- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Yakın istiyoruz diyorlarNe cesaretle sizin ortak beğendiniz eve yorumda bulunabiliyorlar, demekki eşin pasif. Benim eşime ben hariç hiçbir Allah in kulu karışamaz karıştırmaz. Benim üzülmeme dayanamaz bence eşin ile açık konuş canım
Sorun hala devam ediyor, açıkça onlara yakın istemediğimi söylediğim zaman kv surat asıyor 2 gün konuşmuyor, eşimde ilk defa bana bağardı, hala ev bulunmadı hala benim bulduğum her ev çevresi kötü deniyorMerhaba, bu filmi daha önce birebir yaşamış biri olarak sizi uyarmayı vicdanen görev bilirim. Sakın! Sakın! Hayatınıza burunlarıni sokmalarına müsade etmeyin. Aynı benim kp. Ev alacağımız zaman muhiti toptan katil ve hırsız ilan etmişti ne rezillikler çıkardı istediğiniz evi bulamadığımız da dört köşe oldu. Niyeti onun istediği evi almamızdı. Istediğimiz evi aldık çok memnunum hiç bir adli vaka yaşamadık 4 yıldır. Olada bilir her şey insanlar için. Ama inanın bir şeye o koca burunları girince hepsine girmek istiyor. Taviz ermeyin devami hep can sıkıcı oluyor.
Çünkü istemediğim şeye hayır diyorum ve insanların işine gelmiyorCanınızı sıkmış olmayayım ama siz buraya daha çok kayınvalide eş konusu açacaksınız gibi görünüyor
Hala anlamadım, madem tamam ev istemiyorum diyin. Siz de hem pastam dursun hem karnım doysun diyorsunuz.Çünkü istemediğim şeye hayır diyorum ve insanların işine gelmiyor
Ben istemiyorum desem bile eşim çıkacak bana bağlı değil yaniHala anlamadım, madem tamam ev istemiyorum diyin. Siz de hem pastam dursun hem karnım doysun diyorsunuz.
O zaman eşiniz sizi dinlemeyecek yapıda demek ki istediğiniz evi aldırmaniz da zor. En azından evden çıkmam, ev falan istemiyorum diyin belki ciddi olduğunuzu anlar. Su an iki tarafı da istediğini yaptırmaya çalışan keçi gibi görüyordur o.Ben istemiyorum desem bile eşim çıkacak bana bağlı değil yani
Normalde öyle değil ama bu konuda dinlemiyor, aslında dinlemiyor değil gidiyor bakıyor beğeniyor ama illaki bir sorun çıkıyor çevre çok kötü diye ben anlamadım bu ülkede polis yokmu çevre kötüyse, ayrıyetten senin istemediğin yerden almam diyor, ben annemle konuşurum dedi konuştu heralde kv bişey olmamış gibi devam ediyor, birşeyi istemediğinden dolayı istemiyorum diyememek nasıl birşeydir ben kendi ailemde görmedim bunuO zaman eşiniz sizi dinlemeyecek yapıda demek ki istediğiniz evi aldırmaniz da zor. En azından evden çıkmam, ev falan istemiyorum diyin belki ciddi olduğunuzu anlar. Su an iki tarafı da istediğini yaptırmaya çalışan keçi gibi görüyordur o.
En baştan böyle yapmanız iyi. Müdahale edemeyeceklerini anlasinlarÇünkü istemediğim şeye hayır diyorum ve insanların işine gelmiyor
Nişanlandığımdan beri böyle yaptım ama bir türlü durmuyorlarEn baştan böyle yapmanız iyi. Müdahale edemeyeceklerini anlasinlar
Senin kaynanan teyzenler mi diyor? O nasıl laf ya hu Hayırdır anne kayinbabam kaciniza kocalik yapti deSanırım onları beğenmiyor, halaları kapalı ama çok düzgün insanlar, veya ne yaşadı kp in ailesiyle bilmiyorum omları sevmiyor, üstüne senin kaynanan teyzenler diyor bana, tmam onlarda akraba gelsinler ağırlarım ama bu denli üstüme çıkarılmaya çalışılması beni rahatsız ediyor, ama anlamıyor yetmezmiş gibi onların mahallesinde ev demez mi.
Bayılır o zaman , hasta cunkuSenin kaynanan teyzenler mi diyor? O nasıl laf ya hu Hayırdır anne kayinbabam kaciniza kocalik yapti de
Sen daha önce bayil??Bayılır o zaman , hasta cunku
Ben vicdanlı biriyim yaSen daha önce bayil??
Biliyorsunuz biz ev bakıyorduk, bir ev bulmuştum eşim bakmak istememişti zorla götürmüştüm, o evi beğendik herşey iyi dedik yarın kv arıyor kp o evi beğenmedi diyor, biz beğendik diyorum cevabı valla kp beğenmedi, ardından ne bana ne eşime soruyor akrabalarına yakın bir ev varmış(kendi akrabaları kardeşleri) o mahalleden bakacağım diyor, bende eşimin üzerine atıp o istemiyor ordan dedim, merak etme gelmezler sana diyor, şaka gibi, delirdim sinirim tavan yaptı ne yapacağım
en güzelini yapmışsınız mecburenGeçen sene evlenmeden önce ev bakıyoruz eşimle, tabi baktığımız beğendiğimiz evlere aileleri de götürdük.
Abartısız her eve bir kulp buldular.
Baktık ki böyle olmayacak..
Gittik evimizi beğendik satın aldık tapuyu üstümüze geçirdikten sonra gösterdik evi.:)
Gidin evinizi beğenin hangisi içinize sinerse tutun. Siz oturacaksınız, kimseyi karıştırmayın.
Tatlim bak kabul etmiyorsun kızıyorsun ama arkadaşlar hakli.. Evin parasini kayinvaliden verecekse karışma hakkina da sahip
Ama bence düşme bu oyuna, hatta yardım dahi kabul etme yarin bunun adi evi biz aldık olur. Oldum olası akrabalarla icice olmayi sevmem, hele ki sevmedigin bi akraba tipiymis hic gerek yok.. Teşekkür ederim anne biz hallederiz de, herkese uzak bi yerde huzurla yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?