana açıklamamı yapacağım? Onun derdi teyzelerine yakın ev almak sen hala yok istediği yerden alırYoo onu da diyebilir.
Size ev alacağız ama buradan bitti kisa ve oz.
Ahahha :))Senin derdin ne? Laftan anlamıyor musun? Sana açıklamamı yapacağım? Onun derdi teyzelerine yakın ev almak sen hala yok istediği yerden alır
Zaten takmıyorum artık ben kendi bildiğimi yapıyorum he he diyorum.benimki de aynısını yaptı, kaynanalarin geneli boyle. bana kuzenim onlar degismiyo samdan sen kafana takmamayi ogreniyosun, bugun böyle anlatip uzuldugun seylere yarin basina gelse aman deyip geciceksin demisti.
gercekten neler neler oluyo da takmamaya baslayinca rahatliyo insan. o zaman kuzenimi anlamamistim sacmaliyo diye dusunmustum. ama gercekten hakliymis takmamak icin cabala onlari
valla degmez onlar icin sinirlenip üzüldüğün bi saniyeye bile...
Alla alla cok degisik bakis acilari var ya. Oglum icin cidden uzuluyorum,dusunsene ev alacagim ama gelin semt begenmeyecek. Ogluma acik acik soylerim hadi cocugum git hanimin nerden istiyorsa ver parasini al diye, napayim?De mi nasıl bi densizlikse parasını ödediğin evde bacak bacak üstüne atıyorsun ahdhajxbsbab ne ayıp !
Eşinize sarın belli ki ilgisizsiniz ilgi arıyorsunuz, sen öyle yaparsın hadiAhahha :))
Gayet mantıklı
Evi ben alıyorsam istersem alt katimi alır oğluma da size aldım derim :)
Geline ne yahu ?
Valla oğlum yok bak kızım var.Alla alla cok degisik bakis acilari var ya. Oglum icin cidden uzuluyorum,dusunsene ev alacagim ama gelin semt begenmeyecek. Ogluma acik acik soylerim hadi cocugum git hanimin nerden istiyorsa ver parasini al diye, napayim?
Oğlunla gelininin beğendiği evi bırakıp akrabalarının mahallesinden ev bakarsın sende, hadiAlla alla cok degisik bakis acilari var ya. Oglum icin cidden uzuluyorum,dusunsene ev alacagim ama gelin semt begenmeyecek. Ogluma acik acik soylerim hadi cocugum git hanimin nerden istiyorsa ver parasini al diye, napayim?
Yinemi belli ettim eşimden yana goremedigim ilgisizliği (!)Eşinize sarın belli ki ilgisizsiniz ilgi arıyorsunuz, sen öyle yaparsın hadi
Bursali misiniz hemsire? Evin semti neresi merak ettim. Ev kac lira? Siz calisiyor musunuz? Esinizle beraber toplam geliriniz nedir? Neden evi kendi paranizla almiyorsunuz? Bunlar daha onemli bence.Eşinize sarın belli ki ilgisizsiniz ilgi arıyorsunuz, sen öyle yaparsın hadi
Hadi derken? Biraz daha kibar olmalisiniz. En azindan site kurallari acisindan degil mi?Oğlunla gelininin beğendiği evi bırakıp akrabalarının mahallesinden ev bakarsın sende, hadi
İşte böyle konuya gelip bacak bacak üstüne atarsak kovuluruz.Bursali misiniz hemsire? Evin semti neresi merak ettim. Ev kac lira? Siz calisiyor musunuz? Esinizle beraber toplam geliriniz nedir? Neden evi kendi paranizla almiyorsunuz? Bunlar daha onemli bence.
Bir de actigimiz konuda insanlari terslemeyelim,fikir aliyorsunuz ve kaba davranmamalisiniz insanlara
Eşime dışardan bak ailene diyince bana hak veriyor şu hareketlerini onaylamıyorum diyor ama atıp satamam diyor allahtan esim onlar benim anam babam diye daçmalamıyor gayet medeni
Zaten takmıyorum artık ben kendi bildiğimi yapıyorum he he diyorum.
O haklı değil biz ev alacağız şurdan dese biz sormayız bile nerden alacaksınız kim oturacak bizene deriz, ama size ev alacağız beğenin diyip beğenince yok biz teyzelere yakın bakcaz diyemez, ben oturmam biliyorzaten erkekler normal zamanda hep kabul eder esiyle kötü olmamak icin.
ama is çözüme ya da icraata gelince ufaktan ufaktan yan cizmeye basliyolar. en son kuyruklari sıkışınca "ailem onlar benim"/ "ama karim haklı" moduna giriyolar. o da iste erkekten erkege degisiyo hangisini sececegi
burda kimse aslinda sana kötü bişey demiyo oldugun durumu ben anlıyorum ama hep boyle yaparlar zaten. kv denin acisindan kv hakli. o ben diye bakiyo oglum gelinim diye bakmiyo olaya
Tesekkür ederim canımen iyisini yapiyosun, ama bosuna sinirlenme de onlar icin degmez cidden
birak esin biksin o ugrassin, sen ne diye dert edincen kendine
O haklı değil biz ev alacağız şurdan dese biz sormayız bile nerden alacaksınız kim oturacak bizene deriz, ama size ev alacağız beğenin diyip beğenince yok biz teyzelere yakın bakcaz diyemez, ben oturmam biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?