Ev mevzusu yeter?

Eşim öyle değil asla onlar yüzünden beni kırmaz kv yi destekleyip teyzelere şöyle yap böyle yap demez, hatta onlar cahil kusura bakma bile der, istersen görüşme der, hakkını yiyemem, eşimle hiç bir sorunum yok, kv teyzeleri tepeme çıkarmaya çalışıyor başka hiç bir akraba olmasın istiyor başka kimseyle konuşulmasın istiyor, benim akrabalarımla olunduğunda suratını aşıyor ben gelmeyim diyor, teyzelerle olununca şen şakrak, güzel evliliğimi bu sorunlarla bozuyor.

Eşinizin desteği çok önemli. Eğer arkanızda duruyorsa, aldığınız kararlara karıştırtmayın. Kapora verildi de diyebilirsiniz, eşiniz sorun çıkarmazsa.

Eşiniz "anneme böyle böyle demissin.." diye sizi darlamayacaksa kayinvalidenizle ciddi ve nazik bir konuşma gercekelstirin bence.
Benim ailem ve akrabalarımın gelmesine gitmesine kayinvalidem bir laf edemez. Sürekli gelen giden olsa eşim rahatsız olabilir ona amenna ama k validaye noluyor. Ben gelmeyim diyorsa da gelmesin ne güzel işte ortamı bozan biri olmaz. Gelmeyim demesine takılmayın hiç. Diğer türlü konularda ben yetişkin biriyim kiminle görüşeceğini bilirim diyin bence. Bunları güzelce konusmadiginizda bazı insanlar haddini aşıyor ve zamanla ilişkiler daha da kötüye gidiyor.

Çok garip valla. Oğlan 18 i yeni mi doldurmuş diyeceğim o yaşlar da bile erkek oluyorlar, benliklerini ifade ediyor, kim olduklarını kesfediyorlar. Çok mu arıyorsunuz bu olmamışları allah aşkına.

Ah kuzum ben bunu denedim, ne mi oldu ağladı, beni haksız duruma düşürdü, o yüzden konuşarak anlaşılmıyor, surat beş karış oluyor veya ağlıyor, kesinlikle karşıma alıp sorunu anlatayım demiyorum artık

Eşinizin desteği çok önemli. Eğer arkanızda duruyorsa, aldığınız kararlara karıştırtmayın. Kapora verildi de diyebilirsiniz, eşiniz sorun çıkarmazsa.
Eşim şuan ben o evi alacağım diye emlakçıya söylicem 3 gün beklicem sonra duruma göre orası olacak diyor, ben kendimi biraz geri çektim, eşime bıraktım.

acaba bizde ilerde evlenipte. kendi duzenini kurmaya calisan. ve ona engel olan kotu veli olacakmiyiz..

Merhaba, bu filmi daha önce birebir yaşamış biri olarak sizi uyarmayı vicdanen görev bilirim. Sakın! Sakın! Hayatınıza burunlarıni sokmalarına müsade etmeyin. Aynı benim kp. Ev alacağımız zaman muhiti toptan katil ve hırsız ilan etmişti ne rezillikler çıkardı istediğiniz evi bulamadığımız da dört köşe oldu. Niyeti onun istediği evi almamızdı. Istediğimiz evi aldık çok memnunum hiç bir adli vaka yaşamadık 4 yıldır. Olada bilir her şey insanlar için. Ama inanın bir şeye o koca burunları girince hepsine girmek istiyor. Taviz ermeyin devami hep can sıkıcı oluyor.

Oğullarına yardım ediyorlar satın almıyorlar. Paranın bir sınırı vardır o tutarı geçmiyorsa hiç bir şekilde karısamazlar. Bu insanları da anlamıyorum. Diretin bence istediginiz evi alın

Benim arkadaşımın kvsi kpi ev aldılar otursunlar diye. İki mahalle ötelerinden. E kendi paraları arkadaşıma soracak değillerdi. Şimdi kadın arkadaşımın evinden çıkmayacak nerdeyse. O yüzden bence siz de ev mev aldırmayın, ileride kendi paranızla alırsınız.

Evlendikten sonra ev değiştim 2 kez ikisinde de aynı şekilde karışmak istediler. En son taşınıp sonra haber vermeye karar verdik eşimle 7 ay falan sırat yapıp sonra kabullendiler. Hatta evi madem satacaktınız ektim beğenmiş ona verip onun evini alsaymışım demişlerdi. Evler arasındaki değer farkı 200du o zaman düşün artık

Ne yap et istediği yaptır ömür boyun evde yasdikca eşinin başına kakacaksin ve kv nin sizin yuzunuzden diye evin tavani aksa onlardan bileceksin kv dırdır yaparak bizi lojmana taşırmıştı hiç sevmedim ısınamadım her ortamda dile getirdim söyledim hatta sizin yüzünüzden cekiyorum dedim daha sonra kendi evimizi almaya kalktik seninki gibinkendi yanindan istedi lojmanda siz istediniz diye zorla oturdum buna kendim karar verecegim dedim anneme 5 dk mesefede elit bir mah ev aldim onlari dinleseydim her gun yasadigim eve lanet okurdum

Bana almıyor sonuçta oğluna alıyor ve biz nasıl mutlu olcaksak orayı almalı, şimdi istediği kadar kardeşlerinin mahallesinden baksın ben orda oturmam iyi biliyor
İyi ya işte,o da oğlunu düşünüyor,kuzenleriyle rahatça takılsın diye kardeşinin civarından alıyor,sizlik birşey yok:)

Ne cesaretle sizin ortak beğendiniz eve yorumda bulunabiliyorlar, demekki eşin pasif. Benim eşime ben hariç hiçbir Allah in kulu karışamaz karıştırmaz. Benim üzülmeme dayanamaz bence eşin ile açık konuş canım

Direk size ne derdim ben Benim oturacağım eve annem bile karışamaz hatta eşim bile karışmaz bana bırakır kaldı ki kaynanam arayıp böyle dese heralde cinnet geçirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…