Ev mevzusu yeter?

Sorun hala devam ediyor, açıkça onlara yakın istemediğimi söylediğim zaman kv surat asıyor 2 gün konuşmuyor, eşimde ilk defa bana bağardı, hala ev bulunmadı hala benim bulduğum her ev çevresi kötü deniyor

Canınızı sıkmış olmayayım ama siz buraya daha çok kayınvalide eş konusu açacaksınız gibi görünüyor

Ben istemiyorum desem bile eşim çıkacak bana bağlı değil yani
O zaman eşiniz sizi dinlemeyecek yapıda demek ki istediğiniz evi aldırmaniz da zor. En azından evden çıkmam, ev falan istemiyorum diyin belki ciddi olduğunuzu anlar. Su an iki tarafı da istediğini yaptırmaya çalışan keçi gibi görüyordur o.

Normalde öyle değil ama bu konuda dinlemiyor, aslında dinlemiyor değil gidiyor bakıyor beğeniyor ama illaki bir sorun çıkıyor çevre çok kötü diye ben anlamadım bu ülkede polis yokmu çevre kötüyse, ayrıyetten senin istemediğin yerden almam diyor, ben annemle konuşurum dedi konuştu heralde kv bişey olmamış gibi devam ediyor, birşeyi istemediğinden dolayı istemiyorum diyememek nasıl birşeydir ben kendi ailemde görmedim bunu

Tatlim bak kabul etmiyorsun kızıyorsun ama arkadaşlar hakli.. Evin parasini kayinvaliden verecekse karışma hakkina da sahip
Ama bence düşme bu oyuna, hatta yardım dahi kabul etme yarin bunun adi evi biz aldık olur. Oldum olası akrabalarla icice olmayi sevmem, hele ki sevmedigin bi akraba tipiymis hic gerek yok.. Teşekkür ederim anne biz hallederiz de, herkese uzak bi yerde huzurla yaşa

Senin kaynanan teyzenler mi diyor? O nasıl laf ya hu Hayırdır anne kayinbabam kaciniza kocalik yapti de

şey demek lazım bence : tamam ama bende sizin evi beğenmiyorum çok çirkin sizde çıkın ordan beraberce ev arayalım

Cumadan pazartesiyi düşündürecek kadar kötü bir konu.
Allah yardım etsin.
Biz buradan neler hissediyoruz.
Seni düşünmeyelim bile.

en güzelini yapmışsınız mecburen

bencede böyle yapacaklarsa maddi yardım etmesinler onlarin istedikleri yerdenolursa hayatiniz zehir olur kendi hayatiniz kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…