Ev mevzusu yeter?

Senin derdin ne? Laftan anlamıyor musun? Sana açıklamamı yapacağım? Onun derdi teyzelerine yakın ev almak sen hala yok istediği yerden alır
Ahahha :))
Gayet mantıklı
Evi ben alıyorsam istersem alt katimi alır oğluma da size aldım derim :)
Geline ne yahu ?

Zaten takmıyorum artık ben kendi bildiğimi yapıyorum he he diyorum.

De mi nasıl bi densizlikse parasını ödediğin evde bacak bacak üstüne atıyorsun ahdhajxbsbab ne ayıp !
Alla alla cok degisik bakis acilari var ya. Oglum icin cidden uzuluyorum,dusunsene ev alacagim ama gelin semt begenmeyecek. Ogluma acik acik soylerim hadi cocugum git hanimin nerden istiyorsa ver parasini al diye, napayim?

Alla alla cok degisik bakis acilari var ya. Oglum icin cidden uzuluyorum,dusunsene ev alacagim ama gelin semt begenmeyecek. Ogluma acik acik soylerim hadi cocugum git hanimin nerden istiyorsa ver parasini al diye, napayim?
Valla oğlum yok bak kızım var.
Evlendiğinde eşinin ailesi ev alacaksa aynen bu dediğimi derim ona da.
Ha kızım oturmak istemiyorsa oturmasın.
Ama kendi emeği olmadan alınacak eve laga luga edemez.
Oğlan anası olsam gelinim alacagim ev üzerinden benimle pazarlığa girisse sen kimsin ya derim yani :)

Oğlunla gelininin beğendiği evi bırakıp akrabalarının mahallesinden ev bakarsın sende, hadi

Eşinize sarın belli ki ilgisizsiniz ilgi arıyorsunuz, sen öyle yaparsın hadi
Bursali misiniz hemsire? Evin semti neresi merak ettim. Ev kac lira? Siz calisiyor musunuz? Esinizle beraber toplam geliriniz nedir? Neden evi kendi paranizla almiyorsunuz? Bunlar daha onemli bence.

Bir de actigimiz konuda insanlari terslemeyelim,fikir aliyorsunuz ve kaba davranmamalisiniz insanlara

İşte böyle konuya gelip bacak bacak üstüne atarsak kovuluruz.
Ben gidiyorum, hıh !!!

Eşime dışardan bak ailene diyince bana hak veriyor şu hareketlerini onaylamıyorum diyor ama atıp satamam diyor allahtan esim onlar benim anam babam diye daçmalamıyor gayet medeni

zaten erkekler normal zamanda hep kabul eder esiyle kötü olmamak icin.

ama is çözüme ya da icraata gelince ufaktan ufaktan yan cizmeye basliyolar. en son kuyruklari sıkışınca "ailem onlar benim"/ "ama karim haklı" moduna giriyolar. o da iste erkekten erkege degisiyo hangisini sececegi

burda kimse aslinda sana kötü bişey demiyo oldugun durumu ben anlıyorum ama hep boyle yaparlar zaten. kv denin acisindan kv hakli. o ben diye bakiyo oglum gelinim diye bakmiyo olaya

O haklı değil biz ev alacağız şurdan dese biz sormayız bile nerden alacaksınız kim oturacak bizene deriz, ama size ev alacağız beğenin diyip beğenince yok biz teyzelere yakın bakcaz diyemez, ben oturmam biliyor

O haklı değil biz ev alacağız şurdan dese biz sormayız bile nerden alacaksınız kim oturacak bizene deriz, ama size ev alacağız beğenin diyip beğenince yok biz teyzelere yakın bakcaz diyemez, ben oturmam biliyor

iste bilerek yapiyo, klasik cektiren kaynana modeli. siz onun sözüne guvenmeyin. size öyle der. baskasina bak hic demedigi halde kendi kendilerine bakiyolar der.

bi insan fesatsa sinirlendikce sizi haksiz cikarir. onlar huzursuzlukla besleniyo.

disardan herkeste burdaki arkadaslar gibi düşünür. icini siz biliyosunuz. disardan bakinca o kendini saglama alip hakli dedirtecek sekilde gardini almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…